PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
ta ce cvijanovic..i nije on neki igrac, nema kvalitet za FKS 

Nista od Cvijanovica, Hervas ostaje ipak najjaci veznjak lige! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel ovo drugi put, nakon zahirovica?joker90 je napisao/la:Nista od Cvijanovica, Hervas ostaje ipak najjaci veznjak lige!
Al eto moze cvijanovic, rezerva da bude bekricu
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Dakakojoker90 je napisao/la:Nista od Cvijanovica, Hervas ostaje ipak najjaci veznjak lige!

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Blagojevic-Cvijanovic prva postava, Hervas s kupe malo! Fin vezni red cete imati stvarno.dzumbur je napisao/la:Jel ovo drugi put, nakon zahirovica?joker90 je napisao/la:Nista od Cvijanovica, Hervas ostaje ipak najjaci veznjak lige!
Al eto moze cvijanovic, rezerva da bude bekricu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Majkl izdao!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Tako smo i mi doveli Ikandea, pa gledali njegove slika sa Ronaldinhom sa treninga, pa na kraju je Cimirot za njega ispao Essien!AzaKamikaza je napisao/la:Dakakojoker90 je napisao/la:Nista od Cvijanovica, Hervas ostaje ipak najjaci veznjak lige!![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Imamo najbolji vezni red,najbolju ekipu,najbolju Upravu,najviše titula i kupova,najveći Euro uspjeh,boli nas ku.rac,mi smo Željo!
Ne znam, ja vise gotivim našeg brata Enisa, pored svih uprava, trenera on je još uvijek tu
- AzaKamikaza
- Kontakt:
http://www.fksarajevo.ba/bs/mediji-o-na ... azije/2806joker90 je napisao/la:Tako smo i mi doveli Ikandea, pa gledali njegove slika sa Ronaldinhom sa treninga, pa na kraju je Cimirot za njega ispao Essien!AzaKamikaza je napisao/la:Dakakojoker90 je napisao/la:Nista od Cvijanovica, Hervas ostaje ipak najjaci veznjak lige!![]()
Blagoje je za ovog levata igracina, yebo te heravi!
Ma boli vas ku.rac..samo vi možete ovakvog igrača dovesti,i za pola godine mu nogu dati.Jedan je Dino.
Sreca pa je Dino jedan, ne daj Boze da ih je vise!AzaKamikaza je napisao/la: Ma boli vas ku.rac..samo vi možete ovakvog igrača dovesti,i za pola godine mu nogu dati.Jedan je Dino.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Ali eto dovoljan je sam da vas porazi.Šta bi bilo da ih je više?joker90 je napisao/la:Sreca pa je Dino jedan, ne daj Boze da ih je vise!AzaKamikaza je napisao/la: Ma boli vas ku.rac..samo vi možete ovakvog igrača dovesti,i za pola godine mu nogu dati.Jedan je Dino.

To ne smijem ni zamisliti, zato i kazem sreca pa je samo jedan!AzaKamikaza je napisao/la:Ali eto dovoljan je sam da vas porazi.Šta bi bilo da ih je više?joker90 je napisao/la:Sreca pa je Dino jedan, ne daj Boze da ih je vise!AzaKamikaza je napisao/la: Ma boli vas ku.rac..samo vi možete ovakvog igrača dovesti,i za pola godine mu nogu dati.Jedan je Dino.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Majkl opet ispao dalabu,po ko zna koji put,ima epitet najglupljeg forumasa 100%
DRŽAVA TUZLA!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Sad se njemu uveliko vjeruje, samoprozvani 'babo insajder'...NjonjoVam je napisao/la:Majkl opet ispao dalabu,po ko zna koji put,ima epitet najglupljeg forumasa 100%

Samo Saraj'vo.
jbg deminer pa pogrijesi a da neće hudi MajklPitarBordo je napisao/la:Sad se njemu uveliko vjeruje, samoprozvani 'babo insajder'...NjonjoVam je napisao/la:Majkl opet ispao dalabu,po ko zna koji put,ima epitet najglupljeg forumasa 100%![]()
![]()
![]()
Podrška za Majkla,izdrži care magle i lafine!!!
DRŽAVA TUZLA!!
» demantovati • glagol • Opovrgnuti, poreći, poricati, odreći, odricati, ispraviti neistinu ili netačnost. (fr.)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa šta se ovo dešava
mosa provjereno

mosa provjereno

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ma sta se pravdate komsijama koji su izgubili dodir sa realnoscu. Pa oni, da bi sebe dokazali kao nekog ko razmislja svojom glavom, nipodistavaju sve sto ima veze sa njihovim klubom, cak i one dobre poteze. Hraknu po igracima bez obzira ko im dolazi, bez obzira da li su ih ikad gledali samo zato jer, kao sto rekoh, izgube dodir sa realnoscu pa sa Aleksandrova predju na Harbu. Nemate mjeru i nemate svoje misljenje, pljujete i tjerate sve koji su za ostanak Uprave, a nama prigovaraju sto jesmo za rad ljudi koji ipak rade nesto konkretno te su se uhvatili u kostac sa problemima koje su ostavili prethodnici.
Pacenici koji pljuju po svemu sto ima veze sa njihovim klubom, samo eto, da bi se dokazali kao neko ko razmislja svojom glavom.. Jadno.
Pa vi ste pljuvali po svom omladinskom pogonu, govorili da se daje novac da bi igrali, a djeca igraju tako da im ja moram skinuti kapu. Eto u kakvom ku.rcu im je mozak i njihovo misljenje..
Pacenici koji pljuju po svemu sto ima veze sa njihovim klubom, samo eto, da bi se dokazali kao neko ko razmislja svojom glavom.. Jadno.

Pa vi ste pljuvali po svom omladinskom pogonu, govorili da se daje novac da bi igrali, a djeca igraju tako da im ja moram skinuti kapu. Eto u kakvom ku.rcu im je mozak i njihovo misljenje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.