FK Slavija
Re: FK Slavija
Šta ti ja mogu.
Možda bih i ja vjerovao da nismo mi bili ti koji su sastavili saopštenje i odlučili se da uhvatimo na kvarno prešjednika.

- PanajotPano
- Kontakt:
Jel dao Lemi repa? Dao.Pappy je napisao/la:Šta ti ja mogu.Možda bih i ja vjerovao da nismo mi bili ti koji su sastavili saopštenje i odlučili se da uhvatimo na kvarno prešjednika.
Jel ekipa skupljena s koca i konopca? Jeste.
Jel proljećni dio odigrala katastrofalno? Jeste.
Šta bi bilo tek bez tih sto hiljada?
Bilo bi sve isto kao i sada, jer Slavija nije ispala zbog love, nego zbog nečeg drugog. Ispala bi i bez Dodikovih 100 soma, ispala je i sa, ispala bi i da je poslao 500.PanajotPano je napisao/la:Jel dao Lemi repa? Dao.Pappy je napisao/la:Šta ti ja mogu.Možda bih i ja vjerovao da nismo mi bili ti koji su sastavili saopštenje i odlučili se da uhvatimo na kvarno prešjednika.
- PanajotPano
- Kontakt:

Zbog cega?Pappy je napisao/la:Bilo bi sve isto kao i sada, jer Slavija nije ispala zbog love, nego zbog nečeg drugog. Ispala bi i bez Dodikovih 100 soma, ispala je i sa, ispala bi i da je poslao 500.PanajotPano je napisao/la:Jel dao Lemi repa? Dao.Pappy je napisao/la:Šta ti ja mogu.Možda bih i ja vjerovao da nismo mi bili ti koji su sastavili saopštenje i odlučili se da uhvatimo na kvarno prešjednika.
Zbog unutrašnjeg stanja u klubu.
Sve su to NESRETNICI,ULJUPI,UBLEHE,LJIGAVCI I ZLIKOVCI i jedna i druga struja koje su doveli klub do ovog stadija da klub nema igracki kadar da su omladinske kategorije u kriticnom stanju da se nema gdje trenirati a da nepominjemo glavni teren i njegovo stanje...jedini klub bez marketinga bez zvanicne internet stranice i mnogo toga jos evo Pappy je to jednostavno napisao zbog unutrasnjeg stanja u klubu..Sve u svemu i pored svega sami smo sebe yebali da nama netreba niko drugi da nas qara...mi to odradimo bolje nego iko....
- PanajotPano
- Kontakt:
Mozes li ti kao novinar to malo bolje da opises?Pappy je napisao/la:Zbog unutrašnjeg stanja u klubu.
Znaci nije problem u Banjaluci kao sto dusebriznici vele.
Nikad niko nije ni rekao da je problem isključivo u Banja Luci. Nepravedno jeste, i naravno da se ima pravo žaliti što Borac iz sezone u sezone dobija milione, a Slavija mrvice. Ima se pravo žaliti i na to što pomoćnik ministra, Raca, kaže: "Ako ne možete finansirati Slaviju ugasite je", a onda sutri dan od vlade legne 150 000 na račun Borca, i na još mnoge druge stvari. Ali mi smo sami krivi. Nama se proljeće čitavo otvorilo. Imali sjajne utakmice kući, i još 1-2 na strani da uzmemo bodove i prst u uho. Pa čak i kada kiksamo kiksaju i drugi pa nam se ponude na tacni, daju nam penal u Vitezu, i svašta još nešto, ali mi to nismo uspjeli iskoristiti, nismo pobijedili Rudara, i zašto onda da nam je neko drugi kriv.PanajotPano je napisao/la:Mozes li ti kao novinar to malo bolje da opises?Pappy je napisao/la:Zbog unutrašnjeg stanja u klubu.
Znaci nije problem u Banjaluci kao sto dusebriznici vele.
Za ispadanje smo isključivi krivci mi sami, za urušavanje fudbala u ovom dijelu, pa mogu reći i sporta uopšte krivi su politički moćnici i njihovo guranje u rupu bez dna, Borac, te guranje love u Igokeu, ali koja bar daje neke rezultate.
- PanajotPano
- Kontakt:
Vec sam napisao, vlada i Cosic jedini daju nesto za Slaviju.
Ne, nego Ćosić. Kakva crna vlada.PanajotPano je napisao/la:Vec sam napisao, vlada i Cosic jedini daju nesto za Slaviju.
- PanajotPano
- Kontakt:
Okacio sam tekst o vladinim parama. I kao sto rekoh Cosa je Miletov. Ponavljam se.Pappy je napisao/la:Ne, nego Ćosić. Kakva crna vlada.PanajotPano je napisao/la:Vec sam napisao, vlada i Cosic jedini daju nesto za Slaviju.
Ne vrijedi, bolje poznaješ stanje u klubu.
- PanajotPano
- Kontakt:
Ne ne, ti bolje poznajes al neces da pricas...Pappy je napisao/la:Ne vrijedi, bolje poznaješ stanje u klubu.
Mislim da te pare koje dobija Slavija od opstine Istocno Novo Sarajevo su pare iz budzeta opstine a ne iz dzepa nacelnika Cosica kojeg ja licno izuzetno cijenim jer znam sigurno da voli Slaviju svim srcem te iste pare je davao i nacelnik Tosovic pa tako da je to sve suplja....mene licno vise interesuje sto grad kao veca drustvena zajednica nedovoljno ili postenije reci simbolicki pomaze Slaviju jer je klub simbol ovog grada tu je problem...Izgleda nama ne trebaju sportski tereni,dvorane,igralista jbg-a mozda je bolje podijeliti ovoj djeci malo gudre da se zanimaju yebo sport i sportiste...PanajotPano je napisao/la:Okacio sam tekst o vladinim parama. I kao sto rekoh Cosa je Miletov. Ponavljam se.Pappy je napisao/la:Ne, nego Ćosić. Kakva crna vlada.PanajotPano je napisao/la:Vec sam napisao, vlada i Cosic jedini daju nesto za Slaviju.
- PanajotPano
- Kontakt:
Наравно, " & ?, " " & $ $ своје паре.lovcen16 je napisao/la:Mislim da te pare koje dobija Slavija od opstine Istocno Novo Sarajevo su pare iz budzeta opstine a ne iz dzepa nacelnika Cosica kojeg ja licno izuzetno cijenim jer znam sigurno da voli Slaviju svim srcem te iste pare je davao i nacelnik Tosovic pa tako da je to sve suplja....mene licno vise interesuje sto grad kao veca drustvena zajednica nedovoljno ili postenije reci simbolicki pomaze Slaviju jer je klub simbol ovog grada tu je problem...Izgleda nama ne trebaju sportski tereni,dvorane,igralista jbg-a mozda je bolje podijeliti ovoj djeci malo gudre da se zanimaju yebo sport i sportiste...PanajotPano je napisao/la: Okacio sam tekst o vladinim parama. I kao sto rekoh Cosa je Miletov. Ponavljam se.
Јасно је % не $ паре " $ " Сарајево " " " ?, " о $ " $ паре & $ " $, ' ?. А ' $ " " &.
& се " за ? $ $. & освајат ?.
Je li igrate sutra prijateljsku utakmicu sa Hajdukom II??
Druže nismo ni počeli pripreme.Edos je napisao/la:Je li igrate sutra prijateljsku utakmicu sa Hajdukom II??

Ma gledam na bet365 stavili u najavi utakmicu Hajduk II-Slavija Sarajevo sutra u pola 10 ujutro pa pitamPappy je napisao/la:Druže nismo ni počeli pripreme.Edos je napisao/la:Je li igrate sutra prijateljsku utakmicu sa Hajdukom II??

Mogu samo reći da je ovo u najavi prava ekipa. Samo da se kockice poslože. Ali i dalje stojim pri stavu da se ne treba napasti Premijer liga.
- alan_kardec
- Kontakt:
Pappy je napisao/la:Mogu samo reći da je ovo u najavi prava ekipa. Samo da se kockice poslože. Ali i dalje stojim pri stavu da se ne treba napasti Premijer liga.
Kakvu to ekipu slaže Slavija i što ne napadati PL?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.