Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 19 jun 2016, 20:19
Rahma je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Rahma je napisao/la:
Daj ohani malo sa upravom.
Nešto se ti puno brineš oko njih. Nako kažem.

Placaju me

Dobro sad, šta se hvališ.

Samo Saraj'vo.
-
ledesma
-
Kontakt:
kinosvra je napisao/la:ledesma je napisao/la:kinosvra je napisao/la:Igrac sa brojem 59 koji je danas asistirao Hadzicu za 2 i 3 gol je mali Hajdarevic iz Slobode.
Pozvan je na turnir dza se struka uvjeri u njegove kvalitete i sudeci po ovome danas novi je clan Akademije.
Husarić mu menadžer
tacno.
ali apsolutno nebitno.
Bitno, bitno, itekako bitno.. nek pojedinci znaju, ko nam igra u akademiji i prvom timu, i ko gura i dobre i loše igrače u Sarajevo, pa nek onda nešto pričaju za akademiju.. prije je to bio redžepagić, danas je to on i ekipa
ps. ovaj mali je dobar
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
joker90 je napisao/la:kinosvra je napisao/la:Igrac sa brojem 59 koji je danas asistirao Hadzicu za 2 i 3 gol je mali Hajdarevic iz Slobode.
Pozvan je na turnir da se struka uvjeri u njegove kvalitete i sudeci po ovome danas novi je clan Akademije.
Ne znam je li to onaj mali sto je na sredini igrao, ali onu tekmu sto sam gledao protiv Buducnosti, neko dijete na sredini je odigralo vrhunski. Puno bolji od ovih izvikanih i poznatijih akademaca tipa Veladzic!
To je mislim onaj što sam ja kontao da je Salčin, izašao na poluvremenu. Interesantan malac.
A nadam se da sam pogriješio u vezi Veladžića

-
Lakoste
-
Kontakt:
Pa svaki igrac mora imati zastupnika. Husara je najbolji od svih. Husara brat sve sto valja prvo ponudi nama pa tek onda ostalim. Dovodi nam talentovane klince, lik ima najbolje igrace po BiH. Husara zna biti itekako koristan ako se koristi na pravi nacin.

-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jun 2016, 20:29
Husara je Alija!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Evander
-
Kontakt:
Ne znam sto pjenite na pomen "menadzer". Svaki igrac ima menadzera i to je normalno.
-
VanCipelic
-
Kontakt:
Postao/la VanCipelic » 19 jun 2016, 20:32
hilmo je napisao/la:joker90 je napisao/la:kinosvra je napisao/la:Igrac sa brojem 59 koji je danas asistirao Hadzicu za 2 i 3 gol je mali Hajdarevic iz Slobode.
Pozvan je na turnir da se struka uvjeri u njegove kvalitete i sudeci po ovome danas novi je clan Akademije.
Ne znam je li to onaj mali sto je na sredini igrao, ali onu tekmu sto sam gledao protiv Buducnosti, neko dijete na sredini je odigralo vrhunski. Puno bolji od ovih izvikanih i poznatijih akademaca tipa Veladzic!
To je mislim onaj što sam ja kontao da je Salčin, izašao na poluvremenu. Interesantan malac.
A nadam se da sam pogriješio u vezi Veladžića

broj 55, Buljubasic
-
BosnianKingdom
-
Kontakt:
Postao/la BosnianKingdom » 19 jun 2016, 20:32
Joj nađete jedan primjer od 30 i odmah u Akademiji se guraju djeca.
Poznajem Sekija, momak iz Zivinica, roditelji mu se bave poljoprivredom, jedva kraj sa krajem. Salčin iz Mostara,doduše njegovi su u boljoj situaciji,ali nemaju oni tih mogućnosti da neke pare daju za to.. Armin iz Lukavca isto tako,eto nek i nas Lukavcanin potvrdi..
Nemojte tih priča,vidite da se ekstra radi s obzirom kakve trenere imamo. Kad bi doveli prave trenere za djecu ovo bi bilo vanserijsko...
Sabrine mi moje!
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jun 2016, 20:37
BosnianKingdom je napisao/la:Joj nađete jedan primjer od 30 i odmah u Akademiji se guraju djeca.
Poznajem Sekija, momak iz Zivinica, roditelji mu se bave poljoprivredom, jedva kraj sa krajem. Salčin iz Mostara,doduše njegovi su u boljoj situaciji,ali nemaju oni tih mogućnosti da neke pare daju za to.. Armin iz Lukavca isto tako,eto nek i nas Lukavcanin potvrdi..
Nemojte tih priča,vidite da se ekstra radi s obzirom kakve trenere imamo. Kad bi doveli prave trenere za djecu ovo bi bilo vanserijsko...
Ma neka prica ko sta hoce. Ja vidim da su rezultati tu. O ostalom je suvisno pricati. Ne volim ta mahalanja.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
MaroonKrajina
-
Kontakt:
Postao/la MaroonKrajina » 19 jun 2016, 20:37
Da igraju djeca koja su platila mjesta u Akademiji vraga bi izostajali rezultati koji uopšte nisu loši.A ovo što Husara gura svoje pulene u Sarajevo.Zna da će ih prodati preko Sarajeva lakše i bolje nego preko nekog drugog kluba u državi
-
shaman7
-
Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:Joj nađete jedan primjer od 30 i odmah u Akademiji se guraju djeca.
Za Salcina je i vas klub dokazao da je tu regularno, nedavno ste Velezu uplatili dio "odstete".
-
kinosvra
-
Kontakt:
Mali Hajdarevic igra u repki i nasi su ga zapazili na utakmicama protiv Slobode i zvali Husarica da ga dovede na turnir.
Dijete tesko zivi u Tuzli u izbjeglickom kampu i ko zna da li bi u Slobodi bio da nije Husarica koji pamaze njemu i njegovim roditeljima.
To dijete ce prije uspjeti nego neki drugi zato mu treba dati sansu, a Husaric je nebitan.
-
Evander
-
Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:Joj nađete jedan primjer od 30 i odmah u Akademiji se guraju djeca.
Ma neka prica ko sta hoce. Ja vidim da su rezultati tu. O ostalom je suvisno pricati. Ne volim ta mahalanja.
Rezultate cemo vidjeti tek za par godina. Bitno je da li ce neko od ovih momaka dokazati se u seniorskom fudbalu, da li ce se prodati i otici vani, igrati za A reprezentaciju.
Bit akademije nije pobijedjivati na turnirima.
-
SiouxLukavac
-
Kontakt:
Postao/la SiouxLukavac » 19 jun 2016, 20:49
I kad bi Cvijanović trebao potpisati? Insajderi?
-
Evander
-
Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:I kad bi Cvijanović trebao potpisati? Insajderi?
Prema mojim informacijama, nece doci.
Nadam se da su mi informacije pogresne

-
joker90
-
Kontakt:
Ako ne dođe Cvijanovic, pare preusmjeriti u igraca slicnih kvaliteta i iste pozicije. Tu nam najvise skripi. Potajno se nadam da ce doci, ali eto, tanke su sanse izgleda.
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
Anex
-
Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:I kad bi Cvijanović trebao potpisati? Insajderi?
Sutra abd

-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Mokes je napisao/la:
Jesi ti ono Austrijanac

Bosanac brate, majke mi.

Mosa Kotromanić dynasty.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
zlo87
-
Kontakt:
Kinosvra jel cvijanovic nas
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
THEC
-
Kontakt:
pa sacekajmo malo pa cemo vidjeti, ako sutra ne dodje onda nece doci(ne mora ni ovo biti tacno, nego eto kazem na osnovu ovih insajderskih po kojima sutra sigurno dolazi

), strpite se malo a ja ga iskreno ocekujem

Pyro is not a crime !