Italia je napisao/la:e sta se svadjate.. necu da bude kao srbija gdje nema ni jednog prijatelja malte ne iz razlicitih klubova.. kao jarkoc i ja![]()
ja nezz ni gdje igra ovaj urban
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Italia je napisao/la:e sta se svadjate.. necu da bude kao srbija gdje nema ni jednog prijatelja malte ne iz razlicitih klubova.. kao jarkoc i ja![]()
LudLo je napisao/la:sta se svadjate bola
evo ja prodajem povoljno tekme .. znaci pravim penal , u ofsajdu sam itd
veoma povoljno
CLS je napisao/la:ja malo kasnio al eto oko 8 mi je bila ocjena, nova pobjeda ljiljana doduse igrali smo protiv bota i slijedece kolo imama laku utakmicu tako da nastavljamo pobjdenicki niz
Nemorate se bojati crtanih, mi ih sinoc lagano uzeli sa 2:0 i to bez kljucnog igraca, meneItalia je napisao/la:da malo raspored narednih 6 kola izbacimo
Bosnia: FK Turbina, codba.net, Cartoons, Kamikaze, Ljiljani, Zmajevi
- prve dvije lagane tekme, Kamikaze i Ljiljane odigrati kao protiv Waltera, a derbiji sa Zmajevima i Kartonima..
Zmaj od Bosne: FC Vuvuzela, Kamikaze, Walter, Ljiljani, Vlasenica, Bosnia
- dvije lagane, tri dobre tekme i derbi sa Bosnom..
Cartoons:
- Kamikaze, Ljiljani, Bosnia, PBS, Zeljeznicar, Vuvuzela
- na pocetu tri jako teske tekme i pitanje je koliko mogu kartoni odavdje izvuci, i onda tri lagana kola.. mislim da bi Kamikaze ako ne naprave cudo mogli brzo ispasti iz utrke za prvo mjesto jer u sljedeca 4 kola igraju sa Zmajevima, Bosnom, Ljiljanima i Kartonima..
pomeni ce se zmaj i bosnia borit za titulu,ali mislim da necemo skroz ispast iz borbe,jer ako izgubimo od te dvije ekipe ljiljane dobijamo 100% i cartone oko 70% al sve u svemu ocekujem 3 mjesto na krajuItalia je napisao/la:da malo raspored narednih 6 kola izbacimo
Bosnia: FK Turbina, codba.net, Cartoons, Kamikaze, Ljiljani, Zmajevi
- prve dvije lagane tekme, Kamikaze i Ljiljane odigrati kao protiv Waltera, a derbiji sa Zmajevima i Kartonima..
Zmaj od Bosne: FC Vuvuzela, Kamikaze, Walter, Ljiljani, Vlasenica, Bosnia
- dvije lagane, tri dobre tekme i derbi sa Bosnom..
Cartoons:
- Kamikaze, Ljiljani, Bosnia, PBS, Zeljeznicar, Vuvuzela
- na pocetu tri jako teske tekme i pitanje je koliko mogu kartoni odavdje izvuci, i onda tri lagana kola.. mislim da bi Kamikaze ako ne naprave cudo mogli brzo ispasti iz utrke za prvo mjesto jer u sljedeca 4 kola igraju sa Zmajevima, Bosnom, Ljiljanima i Kartonima..
Volim kad nas podcjenjuju više nego ištaelninho_resTO je napisao/la:ljiljane dobijamo 100%
Strauss je napisao/la:Volim kad nas podcjenjuju više nego ištaelninho_resTO je napisao/la:ljiljane dobijamo 100%![]()
slažem se da su bosna i zmajevi trenutno najbolji, i da su kartoni odmah iza njih, al za ovo ostalo se ne slažem...elninho_resTO je napisao/la:Strauss je napisao/la:Volim kad nas podcjenjuju više nego ištaelninho_resTO je napisao/la:ljiljane dobijamo 100%![]()
![]()
,nisam ja reko da ste vi losi,al po mom misljenju su prvi bosnia i zmajevi ,pa onda mi ,pa vi i walter -al sve ugl ozbiljne ekipe,a onda svi ostali,oni kurcevi sarajvo zeljo itd
Stivi_Dzi je napisao/la:E raja i ja sam kreiro profil, da vas pitam jel mogu trenirati il raditi nesto dok te neki klub ne uzme ili samo da cekam??
btw. ja sam side Midfielder, Semir Omerovic !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.