PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

narodniheroj
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la narodniheroj » 20 jun 2016, 00:36

POLITICAR je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Ali kako se onaj @evander pojavi na forumu kad god je neka frka kod kona :clap:
Istrajan i uporan da učini nemoguće, rastjera bord i vrati klub navijacima koji ga vole :clap:

Jbg, lako se nama zayebavati ali ljudi su ostali bez voljenog kluba, nad njim se iživljavaju dojučerašnji kokuzi, a pusta obećanja o evropskom iskoraku dominaciji po šabaniji ostaše mrtvo slovo na papiru

Moje misli su uz kone :pray:
evander je malo potežak ali je pravi navijač kojeg lopovi ne mogu kupiti sa dva namještena trofeja i sa nekim kinezom koji za užinu pojede dva manja pit bula. čovjek nije slijep i vidi da im mažu oči sa nekakvim vedetama iz albanske lige i krkanima iz crne gore... a da ne pričamo o raskidima ugovora i talovima na kojim su oštetili kone za pofine iznose...

#prayforkone #majklodlazi
evander je fgr, i ima svoje on :mrgreen: za razliku od razmaženih plačipčki koji misle da je bord neko ko će njima ispunjavati želje a ne za interese amidze raditi šta se naredi

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 20 jun 2016, 00:48

Thetraphak1921 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Pa nije Benjamin :urnebes:
Benjamin vise nije tu, Dino jeste.. Sto dovoljno govori koliko je mocniji ovaj drugi. :)
KRAJ :urnebes:
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 20 jun 2016, 00:49

PitarBordo je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:Majkl opet ispao dalabu,po ko zna koji put,ima epitet najglupljeg forumasa 100%
Sad se njemu uveliko vjeruje, samoprozvani 'babo insajder'... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ti mu postaviš gdje je napisao 4 igraca a, samo jedan je od njih došao, on opet piše samo provjereno :urnebes: :urnebes:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 20 jun 2016, 00:52

E čuj ja ću lastu ko Todorović sa Drvenije :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sve stoji,mi jesmo veliki klub,možemo šta hoćemo,ali ako ćemo sugrađane ubijati transfer politikom, onda odustajemo od Slovenca.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2016, 00:54

samirr je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:Majkl opet ispao dalabu,po ko zna koji put,ima epitet najglupljeg forumasa 100%
Sad se njemu uveliko vjeruje, samoprozvani 'babo insajder'... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ti mu postaviš gdje je napisao 4 igraca a, samo jedan je od njih došao, on opet piše samo provjereno :urnebes: :urnebes:
Trola danima tako, Aco nece da ga ukloni jer mu to nije u interesu, isto ko sa aldinom i njegovih 343 profila!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 20 jun 2016, 00:55

joker90 je napisao/la:
Trola danima tako, Aco nece da ga ukloni jer mu to nije u interesu, isto ko sa aldinom i njegovih 343 profila!
A tek ja sa 472 profila. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2016, 00:55

AzaKamikaza je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Pa nije Benjamin :urnebes:
Benjamin vise nije tu, Dino jeste.. Sto dovoljno govori koliko je mocniji ovaj drugi. :)
KRAJ :urnebes:
Ne moze biti kraj, sasvim suprotno. Benjamin je neko ko nije imao nikakvu funkciju a moc je iskazao s tim sto je ugasio Manijake. Dino je u upravi kluba koji ne moze nista uraditi navijacima a ne da ih ugasi ili nesto slicno. Napravis razliku izmedju jednog navijaca koji je uradio to sto je uradio i covjeka koji je u upravi kluba koji je zadrzao svoj posao. Znaci opet, 1 covjek koji je zabranio sve sto se moze zabraniti na tribini i drugi koji ne moze nista uraditi ali se on tjera radi losih rezultata. Da li ti je sad malo jasnije?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 20 jun 2016, 00:56

PA ŠTA SE OVO DEŠAVAAAAAAAAAA
Majkl je napisao/la:Moja deviza :Samo provjerene informacije !
Majkl je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Cvijanovic, Saric ispred Said ...totalna rekonstrukcija veznog reda.Benko ako ostane 50 će zabiti aBd sa ovim iza sebe :kafa:

Napokon ćemo imati vezne igrače koji lopte igraju i riješiti glavni problem ekipe a to je taj problem kreacije kroz sredinu i prenosa lopte.Ova trojka djeluje zastrašujuće zajedno :tokralju:

Samo da ih zdravlje posluzi :pray:
MortemHz je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Kao sto sam vam sinoc rekao. :P

Cvijanović raskinuo ugovor u Kuvajtu, sutra potpisuje ugovor sa FK Sarajevo?
:tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :bow: :bow:
ultrasegamega je napisao/la:Benko i Dulja ostaju, sutra potpisuje Cvijanovic, Nedim i ekipa natrpali Crvenu Zvezdu...

Pa moze li ljepsi dan biti?!?

moSa rajvoSa!!

I šlag na tortu...
Fudbalski klub Sarajevo nije u ovom prijelaznom roku pokazao interes za dovođenje pomenutog igrača u naše redove, te obavještavamo da klub nije vodio pregovore sa Cvijanovićem.
pa u oči vas lažu :rol: :rol: :rol: :rol:

MortemHz je napisao/la:
Ne moze biti kraj, sasvim suprotno. Benjamin je neko ko nije imao nikakvu funkciju a moc je iskazao s tim sto je ugasio Manijake. Dino je u upravi kluba koji ne moze nista uraditi navijacima a ne da ih ugasi ili nesto slicno. Napravis razliku izmedju jednog navijaca koji je uradio to sto je uradio i covjeka koji je u upravi kluba koji je zadrzao svoj posao. Znaci opet, 1 covjek koji je zabranio sve sto se moze zabraniti na tribini i drugi koji ne moze nista uraditi ali se on tjera radi losih rezultata. Da li ti je sad malo jasnije?
ne palamudi o onome o čemu pojma nemaš nego malo se još klanjaj maminom pitaru insajderu starom, pa onda trk na aerodrom sad će sletit' cvijan :rol: :rol: :rol:
sporcki podpis

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2016, 00:58

:facepalm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 20 jun 2016, 00:58

Niko nije ugasio Manijake, ne lupaj gluposti, ziv bio. Nije to za tebe, ostavi to nekom drugom.. Zaledjen je rad grupe da ne bi ponovo mrtva glava pala jer su se veliki problemi vukli po ulici, a ni dan-danas nije sve kako treba, ako te bas interesuje. ;)
Ako je cijena jedan zivot, ugasite komplet ligu a ne tribinu ili grupu.
Slijedeci put kada budes imao namjeru komentarisati bilo sta o tribini ili Manijacima, sjeti se da je momak zivot izgubio zbog problema u grupi. Eto, toliko.

@Politicar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 20 jun 2016, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.

dzumbur
Kontakt:

Post Postao/la dzumbur » 20 jun 2016, 01:00

šta se brinete pitari nemamo mi para da plaćamo ovo što imamo a kamoli da dovodimo neke mc cvije

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 20 jun 2016, 01:00

jel' cvijan dolazi avionom ili autobusom, ne znaju ljudi gdje da ga čekaju? mamin pitar povuko veze u centrotransu da organizuje doček na autobuskoj stanici...
sporcki podpis

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2016, 01:02

joker90 je napisao/la:
A tek ja sa 472 profila. :kafa:
Ti si prica za sebe, pokusao ti je Aco stati u kraj, ali si dokazao da imas vise profila nego sto on moze banovati! :kafa: #respect
Bahati, bahati Željkan!
1946

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 20 jun 2016, 01:04

Haj na stranu sve zajebancije ali u nedjelju u 10 naveče da ljudi pišu saopštenja o nekom igraču... Sumnjivo vala. :kafa:
sporcki podpis

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 20 jun 2016, 01:06

Jest fakat Benjamin bio ugasio Manijake..
Sad sam povezao neke stvari pitam jarana na pauzi šta je ono malo vas ima u cemu je problem.
Kaze mi bukvalno ovako nema više grupe raspala se.
Sad šta je bilo dalje pojma nemam !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 20 jun 2016, 01:10

joker90 je napisao/la:Toliko je bilo stvari prosle sezone da se demantuje i nikad nisu nista demantovali, a sad u nedjelju u 22h pisu demante. Imam ja jednu teoriju sta je mogli biti, ali nije za foruma da ne bih bio dusman, ali jedino mi to ima logike, nakon svega napisanog i poslije demanta od strane nekih ljudi. Ko da gledam nece ovo tek tako zavrsiti.
Reci Jokeru, siguran sam da tvoja teorija ima smisla i vjerujem da će pomoći u borbi protiv administracije i borda direktora koji su se uhljebili u vašem klubu!
sporcki podpis

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2016, 01:13

POLITICAR je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Toliko je bilo stvari prosle sezone da se demantuje i nikad nisu nista demantovali, a sad u nedjelju u 22h pisu demante. Imam ja jednu teoriju sta je mogli biti, ali nije za foruma da ne bih bio dusman, ali jedino mi to ima logike, nakon svega napisanog i poslije demanta od strane nekih ljudi. Ko da gledam nece ovo tek tako zavrsiti.
Reci Jokeru, siguran sam da tvoja teorija ima smisla i vjerujem da će pomoći u borbi protiv administracije i borda direktora koji su se uhljebili u vašem klubu!
Nadugo sam otisao, ali morao sam. Ima smisla, nazalost po moj klub. Tekst je u spoileru da ne zauzima post pola stranice!
Popusi ga ti drugu Jokeru do testisa! <3

slika
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 20 jun 2016, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 jun 2016, 01:14

Sprda ih frajko, doktorski.
Majkl je napisao/la:Samo provjereno 8-)
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2016, 01:16

Pitari fakat idu iz krajnosti u krajnost, jučer idila, danas crnjak i tako u krug.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 jun 2016, 01:19

samirr je napisao/la:Jest fakat Benjamin bio ugasio Manijake..
Sad sam povezao neke stvari pitam jarana na pauzi šta je ono malo vas ima u cemu je problem.
Kaze mi bukvalno ovako nema više grupe raspala se.
Sad šta je bilo dalje pojma nemam !
nije ih on ugasio..njih je davno ugasila jedna mala grupica iz bg.. benjo ih je samo rastjerao, i dok mu nisu platili koliko je trazio, nisu se smjeli vratiti na tribinu :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.