Iskreno mislio sam da je Jordan , ali sam provjerio i vidio da nije, kada sam vidio ko je ne bi pogodio iz 100 pokusaja , mislim cuo sam za igraca ali nema teorije da bi se sjetio.filip13 je napisao/la:filip13 je napisao/la:jedini bek koji je dva puta bio najbolji defanzivac lige?
???
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)
koji igrac sa MVP titulom je u rookie sezoni imao manje od 4 poena prosjecno?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nash naravnofilip13 je napisao/la:koji igrac sa MVP titulom je u rookie sezoni imao manje od 4 poena prosjecno?
Kobe Bryant je napisao/la:Nash naravnofilip13 je napisao/la:koji igrac sa MVP titulom je u rookie sezoni imao manje od 4 poena prosjecno?, nije bio starter, doduše nikad nije bio potencijal ni za mvp, ali ga 2x osvojio
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Rose i Nashfilip13 je napisao/la:dva MVP niza od 190 cm?
Kobe Bryant je napisao/la:Rose i Nashfilip13 je napisao/la:dva MVP niza od 190 cm?
ne
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Joj mene
, Answer je jedan , a
drugi ako nisu Nash i Rose nije ni Curry , kako se sjecam zadnjih 50 godina svi su visoki jedini bekovi Iverson , Nash, Kobe, Curry, Jordan i Oscar , mislio sam da je Rose , doduše Nash je vazda bio savijen pa se cinio manji , Iversona sam zaboravio ....
Ostali su krila i centri
Ostali su krila i centri
Kobe Bryant je napisao/la:Joj mene, Answer je jedan , a
drugi ako nisu Nash i Rose nije ni Curry , kako se sjecam zadnjih 50 godina svi su visoki jedini bekovi Iverson , Nash, Kobe, Curry, Jordan i Oscar , mislio sam da je Rose , doduše Nash je vazda bio savijen pa se cinio manji , Iversona sam zaboravio ....
Ostali su krila i centri
ima jedan,najstariji
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Morao sam proviriti vidim da mi Cousy nedostaje.
Btw. Nije kviz ali Philipe ( a mogu i ostali)
Koja dva igrača nemaju mvp a toliko su dominirali, da to nije humano da nemaju mvp. Ali igrali su u vrijeme Russella i Wilta.
Meni je šok sad bio mislio sam da imaju makar po jedan.
Btw. Nije kviz ali Philipe ( a mogu i ostali)
Koja dva igrača nemaju mvp a toliko su dominirali, da to nije humano da nemaju mvp. Ali igrali su u vrijeme Russella i Wilta.
Meni je šok sad bio mislio sam da imaju makar po jedan.
schayes,baylor,havlicek,west
jedini igrac u top 10 svih vremena u poenima,skokovima i osv. loptama?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Meni Baylor prije svih , bio je Lebron prije Lebrona sa monstuoznim brojkama , a i logofilip13 je napisao/la:baylor,west
A sto se tice pitanja "miriše" mi na Hakeem-a , znam da je u 4 kategorije blizu vrha , a da je vrh u blokadama , ali nisi spomenuo blokade pa sumnjivo
nije hakeemKobe Bryant je napisao/la:Meni Baylor prije svih , bio je Lebron prije Lebrona sa monstuoznim brojkama , a i logofilip13 je napisao/la:baylor,west![]()
A sto se tice pitanja "miriše" mi na Hakeem-a , znam da je u 4 kategorije blizu vrha , a da je vrh u blokadama , ali nisi spomenuo blokade pa sumnjivo
Igrac koji najbolje pjeva u ligi? 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
@filipe Karl Malone.
@BIHfan ići ću s Westbrookom tu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:@filipe Karl Malone.
jeste,malone je
koja dva igraca sa vise od 2500 blokada imaju manje od 7000 skokova?
Re: RE: Re: NBA kviz :)
Ovo si guglo, smijem ruku u vatru stavitKawhi je napisao/la:@filipe Karl Malone.
Ukucaj na youtube james jones singing.Kawhi je napisao/la:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.