ma ako su pametni i otici ce, **** ba ovo, sa ovakvim gov.narima imati posla, sto ti to treba u zivotumuhamedhulk je napisao/la:Hajde sto Cvijanovic nije dosao...ali imam neki feeling za osjecaj da ce se Benko i Dulja ispaliti kad zapocne prelazni rok...hladno.I sto je najgore, ne krivim ih ni sekunde.
Izgleda da isti vjetrovi pusu u Klubu, sto se dovodjenja igraca tice...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
A jeste primjetili kako odjednom nema onih 'optimista' na forumu.
Valjda otisli na instrukcije kod gazde.
S istinom sam davno složio pakt
Sad par dana tisine, a onda "povratak insajdera 3". Soundtrack "sta se ovo desava" by dj makl.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Euforija oko novog vala crnogoraca, i novi klipovi sa YT koje ce postavljati babo insajder uz poznate rijeci 'ljudi pa sta je ovo'pasica je napisao/la:Sad par dana tisine, a onda "povratak insajdera 3". Soundtrack "sta se ovo desava" by dj makl.
Jbt jedan prijelazni rok dolazi sleper polovnjaka iz hrvatske, jedan iz srbije, sad doso red na Cg yebat ga
Hahaha jeste jeste, isto TLN "nagradna otimačina". lmaoMaroonKrajina je napisao/la: A da vidimo ko na ovaj mubarek ponedjeljak neće potpisati u cirkusu zvanom FK Sarajevo
PS nemoj pezejca! Hihihi
ma vjerovatno ce uskoro doci onaj Novakovic aka Maldini i Crnkic aka Quaresma, u to uopste ne sumnjam 
Pyro is not a crime !
Cuj ti samo tih prezimena, kao da su svi sa majeviceTHEC je napisao/la:ma vjerovatno ce uskoro doci onaj Novakovic aka Maldini i Crnkic aka Quaresma, u to uopste ne sumnjam
Nagradno pitanje!! Sta li nasi usrase pa su morali demantovati na zvanicnoj da je bilo ikakvih pregovora??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Meni samo nije jasno jedno. Što mu ga administracija šuknu i to preko oficijelne, a čovjek se satro da zaradi koji dinar 
4.10.2009.
Toliko je bilo stvari prosle sezone da se demantuje i nikad nisu nista demantovali, a sad u nedjelju u 22h pisu demante. Imam ja jednu teoriju sta je mogli biti, ali nije za foruma da ne bih bio dusman, ali jedino mi to ima logike, nakon svega napisanog i poslije demanta od strane nekih ljudi. Ko da gledam nece ovo tek tako zavrsiti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ako kosooki vode brigu o transferima, sve teorije padaju u vodu. i da dovedes kanavara..joker90 je napisao/la:Toliko je bilo stvari prosle sezone da se demantuje i nikad nisu nista demantovali, a sad u nedjelju u 22h pisu demante. Imam ja jednu teoriju sta je mogli biti, ali nije za foruma da ne bih bio dusman, ali jedino mi to ima logike, nakon svega napisanog i poslije demanta od strane nekih ljudi. Ko da gledam nece ovo tek tako zavrsiti.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Daa, kosooki ce dovesti igraca iz rumunije i sedme ekipe albanskog prvenstva hahazlo87 je napisao/la:ako kosooki vode brigu o transferima, sve teorije padaju u vodu. i da dovedes kanavara..joker90 je napisao/la:Toliko je bilo stvari prosle sezone da se demantuje i nikad nisu nista demantovali, a sad u nedjelju u 22h pisu demante. Imam ja jednu teoriju sta je mogli biti, ali nije za foruma da ne bih bio dusman, ali jedino mi to ima logike, nakon svega napisanog i poslije demanta od strane nekih ljudi. Ko da gledam nece ovo tek tako zavrsiti.
Ne sjecam se da smo demantovali Saviju kad je optuzio nas javno da smo namjestali i na presici jos jeo goovna! A demantuju mahalske u 22h nedjeljom, pa kako jarane?
Gdje su ovi Dino boysi da nam objasne sta se desilo ovo, da potvrde moju teoriju!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ocekujem majkla i njegov komentar: "j3bo Cvijanovića, imamo Rustemovića i Radovca, dva najbolja igrača lige, uz Sarića to je dovoljno..." pa neki yt video nekog menadzerskog igrača sa komentarom "pa šta je ovo ljudi" i na kraju "u meni gori zelja sva..."
- Evolution87
- Kontakt:
Kad se sjetim kad su nam bugari onog Borjana sa aerodroma pokupili
Presedan u modernom fudbalu 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
A sto se tice Sharbinija, to se vec u startu znalo da je to samo zamazivanje ociju pred skupstinu, poslije ni rijeci o tome.. Pod svaku cijenu hoce sacuvat stolice, poceli su raditi i oko akademije sa dovodjenjem mladih talenata ali bez obzira na sve, oprat ih nista ne moze.
neke stvari nisu za javnost, ali se sjecam da je na spominjanje moguceg dolaska Cvijanovica jedan forumas (ne mogu se sjetit sada) pisao adminu da izbrise komentare koji su i izbrisani na kraju. Sad ovo. Sta se valja tamo, znaju samo oni
"Razlika izmedju optimizma i pesimizma je u parama i drzavljanstvu".ALADINN je napisao/la:A jeste primjetili kako odjednom nema onih 'optimista' na forumu.
Hahaha kakvih insana ima ovo je cudo. Pa sva ova djeca su dovedena iz drugih mjesta,i vaze za velike nade sto o pokazuju nama da novi Messi igra u kadetima pljuvali bi ga pricali bi Tan mu od dede i nane trazio paresenad82 je napisao/la:Ne seri, kako te nije stidPitaristok je napisao/la:Ja Sam bio licno svjedok kao Dino trazi pare roditeljima Hadzica da mu namjesti titulu strijelca lige za 22k km-ova...
E vala meni drago za ovog cvijana Koji ce nama starac dajte nekog momka od 24 5 let da razvaljuje u Somalia npr
Cuj to jos 22k km-ova hahahahaha
Bolje i nezasluzujemo fuj kakvih gadova ima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Puas, sekac i 66 gostiju.