Rano pokupio dvije licneHankMoody je napisao/la:Zašto je Love presjedio drugu četvrtinu? Sjecka mi malo stream pa sam možda nešto propustio.
NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dobar je i rezz kako je trica očajna
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Da Green ima i 50 20 15 opet pitanje mvp ne treba doci u pitanje,zna se...
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Gdje?Bihac96 je napisao/la:Imas novi stream na fbKaunas je napisao/la:Daj neko kakav stream crko ovaj moj
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dobro je Clutch napisao jedna npva serija Dubsa i finale je gotovo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
ZA FMVP glasaju novinari i koliko se sjecam prosle godine je bilo 7-4 za AI-a, tako da je sve mogucePaskalHens je napisao/la:Ona odluka od prošle godine je i dokaz da se neće davati mvp poraženom igraču. Ruku na srce, ako izgubi i nije zaslužio fmvp. Prošle jeste.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- JoseeMourinho
- Kontakt:
neciji avatar me zajebaje pa puca mi ucitavanje stranice kad njegov post ima tu
ma ubacit ce klay i curry par trica to je sigurno, od greena se ne moze ocekivati ovakvo i drugo poluvrijeme ali njegov znacaj u odbrani i kao kreatora ostaje, jos uz to ostaje se nadati da ce barnes i iggy sta ubacit
kod cavsa moraju nastaviti iso igru jamesa i irvinga to ih je vratilo u igru i to je jedini recept za pobjedu, jbg suterski nisu na nivou kao prosle dvije tekme, pogotovo irving ali moraju se nadati da ce ih krenuti, ili da cekaju da jr/love nesto pogode mozda i shump jos jednu tricu, ali ne vjerujem da ce imati toliko povjerenja u njih kako se blizi kraj
i da smjesan faul

ma ubacit ce klay i curry par trica to je sigurno, od greena se ne moze ocekivati ovakvo i drugo poluvrijeme ali njegov znacaj u odbrani i kao kreatora ostaje, jos uz to ostaje se nadati da ce barnes i iggy sta ubacit
kod cavsa moraju nastaviti iso igru jamesa i irvinga to ih je vratilo u igru i to je jedini recept za pobjedu, jbg suterski nisu na nivou kao prosle dvije tekme, pogotovo irving ali moraju se nadati da ce ih krenuti, ili da cekaju da jr/love nesto pogode mozda i shump jos jednu tricu, ali ne vjerujem da ce imati toliko povjerenja u njih kako se blizi kraj
i da smjesan faul
ofsajd stranica fb,i onaj prvi stream su oni prijedlozi dijelili od ovihKaunas je napisao/la:Gdje?Bihac96 je napisao/la:Imas novi stream na fbKaunas je napisao/la:Daj neko kakav stream crko ovaj moj
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Green je večeras učestovao u 71% poena svoje ekipe. Strašno poluvrijeme, ali ne bih baš rekao da će do kraja imati ovakav postotak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Cavsi 2/20 van reketa daj jbt...
- adriano_leite
- Kontakt:
Nemoj Luea, neki kazu da je dobarL-Train je napisao/la:Petorka Irving,Smith,Jefferson,James i Tristan koja ti je izvukla game5 i 6 na parketu je dobila ne vise od dvije minute u 7 utakmici,bravo Louslijepac
Ja bih je forsirao 35 minuta pa makar 20 razlike izgubili,i glup covjek bi vidio da ta petorka ima najbolju produktivnost napadacki a i odbrambeno su najbolja moguca koju Cavsi mogu izvesti
Mi gubimo ovu utakmicu jasno je ko dan
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- PaskalHens
- Kontakt:
Ma ja množina, kapiram. Kad pobjede, onda je jednina, do mene halali. Nije niko bolji individualno, al' ovo nije tenis, odvedi ekipu do prstena i dobit ćeš nagradu..Romagnoli13 je napisao/la:Nije ako izgubi, već ako izgube, kao što je množina i ako pobjede. I ko je to odigrao bolje od njega u ovoj finalnoj seriji? Niko mu nije ni blizu.PaskalHens je napisao/la:Ona odluka od prošle godine je i dokaz da se neće davati mvp poraženom igraču. Ruku na srce, ako izgubi i nije zaslužio fmvp. Prošle jeste.invincible1921 je napisao/la:Dzaba da green ubaci nez koliko ako lebronu ne bude mvp sad cak iako izgube nek se ubiju svi koji odluvuju...ona sramota od proske godine im je valjda otvorila oci da su makar curryu dali...ako cavse krenr sut uzimaju
@rokoko većina jeste, bez potrebe udvajaju i ostavlja greena samog. Blokade jesu brutalne, al to meni nije odbrana, kad ti ganjaš tuđeg igrača s leđa da bi mu udario rampu. Ne kažem da nije vrhunski defanzivac, al' Green ga je popishao tricama.
Elem, Green, ako ovako nastavi uz triple double neki, je itekako zaslužio fmvp. To bi i bio da nije suspendovan, jer bi završilo se ovo u 5.
Viva la France, as they say in Rome.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
larsson sto je zadnju polusezonu tekme nam stremovao u hd-u radi prenos finala
https://www.facebook.com/ofsajd.ba/
https://www.facebook.com/ofsajd.ba/
@Bihac96 hvala kume. 
15.10.2013.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Klay 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Bravo JR trebao sam te prije kritikovati
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ostane li James u Cavsima, nema sumnje da će opet složiti jak tim za sljedeću sezonu. I vjerujem da ćemo i treću godinu zaredom gledati isto finale. Tako da neće biti veliki žal ako večeras izgube. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bravo, povratak...JR 
Ajmo sad
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.