Al kakva tekma sunce ti
Cavsi su napravili cudo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kako je meni drago sto se obistinilo sve sto sam govorio za njega sve ove protekle godine. Buduci MVP, mark my words.Manu20 je napisao/la:Kako je Kyrie gotivan decko....Inace cijenim smirenost,a on je to i poslije ovajve titule.
Cojones k'o dvije kante od Jupola.miki_92 je napisao/la:Titova Juga na aparatima![]()
cestitke Adriano![]()
Uncle Drew![]()
Uz Currya najgotivniji igrač za gledati. Kakve šuteve je uzimao i pogađao kroz ovo finaleadriano_leite je napisao/la:Btw. Kyrie mozda nije odveo ekipu u playoff dok je igrao prije Jamesa, ali je zato bio jedan od tri najbolja igraca na parketu u finalu. Veliko je to za nekog od 24 godine.
Nisi ni svjestan sta si propustio...Luminary je napisao/la:Dobro jutro, ne odgledah utakmicu nazalost, izgleda da sam propustio nesto nevjerovatno![]()
Cestitke adriano, ulivaca, rudy91 i svim ostalim simpatizerima Klivlenda
Kako choker može donijeti titulu??? To sad prebacuješ hejt na Currya?KK_Bosna je napisao/la:@adriano, cestitke [emoji106] a mislim da i ti trebas cestitati lueu![]()
rekoh ti ja da ce lebron donijeti titulu... ali tacno sam znao da ce kyrie pogoditi preko one rupetine kljucnu trojku
Hvala brateLuminary je napisao/la:Dobro jutro, ne odgledah utakmicu nazalost, izgleda da sam propustio nesto nevjerovatno![]()
Cestitke adriano, ulivaca, rudy91 i svim ostalim simpatizerima Klivlenda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.