Za sve je kriv Majkl !Thetraphak1921 je napisao/la:Ma sta se pravdate komsijama koji su izgubili dodir sa realnoscu. Pa oni, da bi sebe dokazali kao nekog ko razmislja svojom glavom, nipodistavaju sve sto ima veze sa njihovim klubom, cak i one dobre poteze. Hraknu po igracima bez obzira ko im dolazi, bez obzira da li su ih ikad gledali samo zato jer, kao sto rekoh, izgube dodir sa realnoscu pa sa Aleksandrova predju na Harbu. Nemate mjeru i nemate svoje misljenje, pljujete i tjerate sve koji su za ostanak Uprave, a nama prigovaraju sto jesmo za rad ljudi koji ipak rade nesto konkretno te su se uhvatili u kostac sa problemima koje su ostavili prethodnici.
Pacenici koji pljuju po svemu sto ima veze sa njihovim klubom, samo eto, da bi se dokazali kao neko ko razmislja svojom glavom.. Jadno.
Pa vi ste pljuvali po svom omladinskom pogonu, govorili da se daje novac da bi igrali, a djeca igraju tako da im ja moram skinuti kapu. Eto u kakvom ku.rcu im je mozak i njihovo misljenje..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nije BenjaminAzaKamikaza je napisao/la:Ali eto dovoljan je sam da vas porazi.Šta bi bilo da ih je više?joker90 je napisao/la:Sreca pa je Dino jedan, ne daj Boze da ih je vise!AzaKamikaza je napisao/la: Ma boli vas ku.rac..samo vi možete ovakvog igrača dovesti,i za pola godine mu nogu dati.Jedan je Dino.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
sta kaes mortem imal cvijana gdje na mapi ?
ovi pitari su toliko jadni da ih ne vrijedi ni sprdat'
uprava, navijaci, cirkus kolorado
uprava, navijaci, cirkus kolorado
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Benjamin vise nije tu, Dino jeste.. Sto dovoljno govori koliko je mocniji ovaj drugi.MortemHz je napisao/la:
Pa nije Benjamin

-
- Kontakt:
Bord direktora je demantovao vjesti sa foruma
Majkl veceras dobija otkaz i može samo pod drugim nikom pisati
ps ja pišem samo provjerene informacije

Majkl veceras dobija otkaz i može samo pod drugim nikom pisati

ps ja pišem samo provjerene informacije

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A sacekaj, to je Dino nekog porazio necim ili?Thetraphak1921 je napisao/la:Benjamin vise nije tu, Dino jeste.. Sto dovoljno govori koliko je mocniji ovaj drugi.MortemHz je napisao/la:
Pa nije Benjamin
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sta je ovo htjeli malo vaši da uzmu i sebi dio od plate
što me to ne čudi od vas
što me to ne čudi od vas

- Thetraphak1921
- Kontakt:
"Dino odlazi !"MortemHz je napisao/la:A sacekaj, to je Dino nekog porazio necim ili?Thetraphak1921 je napisao/la:Benjamin vise nije tu, Dino jeste.. Sto dovoljno govori koliko je mocniji ovaj drugi.MortemHz je napisao/la:
Pa nije Benjamin
Je li otisao? Ko je porazen tu?
nema se za slovenca a neki ga već za najboljeg igrača proglasiliTobeYarabi je napisao/la:trazimo skupljeg

Previše se vjeruje majklu!
a neće valjda

recite fino da mu je kostic ponudio bolje uslove i da ce cvijanovic preci kod komsija,a da vi ne mozete uzimati talove od ovakvih igraca pa ce ga zamjeniti neki crnogorac iz pljevlja
sporcki podpis
Dok god je tu, vodi, al borba nije gotova tako da nema porazenih jos. Kad bude tu, a sjever ga prestane tjerati, onda je pobijedio. Treba tebi malo crtati.
Dok recimo njobe kaze nema navijanja, i nema. Tu ima porazenih. Al haj, opravdati ce se to vec nekako.
Dok recimo njobe kaze nema navijanja, i nema. Tu ima porazenih. Al haj, opravdati ce se to vec nekako.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kako mislis nema? Pa izurinirali su vas Manijaci na Kosevu.pasica je napisao/la:Dok god je tu, vodi, al borba nije gotova tako da nema porazenih jos. Kad bude tu, a sjever ga prestane tjerati, onda je pobijedio. Treba tebi malo crtati.

@samir
Zivio i ostao u klubu hiljadu godina.
Znas ti dobro kako, pravis se malo poglup.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Šta fali Slobodi?
Nama i pitarima utrpaše jedno 15-ak golova u polusezoni, ne bih ja tako o njima pričao.

Nama i pitarima utrpaše jedno 15-ak golova u polusezoni, ne bih ja tako o njima pričao.

-
- Kontakt:
Ali kako se onaj @evander pojavi na forumu kad god je neka frka kod kona
Istrajan i uporan da učini nemoguće, rastjera bord i vrati klub navijacima koji ga vole
Jbg, lako se nama zayebavati ali ljudi su ostali bez voljenog kluba, nad njim se iživljavaju dojučerašnji kokuzi, a pusta obećanja o evropskom iskoraku dominaciji po šabaniji ostaše mrtvo slovo na papiru
Moje misli su uz kone

Istrajan i uporan da učini nemoguće, rastjera bord i vrati klub navijacima koji ga vole

Jbg, lako se nama zayebavati ali ljudi su ostali bez voljenog kluba, nad njim se iživljavaju dojučerašnji kokuzi, a pusta obećanja o evropskom iskoraku dominaciji po šabaniji ostaše mrtvo slovo na papiru
Moje misli su uz kone

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne pravim se poglup, znam ja sve vrlo dobro kako je bilo i sta je sve bilo. Moralo je tako biti, i neka je bilo.. Jos mnogi od vas svjesni nisu sta se sve izdesavalo jer se nije sirilo po forumu..pasica je napisao/la:Znas ti dobro kako, pravis se malo poglup.
Ne vrijedi necija glava niti tribine, niti navijanja, niti komplet ove lige. Valjda je to iza grupe, bar se nadam da je tako.

PS koji ce broj zaduziti Cvijanovic?
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 20 jun 2016, 00:34, ukupno mijenjano 2 puta.
evander je malo potežak ali je pravi navijač kojeg lopovi ne mogu kupiti sa dva namještena trofeja i sa nekim kinezom koji za užinu pojede dva manja pit bula. čovjek nije slijep i vidi da im mažu oči sa nekakvim vedetama iz albanske lige i krkanima iz crne gore... a da ne pričamo o raskidima ugovora i talovima na kojim su oštetili kone za pofine iznose...narodniheroj je napisao/la:Ali kako se onaj @evander pojavi na forumu kad god je neka frka kod kona![]()
Istrajan i uporan da učini nemoguće, rastjera bord i vrati klub navijacima koji ga vole![]()
Moje misli su uz kone
#prayforkone #majklodlazi
sporcki podpis
#FKS #ORANGESPONSORSYOU
ŠTA SE OVO DEŠAAVAAAAAAAA
Ako potpise za njih majkemi ja cu lastu ko todorovic sa drvenije

počeli im se pravdati zbog objava u medijimamislim da je ovo prvi put u historiji fudbala u nasoj drzavi, da se baci demant na mahalanje. Gdje je demant za Benku u Slobodu onda? Jedina stranica koja je objavila za Cvijanovica je sportavaz ako se ne varam, iako je novinar ocito registrovan ovdje. Bilo koji igrac koji se ovdje spomenuo, napravio se clanak.
Bas smrdi komplet prica

Ode Memara u mubarek mjesecu...Memara je rekao da ce se sam banovat ako ne dosje Cvijanovic il je neko drugi to rekao
sporcki podpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.