Posao, jbga. Kad je snimak na SK-u popodne?Kaunas je napisao/la:Nisi ni svjestan sta si propustio...Luminary je napisao/la:Dobro jutro, ne odgledah utakmicu nazalost, izgleda da sam propustio nesto nevjerovatno![]()
Cestitke adriano, ulivaca, rudy91 i svim ostalim simpatizerima Klivlenda
NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
- adriano_leite
- Kontakt:
Da je bolji trener rasuli bi ih vjeruj mi al eto James ga gotivi i vjeruje mu i gine za njega. Hvala svima koji su ucestvovali u ovoj tituli pa i njemu. Kyrie je odigrao maestralno ali necu da mnogo pisem o pojedincima. Mislim da nema potrebe da komentarisem drugu ekipu i igrace druge ekipe, sve se vidjelo. Kostala ih je na kraju prepotentnost i umisljenost.KK_Bosna je napisao/la:@adriano, cestitkea mislim da i ti trebas cestitati lueu
![]()
rekoh ti ja da ce lebron donijeti titulu... ali tacno sam znao da ce kyrie pogoditi preko one rupetine kljucnu trojku
GSW dinastija, hm nope!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Sto ga Isiah Thomas spusti Klatu i Curryu sad u postgameu.
Kaze,nidam ocekivao da im Green bude najbolji igrac u najvaznijoj tekmi.Inace,on je jedan od onih koji su govorili da Curry nije vanzemaljac kakvim se predstavljao.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 20 jun 2016, 05:12, ukupno mijenjano 1 put.
To je to, GOAT definitivno.
Kakvu fransizu je covjek doveo do titule, rposto nevjerovatno. Magnituda ovog podviga ce biti vidljiva tek kako godine budu prolazile.
Ovo je u ravni kao da je MJ tamburao Celticse 80-ih.
Kakvu fransizu je covjek doveo do titule, rposto nevjerovatno. Magnituda ovog podviga ce biti vidljiva tek kako godine budu prolazile.
Ovo je u ravni kao da je MJ tamburao Celticse 80-ih.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
The Golden State Warriors did not score a single point in the final 4:30.
Pokrij se mladicu. Kraljica te p.o.j.e.b.a u tvom zitu.COYS je napisao/la:Jedva cekam suze "navijaca" Cavsa-Lebron dick ridera![]()
![]()
![]()
Pa ubit ce ih nogama u Oracle Areni!
Najvise cekam izgovor za kraljicuukralo!
(nadam se da mod, kao dokazani lebron dick rider, nece izbrisati ovaj post)
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Ovo Curry nikad nece oprati sa sebe. Ne krivim njega nego ESPN i ljubitelje lijepe kosarke koji su u njemu vidjeli vanzemaljca iako nije ni blizu toga.Manu20 je napisao/la:Sto ga Isiah Thomas spusti Klatu i Curryu sad u postgameu.Kaze,nidam ocekivao da im Green bude najbolji igrac u najvaznijoj tekmi.Inace,on je jedan od onih koji su govorili da Curry nije vanzemaljac kakvim se predstavljao.
Nadam se da je gotova prijasnja prica o njemu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jel brazilski smećar dobio prsten? Nadam se da nije.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kyrie je nadigro Stepha u finalu takodjeEpidaurus je napisao/la:Ja LeBrona nikad u životu nisam volio, nit ću ga kad voljeti da se razumijemo al ovo šta je čovjek napravio, ovo što nam je priuštio da gledamo, ovu moć i kad ga možda ne ide najbolje, ovaj uticaj da preko čitavog terena stigne i zalijepi za tablu faktički riješenu kontru, ovaj pregled igre i inteligenciju koji su za takvu mrcinu nepravedni jednostavno je nešto s druge planete. Jordan će mu vjerovatno ostat nedostižan iz razloga Finale 2011. ali mislim da više nema nikakve sumnje da je top 3 na svakoj all time listi i da su ispred njega samo MJ i Kareem (kojeg još jednom titulom prestiže za mene) i u buduće će svako nipodaštavanje LeBrona i bilo kakve izajeve kojima se pokušava osporiti ova ljudina i ovaj košarkaški robot biti obrisano.
Takodjer Kyrie je napokon u ovom finalu pokazao kakav talenat ima i kakav igrač može postati. Moja zamjerka je što mislim da je ovo trebao ranije pokazati ali nikad nije kasno i mislim da momak kroz koju godinu postaje najbolji play lige. Iso igra i 1 na 1 scoring je već sad vrhunski, vrijeme je da napreduje na elitnu razinu i u ostalim segmentima.
Vidjećemo kakav će se GSW vratiti slijedeće godine jer je ovo ogroman šok za njih nakon što su imali na neki način gotovu seriju nakon 3-1. Steph je definitivno odrigrao seriju ispod standarda na koji nas je navikao u RS i ovo ide na njegovu dušu (u razloge nećemo ulaziti po 150 put). Sumnjam da će pasti jer su jednostavno pretalentovani i prekvalitetni i još uvijek ispred Spursa i Thundera na Zapadu.
1-6 u 4-om
Ne prolaze ovi OKC slijedece godine ako budu zdravi.
P.S. Kevin Love +19
pa ja sam ti rekao da je odlicna stvar sto je lue zamijenio onu prevaru od trenera, i bio sam u pravuadriano_leite je napisao/la:Da je bolji trener rasuli bi ih vjeruj mi al eto James ga gotivi i vjeruje mu i gine za njega. Hvala svima koji su ucestvovali u ovoj tituli pa i njemu. Kyrie je odigrao maestralno ali necu da mnogo pisem o pojedincima. Mislim da nema potrebe da komentarisem drugu ekipu i igrace druge ekipe, sve se vidjelo. Kostala ih je na kraju prepotentnost i umisljenost.KK_Bosna je napisao/la:@adriano, cestitkea mislim da i ti trebas cestitati lueu
![]()
rekoh ti ja da ce lebron donijeti titulu... ali tacno sam znao da ce kyrie pogoditi preko one rupetine kljucnu trojku
GSW dinastija, hm nope!
hvala i varejaou za ovo silno glumatanje tokom serije
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Vjerovatno, ali ne znam tacno kad.Luminary je napisao/la:Posao, jbga. Kad je snimak na SK-u popodne?Kaunas je napisao/la:Nisi ni svjestan sta si propustio...Luminary je napisao/la:Dobro jutro, ne odgledah utakmicu nazalost, izgleda da sam propustio nesto nevjerovatno![]()
Cestitke adriano, ulivaca, rudy91 i svim ostalim simpatizerima Klivlenda
Btw. Jel Green na kraju dosao do TD?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jel ispravno razmišljanje ako kažem da bi GSW dobio ovo sa zdravim Bogutom ? 
- adriano_leite
- Kontakt:
Dobit ce vjerovatno, a ako ima obraza nece se pojaviti. Ono sto je radio u ovom finalu je za svaku osudu. Ok borio se za novi tim ali to je mogao raditi i bez da bude smece.Lillard je napisao/la:Jel brazilski smećar dobio prsten? Nadam se da nije.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Falila je Greenu 1 asist za TD.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Evo jedno pitanje, onako logično; ako Steph nakon ovog finala ode na operaciju koljena, ramena il čega već što se pričalo, da li će bar to biti dovoljno dobar pokazatelj da je čovjek očito načet ? Dakle ne tražim nikakva opravdanja jer je čovje odigrao užasnu 7. utakmicu i veći dio finala, samo iznosim ono što vidim a to je da je Steph fizički usporen do te mjere da se nije mogao riješpiti Thompsona ili Lovea na missmatchu.Kawhi je napisao/la:Ovo Curry nikad nece oprati sa sebe. Ne krivim njega nego ESPN i ljubitelje lijepe kosarke koji su u njemu vidjeli vanzemaljca iako nije ni blizu toga.Manu20 je napisao/la:Sto ga Isiah Thomas spusti Klatu i Curryu sad u postgameu.Kaze,nidam ocekivao da im Green bude najbolji igrac u najvaznijoj tekmi.Inace,on je jedan od onih koji su govorili da Curry nije vanzemaljac kakvim se predstavljao.
bvb je napisao/la:[youtube][/youtube]
Možda i potez utakmice, ako ništa 50/50 sa onom tricom Irvinga.
Mah, Le Bron je zadnju deceniju (i više) apsolutno najbolji najdominantniji igrac svijeta, bez premca....gdje je on igra, tu se igraju velika finala- to se ne može osporiti... nekad se pobjedi, nekad izgubi jbg
Ne furam se na te GOAT price, svak ima neke svoje miljenike i argumente - ali je frajer košarkaški monstrum.
i curryjemRajaz je napisao/la:Jel ispravno razmišljanje ako kažem da bi GSW dobio ovo sa zdravim Bogutom ?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
E upravo to.Decka jako respektujem,ali su i njega i ekpiu bas bili podigli.Vjerovatno i s razlogom zbog rekorda,ali su se pojedini igraci previse podigli.Udarilo im u glavu,poceli pricati o erama,dinastijama,arogantno se ponasati na parketu iako ti nikada prije nisu radili itd itd.Pratim NBA tolike godine ali definitivno ni u jednom sportu nema vise karme nego u NBAu.Dobijes seriju nakon sto se vratis sa 1-3,pa je izgubis.CLE se prosle godine ispovrijedjuju igraci u finalu,ove se njima vrati.Proslave to titulu na tvom parketu,pa se onda i to vrati....Nevjerovatno.Isto kao s nama i MIA.Kawhi je napisao/la:Ovo Curry nikad nece oprati sa sebe. Ne krivim njega nego ESPN i ljubitelje lijepe kosarke koji su u njemu vidjeli vanzemaljca iako nije ni blizu toga.Manu20 je napisao/la:Sto ga Isiah Thomas spusti Klatu i Curryu sad u postgameu.Kaze,nidam ocekivao da im Green bude najbolji igrac u najvaznijoj tekmi.Inace,on je jedan od onih koji su govorili da Curry nije vanzemaljac kakvim se predstavljao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.