FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 jun 2016, 14:49

ultrasegamega je napisao/la:Benko i Dulja ostaju, sutra potpisuje Cvijanovic, Nedim i ekipa natrpali Crvenu Zvezdu...

Pa moze li ljepsi dan biti?!?

moSa rajvoSa!!
Može, kad sve to bude zvanično :thumbup: :thumbup:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 19 jun 2016, 14:49

Napad Sarajeva za koju godinu Catakovic-Hadzic :bow: :cool:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 jun 2016, 14:49

odmazda je napisao/la:Nedim prije sarajeva u olimpicu igrao

Sent from my C6603 using Tapatalk
Jako se zove onaj iz Travnika sto smo ga doveli?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 jun 2016, 14:50

Becar se zove trener koji je trenirao Hadica,nisam siguran da li su i Sadikua pokupili od njega.Strasan trener je Becar za mladje kategorije

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 jun 2016, 14:54

ultrasegamega je napisao/la:Benko i Dulja ostaju, sutra potpisuje Cvijanovic, Nedim i ekipa natrpali Crvenu Zvezdu...

moSa rajvoSa!!
odvadi malo...

odmazda
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la odmazda » 19 jun 2016, 14:55

zagor1987 je napisao/la:
odmazda je napisao/la:Nedim prije sarajeva u olimpicu igrao

Jako se zove onaj iz Travnika sto smo ga doveli?
Ne mogu se sjetit

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 19 jun 2016, 14:56

Bravo djeco! Za koju godinu napad Čataković-Hadžić a na klupi "kako se kaže"

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 19 jun 2016, 14:57

Lakoste je napisao/la:

moSa rajvoSa!!
odvadi malo...
Sta da odvadim? Ovo sto je Hadzic natrpao ne mogu odvaditi, Cvijanovic dolazi sutra na potpis, a Benko i Dulja ostaju sigurno.

Ti vadi nesto ako ti se ne svidja. :D

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 jun 2016, 14:58

Nista nije zavrseno, to za Cvijanovica je samo spekulacija. Moze se svasta desiti, kao i sa Duljom i Benkom. Samo opusteno, ne moze svanuti prije vremena.

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 19 jun 2016, 15:00

Zna li iko kad bi trebali odigrati prvu prijateljsku utakmicu?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 jun 2016, 15:03

Sarajlijica1946 je napisao/la:Becar se zove trener koji je trenirao Hadica,nisam siguran da li su i Sadikua pokupili od njega.Strasan trener je Becar za mladje kategorije

Koga on trenira? Koliko je Selimagic dobar na ovim antitalentima? Da podijelim sa vam posto ga niko ne hvali da je od Hadzicevog starog uzeo 50 milja da se malo isforsira mali jel to tacno? Jos kad sam cuo da je i od Catakovicevih uzeo mrak mi na ovi pao

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 19 jun 2016, 15:06

fico je napisao/la:Sumnjam da neko iz evrope zeli dati odstetu za igraca Benkinih godina. To mogu dati jedino kinezi a koliko znam on ne zeli u aziju. Prema tome njegov ostanak je izvjesniji nego Duljin. Dulja se treba prodat i zbog Kluba i zbog njegove karijere. Zadnju polusezonu se vidjelo da se momku ne igra vise ova krkanska liga, a u repki je pokazao svoj kvalitet.
Hoces ti imati nesto od toga ako prodamo Dulju, hoces li dobiti par hiljada maraka.. cuj bolje da ga prodamo, a financiski smo neovisni. Kakav je to mentalni sklop i razmisljanje. Nikog ne treba prodavati.
Ovaj jedan govorio treba napadac, pa koji ce ti k napadac, imas Benku, Bekica i Ahmetovica, svaki ovaj igrac bi bio u svakoj ekipi prv spic, ovo su 3 najbolja napadaca lige, i oni bi jos jednog spica. LJudi se ovdje ne razumiju u fudbal pa svasta pricamo.
Ova ekipa je superjaka, i 200% je bolja od one iz prosle sezone. Jedan stoper nam treba, i jedan zadnji vezni, i imamo top topova ekipu i na svakoj poziciji po 2 izuzetna igraca, al stvarno izuzetna.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 jun 2016, 15:09

Ne pricajte gluposti, u akademiji igraju najbolji a nikakvi babini sinovi sto rezultati i pokazuju. Da igraju babini sinovi i oni koje plate onda Resic nikad ne bi zaigrao...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 jun 2016, 15:10

zagor1987 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Becar se zove trener koji je trenirao Hadica,nisam siguran da li su i Sadikua pokupili od njega.Strasan trener je Becar za mladje kategorije

Koga on trenira? Koliko je Selimagic dobar na ovim antitalentima? Da podijelim sa vam posto ga niko ne hvali da je od Hadzicevog starog uzeo 50 milja da se malo isforsira mali jel to tacno? Jos kad sam cuo da je i od Catakovicevih uzeo mrak mi na ovi pao
Ma trenira do starijih juniora u Novom Gradu to ti dodje skola fudbala olimpik a pitar je zesci.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 jun 2016, 15:16

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 jun 2016, 15:19

kakva su to familija djeca gledaj osmjeha a sevkija resic svi u napad jedan je hase
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

SuperPippo
Kontakt:

Post Postao/la SuperPippo » 19 jun 2016, 15:21

zagor1987 je napisao/la:

Daj na ne budi lud ne pricaj nebuloze vezane za Hadzica. Kakvih crnih 50 milja pa stari mu dvojku voza a ti pricas o nekih 50 milja da je nekom dao. Ja ne znam odakle vama vise te dezinformacije koje sirite i jos govoris za Catakovica da su njegovi dali ne budite smjesni.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 jun 2016, 15:23

Lakoste je napisao/la:Ne pricajte gluposti, u akademiji igraju najbolji a nikakvi babini sinovi sto rezultati i pokazuju. Da igraju babini sinovi i oni koje plate onda Resic nikad ne bi zaigrao...
Ovdje nam je strucnjak ledezma o jos neki objasnjavao da igra samo ko daje pare tj babini sinovi a od ove djece par njih je samo oz naseg grada,lazu ovdje ljude kao i onace da se pise samo,i akademiju smo ispljuvali evo da ja pohvalim ljude na radu i akademiji uredjenosti i organizaciji svaka cast. P.S znam za Hadzica i za akademiju da nisu davali pare ironican sam bio al STRUCNJACI NA OVOM FORUMU su pisali da se uzimaju pare

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 jun 2016, 15:25

Lakoste je napisao/la:slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Koja je funkcija ovog manekena ovdje

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 19 jun 2016, 15:30

macahz je napisao/la:
fico je napisao/la:Sumnjam da neko iz evrope zeli dati odstetu za igraca Benkinih godina. To mogu dati jedino kinezi a koliko znam on ne zeli u aziju. Prema tome njegov ostanak je izvjesniji nego Duljin. Dulja se treba prodat i zbog Kluba i zbog njegove karijere. Zadnju polusezonu se vidjelo da se momku ne igra vise ova krkanska liga, a u repki je pokazao svoj kvalitet.
Hoces ti imati nesto od toga ako prodamo Dulju, hoces li dobiti par hiljada maraka.. cuj bolje da ga prodamo, a financiski smo neovisni. Kakav je to mentalni sklop i razmisljanje. Nikog ne treba prodavati.
Ovaj jedan govorio treba napadac, pa koji ce ti k napadac, imas Benku, Bekica i Ahmetovica, svaki ovaj igrac bi bio u svakoj ekipi prv spic, ovo su 3 najbolja napadaca lige, i oni bi jos jednog spica. LJudi se ovdje ne razumiju u fudbal pa svasta pricamo.
Ova ekipa je superjaka, i 200% je bolja od one iz prosle sezone. Jedan stoper nam treba, i jedan zadnji vezni, i imamo top topova ekipu i na svakoj poziciji po 2 izuzetna igraca, al stvarno izuzetna.
Hocu, 5% od transfera :kafa:
Mi nismo ni Barsa, ni Real, već Sarajevo. Ne bih se baš složio da smo financijski neovisni. Tan će svoje investicije vraćati preko transfera mladih igrača. Npr. Cimirot. Uostalom, filozofija klubova sa Balkana se i treba svoditi na proizvodnju i prodaju mladih igrača, naravno ne za siću. Dulji je potrebna jača liga, vidjelo se u repki da je kvalitet. Mislim da je ovo ljeto njemu zadnji voz, ako misli napraviti ozbiljnu karijeru. A mi naravno, ukoliko on ode, moramo dovesti kvalitetnog igrača na njegovo mjesto.
SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, AuroraBorealis, Bajroni, Bing [Bot], Fouzi1, Ghost67, Lecler, OsmanhodzicBuco, sekac i 74 gosta.