NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Smijesno kakav faul svirase Stephu haha pa ono je vise bio faul Shumperta u napadu nego Stepha
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
zasto faul stephu, frajer je stajao na mjestu ukopan ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
U drugom poluvremenu se Klay budi i Bron zabija nekih 30-35 ukoliko zeli pobjedu.
-\+27 samo sa trice i jos nije gotovo.
-\+27 samo sa trice i jos nije gotovo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Cavsi trica 1 / 14. Dobro se i drže s obzirom na ovo. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nevjerovatno je koliko malo kredita Curry ima kod sudija u ovom finalu i to mu dosudi vjerovatno najbolji sudija u ligi
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Dobar je rezultat kako Cavsi igraju ,-7 nije nista za ovakvu igru
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Cavsi moraju u drugom poluvremenu malo više stisnuti Greena al to je potencijalno popuštanje odbrane na Stephu što može rezultirat sa 15 poena u manje od 3 minute. Dray definitivno MVP ako Dubsi uzmu i ako već neće ići na to da dadnu MVP igraču iz poražene ekipe.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Obicno se prica da su mvp-jevi zasticeni,ali currya ubise sudije
- Romagnoli13
- Kontakt:
Loše poluvrijeme Cavsa a samo su na -7, u drugom teško da mogu gore odigrati, i da ih šut za 3 poena neće krenuti.
I kakav je ovo faul sviran Curry-u?
I kakav je ovo faul sviran Curry-u?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Klupe izjednacene,zvijezde "pod kontrolom",ali Green pravi razliku.CLE se jos dobro i drzi kakav im je sut.
- invincible1921
- Kontakt:
Dzaba da green ubaci nez koliko ako lebronu ne bude mvp sad cak iako izgube nek se ubiju svi koji odluvuju...ona sramota od proske godine im je valjda otvorila oci da su makar curryu dali...ako cavse krenr sut uzimaju
=\_1921_/=
Pa i nije bas dobar rezultat za Cavse kad uzmes u obzir da braca nisu bas u utakmici 
Zašto je Love presjedio drugu četvrtinu? Sjecka mi malo stream pa sam možda nešto propustio.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Daj neko kakav stream crko ovaj moj
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Petorka Irving,Smith,Jefferson,James i Tristan koja ti je izvukla game5 i 6 na parketu je dobila ne vise od dvije minute u 7 utakmici,bravo Lou
slijepac
Ja bih je forsirao 35 minuta pa makar 20 razlike izgubili,i glup covjek bi vidio da ta petorka ima najbolju produktivnost napadacki a i odbrambeno su najbolja moguca koju Cavsi mogu izvesti
Mi gubimo ovu utakmicu jasno je ko dan
Ja bih je forsirao 35 minuta pa makar 20 razlike izgubili,i glup covjek bi vidio da ta petorka ima najbolju produktivnost napadacki a i odbrambeno su najbolja moguca koju Cavsi mogu izvesti
Mi gubimo ovu utakmicu jasno je ko dan
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- PaskalHens
- Kontakt:
Ona odluka od prošle godine je i dokaz da se neće davati mvp poraženom igraču. Ruku na srce, ako izgubi i nije zaslužio fmvp. Prošle jeste.invincible1921 je napisao/la:Dzaba da green ubaci nez koliko ako lebronu ne bude mvp sad cak iako izgube nek se ubiju svi koji odluvuju...ona sramota od proske godine im je valjda otvorila oci da su makar curryu dali...ako cavse krenr sut uzimaju
@rokoko većina jeste, bez potrebe udvajaju i ostavlja greena samog. Blokade jesu brutalne, al to meni nije odbrana, kad ti ganjaš tuđeg igrača s leđa da bi mu udario rampu. Ne kažem da nije vrhunski defanzivac, al' Green ga je popishao tricama.
Viva la France, as they say in Rome.
Nece sut odjednom doci. Nerealno je to ocekivat. Sad im je da jos jace rudare u odbrani i napad prepuste iso Bronu i Irvingu, pa dokle ih to odvede. Opasno ce visit uz samo jednu novu seriju Dubsa. Jbg.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Dobro, realno Greenova odbrana je daleko značajnija na suprotnoj strani.PaskalHens je napisao/la:Ona odluka od prošle godine je i dokaz da se neće davati mvp poraženom igraču. Ruku na srce, ako izgubi i nije zaslužio fmvp. Prošle jeste.invincible1921 je napisao/la:Dzaba da green ubaci nez koliko ako lebronu ne bude mvp sad cak iako izgube nek se ubiju svi koji odluvuju...ona sramota od proske godine im je valjda otvorila oci da su makar curryu dali...ako cavse krenr sut uzimaju
@rokoko većina jeste, bez potrebe udvajaju i ostavlja greena samog. Blokade jesu brutalne, al to meni nije odbrana, kad ti ganjaš tuđeg igrača s leđa da bi mu udario rampu. Ne kažem da nije vrhunski defanzivac, al' Green ga je popishao tricama.
Vidjet ćemo dalje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Imas novi stream na fbKaunas je napisao/la:Daj neko kakav stream crko ovaj moj
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije ako izgubi, već ako izgube, kao što je množina i ako pobjede. I ko je to odigrao bolje od njega u ovoj finalnoj seriji? Niko mu nije ni blizu.PaskalHens je napisao/la:Ona odluka od prošle godine je i dokaz da se neće davati mvp poraženom igraču. Ruku na srce, ako izgubi i nije zaslužio fmvp. Prošle jeste.invincible1921 je napisao/la:Dzaba da green ubaci nez koliko ako lebronu ne bude mvp sad cak iako izgube nek se ubiju svi koji odluvuju...ona sramota od proske godine im je valjda otvorila oci da su makar curryu dali...ako cavse krenr sut uzimaju
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.