NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alemsa
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la alemsa » 20 jun 2016, 05:19

Epidaurus je napisao/la: Evo jedno pitanje, onako logično; ako Steph nakon ovog finala ode na operaciju koljena, ramena il čega već što se pričalo, da li će bar to biti dovoljno dobar pokazatelj da je čovjek očito načet ? Dakle ne tražim nikakva opravdanja jer je čovje odigrao užasnu 7. utakmicu i veći dio finala, samo iznosim ono što vidim a to je da je Steph fizički usporen do te mjere da se nije mogao riješpiti Thompsona ili Lovea na missmatchu.
Game 7 igras bez noge hladno, ostalo su excuses, jos ciku.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jun 2016, 05:20

Statistika za dva najbolja igrača ovog finala.

LeBron.. 29.7 pts / 11.2 reb /8.8 asist / 2.8 blk :salut:

Irving.. 27.1 pts /3.8 reb / 3.8 asist

MVP ima sljedeće brojke..

Curry... 22.5 pts / 4.8 reb /3.7 asist
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 20 jun 2016, 05:21, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 20 jun 2016, 05:20

Vasa Ladacki, guarin i Titova Juga, vjerujem da im nije lagano. :rol:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 jun 2016, 05:20

Ovo mozemo nazvati Return of the Jedi. Prosla sezona je Empire Strikes Back i logicki ona prije nje je A New Hope.

Poenta je da dobro uvijek uzima na kraju against all ods sto bi rekli.

Fascinantne zadnje 3-4 sezone. NBA ide u nove visine.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 20 jun 2016, 05:21

Nece Varejao dobit prsten.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2016, 05:22

Da li se slazete da Kyrie neodoljivo podsjeca na Kobea? Mentalitet, forma suta, kretnje kad ulazi u sut? Jos pure mora jest, ali kad ga covjek gleda meni je bukvalno preslikan Kobe u mini izdanju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 jun 2016, 05:23

Kawhi je napisao/la:Ovo mozemo nazvati Return of the Jedi. Prosla sezona je Empire Strikes Back i logicki ona prije nje je A New Hope.

ma gledaj, nije da GSW nije dobro... oni ko ekipa su OK, i curry je osvjezenje... ali definitivno zlo su mediji koji ispiru mozak ljudima da su oni bogom dana ekipa koja "ne moze izgubiti seriju na 4 dobijene" jer igraju "najljepsu kosarku ikada" i jer imaju "jednoglasnog mvpa koji igra posljednje dvije sezone kao MJ"...

liga je digla ruke od jamesa kao od zastitnog lica iste i mislili su da je curry preuzeo tron i da je on zastitno lice nba... al malo ih lebron zaeba :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 jun 2016, 05:24

KK_Bosna je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Jel ispravno razmišljanje ako kažem da bi GSW dobio ovo sa zdravim Bogutom ? :mrgreen:
i curryjem :kafa:
To definitivno :mrgreen:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 jun 2016, 05:24

adriano_leite je napisao/la:Da li se slazete da Kyrie neodoljivo podsjeca na Kobea? Mentalitet, forma suta, kretnje kad ulazi u sut? Jos pure mora jest, ali kad ga covjek gleda meni je bukvalno preslikan Kobe u mini izdanju.
Mene više na AIa samo nema srce njegovo. Al dobro niko nikad nije imao takvo srce nit ce kad imat. Definitvno ima taj old school mentalitet da ide do kraja i da ga boli ona stvar šta će mu ko reć.

Manu20
Kontakt:

Post Postao/la Manu20 » 20 jun 2016, 05:25

adriano_leite je napisao/la:Da li se slazete da Kyrie neodoljivo podsjeca na Kobea? Mentalitet, forma suta, kretnje kad ulazi u sut? Jos pure mora jest, ali kad ga covjek gleda meni je bukvalno preslikan Kobe u mini izdanju.
Znas kad je meni to bilo jasno??Mislim da znas. :D Pricam o mentalitetu,skill ne treba pominjati.Nesto malo kasnije cu pisati duzi post,pa cu ti i cestitati.Ebes ove cestitke sada "samo da se izvucem i skinem ljagu". ;)

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 jun 2016, 05:26

Epidaurus je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Manu20 je napisao/la:Sto ga Isiah Thomas spusti Klatu i Curryu sad u postgameu. :rol: Kaze,nidam ocekivao da im Green bude najbolji igrac u najvaznijoj tekmi.Inace,on je jedan od onih koji su govorili da Curry nije vanzemaljac kakvim se predstavljao.
Ovo Curry nikad nece oprati sa sebe. Ne krivim njega nego ESPN i ljubitelje lijepe kosarke koji su u njemu vidjeli vanzemaljca iako nije ni blizu toga.

Nadam se da je gotova prijasnja prica o njemu.
Evo jedno pitanje, onako logično; ako Steph nakon ovog finala ode na operaciju koljena, ramena il čega već što se pričalo, da li će bar to biti dovoljno dobar pokazatelj da je čovjek očito načet ? Dakle ne tražim nikakva opravdanja jer je čovje odigrao užasnu 7. utakmicu i veći dio finala, samo iznosim ono što vidim a to je da je Steph fizički usporen do te mjere da se nije mogao riješpiti Thompsona ili Lovea na missmatchu.
Zeke za kojeg kazes da je slabiji od Currya bio faktor u finalu s gorom povredom. Slaba ti logika nesto.
Manu20 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Manu20 je napisao/la:Sto ga Isiah Thomas spusti Klatu i Curryu sad u postgameu. :rol: Kaze,nidam ocekivao da im Green bude najbolji igrac u najvaznijoj tekmi.Inace,on je jedan od onih koji su govorili da Curry nije vanzemaljac kakvim se predstavljao.
Ovo Curry nikad nece oprati sa sebe. Ne krivim njega nego ESPN i ljubitelje lijepe kosarke koji su u njemu vidjeli vanzemaljca iako nije ni blizu toga.

Nadam se da je gotova prijasnja prica o njemu.
E upravo to.Decka jako respektujem,ali su i njega i ekpiu bas bili podigli.Vjerovatno i s razlogom zbog rekorda,ali su se pojedini igraci previse podigli.Udarilo im u glavu,poceli pricati o erama,dinastijama,arogantno se ponasati na parketu iako ti nikada prije nisu radili itd itd.Pratim NBA tolike godine ali definitivno ni u jednom sportu nema vise karme nego u NBAu.Dobijes seriju nakon sto se vratis sa 1-3,pa je izgubis.CLE se prosle godine ispovrijedjuju igraci u finalu,ove se njima vrati.Proslave to titulu na tvom parketu,pa se onda i to vrati....Nevjerovatno.Isto kao s nama i MIA.
Ma bezobrazno je koliko su ih uzdizali.

U NBA se sve vrati. Najvaznije je to sto je Draymond protiv Oklahome jedno 10 tehnickih trebao dobiti i sad ga suspenduju kad su trebali slaviti titulu. Uvijek to tako biva.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 jun 2016, 05:26

ja sam to i govorio u rapravi sa epijem... momak uzima suteve koje on hoce i tu je slicnost sa kobeom... eto, vecinu tekme ga je cuvao mnogo bolji defanzivac od one rupe, pa je i njemu sasuo nekoliko strasnih suteva, a ovo na kraju da i ne govorim :mrgreen:

posebno impresivan je prvi sut preko klaya kada je uradio ono sto najvise voli, udriblao u paint, separataio i stepback sut preko ruke... bas kao kobe :tokralju:

a eto, ima tu i slicnosti... lebron je njegov shaq ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 jun 2016, 05:27

KK_Bosna je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Ovo mozemo nazvati Return of the Jedi. Prosla sezona je Empire Strikes Back i logicki ona prije nje je A New Hope.

ma gledaj, nije da GSW nije dobro... oni ko ekipa su OK, i curry je osvjezenje... ali definitivno zlo su mediji koji ispiru mozak ljudima da su oni bogom dana ekipa koja "ne moze izgubiti seriju na 4 dobijene" jer igraju "najljepsu kosarku ikada" i jer imaju "jednoglasnog mvpa koji igra posljednje dvije sezone kao MJ"...

liga je digla ruke od jamesa kao od zastitnog lica iste i mislili su da je curry preuzeo tron i da je on zastitno lice nba... al malo ih lebron zaeba :mrgreen:
Pa ja, tako je, izforsirali lika da nastave sa tom spiku koju je LeBron imao zadnjih 5-6 godina, znaci da naprave "novog" LeBrona da imaju o cemu pisat nonstop, on je odigro sjajnu sezonu nea tu govora, ali nije taj nivo. I to je to.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 jun 2016, 05:27

Samo da cestitam Adrianu na tituli. On je posle Leborna zasluzio najvise da se raduje
Thomas Müller - Fußballgott

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 jun 2016, 05:28

Pola AI, pola Kobe. Valjda vas ne syebe ko Kobe Lakerse. :mrgreen:

Ona trica u facu LMVPa nosi toliko simbolike. :tokralju:

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 20 jun 2016, 05:30

ima ovdje neceg karmickog....zelje , ubjedjenja....strasti....

medjutim ja iako slabo pratim kosarku .....utiska sam da po procitaom i vidjenom da je ovaj gsw puno bolja ekipa....nesto kao barca real paralela...
samo ne toliko ocigledno ..

i sa ovolikom bazom podataka u nba...to se moze lako matematicki dokazat (treba mozda malo bolji matematicar) ...

ali eto to je sport.....ljudski faktor ce nekako presuditi.... mada ne sumnjam da ce ovaj gsw nastaviti da hara....ovo im je lekcija...
momci su realno picke...i kari i tomson....djeluju mi kao da imaju tu slabost djece uspjesnih roditelja...fali im malo bezobrazluka za ovaj sport...
tehnicki su savrseni...al covjek na covjeka kad igras...trebaju druge vjestine...treba volja i odlucnost...

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 jun 2016, 05:31

Ne može se ovdje na ovoj temi pohvaliti jedan igrač da se drugi ne spusti džaba je. Mislim da bi se za upis "LMVP" trebao automatski ban davati kao i za pljuvanje po LeBronu.

Manijakxxx
Kontakt:

Post Postao/la Manijakxxx » 20 jun 2016, 05:32

Ma sta reć, navijao sam za Golden ali kad skontas kakvu si utakmicu gledao, kako slavi Clivlend, iz cega su se vratili, moze se rec da mi i nije zao.. Samo im mozes cestitat i tjt

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 jun 2016, 05:32

Epidaurus je napisao/la:Ne može se ovdje na ovoj temi pohvaliti jedan igrač da se drugi ne spusti džaba je. Mislim da bi se za upis "LMVP" trebao automatski ban davati kao i za pljuvanje po LeBronu.
Zasto buraz, eo gledam Currija trenutno govori bio sam na parketu, igro sam cijelu seriju, nea excuses, jos mu navlace da kaze da je povrijedjen. Eto svaka mu cast, sto istinu zbori

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 jun 2016, 05:33

@Greivis trenutno

slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.