FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mislim da je ovo prvi put u historiji fudbala u nasoj drzavi, da se baci demant na mahalanje. Gdje je demant za Benku u Slobodu onda? Jedina stranica koja je objavila za Cvijanovica je sportavaz ako se ne varam, iako je novinar ocito registrovan ovdje. Bilo koji igrac koji se ovdje spomenuo, napravio se clanak.
Bas smrdi komplet prica
Bas smrdi komplet prica
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nije realno da zeljo potpise Cvijanovića. Dobro vas je insajderi.
Ja vec pripremio aparate, sad samo cekam da zvanicno pređe kod gurbeta pa da se turim!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evanderu reci da lazes
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
joker90 je napisao/la:Evander pisi nam bar onda ko je taj drugi sto ga ganjamo, ako nas je ovaj vec na aparate prikopcao!
Jos jedan iz Slobode dolazi
- PitarBordo
- Kontakt:
Hajde pogodio je ovog jednog, za kojeg smo svi znali. Nekima je i to dovoljno da ga smatraju ozbiljnim.PitarBordo je napisao/la:
I'll just leave this here.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ALADINN, Arnelv52, dzumbur, Harika, irfo, kontra, kraljlavova, ledesma, Lik, muhamedhulk, OsmanhodzicBuco, perodeformero, Pitaristok, Rule_hz, Sarajlijica1946, VanCipelic, Zastone, zlo87 i 107 gostiju.
djeca nam se smiju, moj reufe
djeca nam se smiju, moj reufe
Sad se sam izbriši jer se rekao ako Cvijan ne dođe da te banuju !Memara je napisao/la:Ma jesam, sinoc izbrisao komentarSiouxLukavac je napisao/la: Ma jesi vraga saznao sinoc da ne dolazi, napisao bi to. Nemoj se sad ozvlačit.
Sta je sa Sarbinijem?? Onim stoperom iz Slaven Belupa??![]()
Ne zasluzujem vas
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Samo provjereno 
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ali 105 gostiju
Koji procenat je skretnicara od tog broja?

Koji procenat je skretnicara od tog broja?
De ti nama reci za to nam jedino i sluzis hocel doc kakav u sredinu i dje je sharbiniMajkl je napisao/la:Samo provjereno
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Bravo! Samo da se zna...PitarBordo je napisao/la:
- PitarBordo
- Kontakt:
Kae samo provjereno, izuzev Saida za kojeg je haman cijela mahala znala jer je curilo na sve strane... lik polupao lončiće, al' i dalje mu vjeruju. Zamisli tražili mu ban, sad mu traže insajdersku. Frajko možda domar u prostorijama tamo, pa nešto načuje u prolazu.zagorski je napisao/la:Bravo! Samo da se zna...PitarBordo je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
Vidim kone odmah oplele pricu o Cvijanovicu.
Drage kone, vi para za Ivetica nemate, ne za Cvijanovica
Naravno da je bila sala za Cvijanovica i za kone
Sad broj gostiju pada na ispod 50
Drage kone, vi para za Ivetica nemate, ne za Cvijanovica
Naravno da je bila sala za Cvijanovica i za kone
Sad broj gostiju pada na ispod 50
Vjeruj mi gade mi se takve osobePitarBordo je napisao/la:Kae samo provjereno, izuzev Saida za kojeg je haman cijela mahala znala jer je curilo na sve strane... lik polupao lončiće, al' i dalje mu vjeruju. Zamisli tražili mu ban, sad mu traže insajdersku. Frajko možda domar u prostorijama tamo, pa nešto načuje u prolazu.zagorski je napisao/la:Bravo! Samo da se zna...PitarBordo je napisao/la:
-
Pitaristok
- Kontakt:
Da ti nisi ustvari amazonLik je napisao/la:Sad se sam izbriši jer se rekao ako Cvijan ne dođe da te banuju !Memara je napisao/la:Ma jesam, sinoc izbrisao komentarSiouxLukavac je napisao/la: Ma jesi vraga saznao sinoc da ne dolazi, napisao bi to. Nemoj se sad ozvlačit.
Sta je sa Sarbinijem?? Onim stoperom iz Slaven Belupa??![]()
Ne zasluzujem vas
D I J E C A.zagorski je napisao/la:Vjeruj mi gade mi se takve osobePitarBordo je napisao/la:
Kae samo provjereno, izuzev Saida za kojeg je haman cijela mahala znala jer je curilo na sve strane... lik polupao lončiće, al' i dalje mu vjeruju. Zamisli tražili mu ban, sad mu traže insajdersku. Frajko možda domar u prostorijama tamo, pa nešto načuje u prolazu.
S istinom sam davno složio pakt
Ma zna on 100% bolan, najavio ti je Četkovića(kad niko nije pojma imao o njemu), Saida (zvanicno), najavljuje ti ovog Novakovića,,, Zna on i više nego što trebaPitarBordo je napisao/la:
Kae samo provjereno, izuzev Saida za kojeg je haman cijela mahala znala jer je curilo na sve strane... lik polupao lončiće, al' i dalje mu vjeruju. Zamisli tražili mu ban, sad mu traže insajdersku. Frajko možda domar u prostorijama tamo, pa nešto načuje u prolazu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa sta se ovo desava??? Sutra kad demantuju Nike, ostaje Hadalj!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.