Chologol je napisao/la:"Nogomet je igra u kojoj uvijek pobjedjuje Njemacka", zadnji put je pobjedila 1990.
98-me, kobna Hrvatska sa 3 gola
2000, zadnji u grupi
2002, izgubili od Brazila
2004, ispali u grupi
2006, kobna Italija
2008, Spanija ih sjebala
I nogomet na kraju igra u kojoj uvijek pobjedjuje Njemacka. Evo sad cu ja izmislit jednu novu "Nogomet je igra u kojoj uvijek gubi Njemacka", ovo dobro zapamtite, bas kao sto ste zapamtili i onu Linakerovu, sta je to njegov zivot vrijedniji od mog, ili sto je on veci covjek od mene?

ovi zlobnici vazda samo broje od 1998.
sto ne gledas gdje su tzv "velike" reprezentacije stizale? svako prvenstvo neka velika reprezentacija podbaci, a samo njemacka konzekventno prolazi skupine (osim 2000 i 2004) i uvijek daleko doguraju.
znam da ne volis nijemce, i ako vec blatis njemacke uspjese onda sta bi trebao da radis s drugim reprezentacijama
uostalom, njemacka je najuspjesnija evropska selekcija (3 puta svjetski i 3 puta evropski prvak) + jos 7 finala i + jos 5 polufinala... nijedna reprezentacija nema takav ucinak...
malo sam te prosli put iskritikovao, ali znam da si dobar momak, samo ti fali postovanja prema najuspjesnijoj evropskoj selekciji...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!