NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Curry upravo izjavi da ga u off sezoni ne ocekuje nikakva operacija.Toliko o tome.
- adriano_leite
- Kontakt:
Mah nema veze, ja halalioManu20 je napisao/la:Znas kad je meni to bilo jasno??Mislim da znas.adriano_leite je napisao/la:Da li se slazete da Kyrie neodoljivo podsjeca na Kobea? Mentalitet, forma suta, kretnje kad ulazi u sut? Jos pure mora jest, ali kad ga covjek gleda meni je bukvalno preslikan Kobe u mini izdanju.Pricam o mentalitetu,skill ne treba pominjati.Nesto malo kasnije cu pisati duzi post,pa cu ti i cestitati.Ebes ove cestitke sada "samo da se izvucem i skinem ljagu".
@Epi, ja sam jedne prilike rekao da me Irving podsjeca na neku efikasniju Iversonovu kopiju pa sam bio ismijavan. Dakle cisto ono niski bek jak scorer jak na ulazu ali bolji suter, sto ne znaci da ce biti bolji igrac jer mi je AI neko u samom vrhu posto mi je mnogo drag igrac. Ovo s Kobeom je vise ponasanje na terenu i sama forma suta i ulaz u sut. Kako da objasnim, izgled suta i nemogucih suteva?
@DonBurza hvala ti
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Pa i ja bih automatski ban za svakog ko napise kako je Curry najbolji igrac na svijetu kao i za to kad ga se pravda nakon ovakvog cigla partya.Epidaurus je napisao/la:Ne može se ovdje na ovoj temi pohvaliti jedan igrač da se drugi ne spusti džaba je. Mislim da bi se za upis "LMVP" trebao automatski ban davati kao i za pljuvanje po LeBronu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Za pljuvanje po Babi da, za ciglasa i lmvpa ne, unanonimus mvp zabije 17 kad treba da pokaze da je "najbolji". Curry razmislja da ide na operaciju zbog vas par forumasa, iako je izjavio par puta da je sve ok vi mu ne vjerujeteEpidaurus je napisao/la:Ne može se ovdje na ovoj temi pohvaliti jedan igrač da se drugi ne spusti džaba je. Mislim da bi se za upis "LMVP" trebao automatski ban davati kao i za pljuvanje po LeBronu.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Ma nisu dobro. Njima je Draymond najpozitivnija osoba u ekipu.KK_Bosna je napisao/la:ma gledaj, nije da GSW nije dobro... oni ko ekipa su OK, i curry je osvjezenje... ali definitivno zlo su mediji koji ispiru mozak ljudima da su oni bogom dana ekipa koja "ne moze izgubiti seriju na 4 dobijene" jer igraju "najljepsu kosarku ikada" i jer imaju "jednoglasnog mvpa koji igra posljednje dvije sezone kao MJ"...Kawhi je napisao/la:Ovo mozemo nazvati Return of the Jedi. Prosla sezona je Empire Strikes Back i logicki ona prije nje je A New Hope.
Poenta je da dobro uvijek uzima na kraju against all ods sto bi rekli.
Fascinantne zadnje 3-4 sezone. NBA ide u nove visine.
liga je digla ruke od jamesa kao od zastitnog lica iste i mislili su da je curry preuzeo tron i da je on zastitno lice nba... al malo ih lebron zaeba
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Za tu tvrdnju se imalo dovoljno argumenata tokom RS. U tom trenutku je Steph bio najbolji na svijetu i sam sam rekao da ga smatram najboljim dok LeBron ne dokaže da je i dalje vrh. Čovjek je to fino pokazao i ja nemam tu šta pričati više. Tvoja LMVP logika je jednako glupa kao da neko sad izjavi da je Kyrie bolji igrač od Stepha jer je eto odigrao finale dosta bolje od njega.Kawhi je napisao/la:Pa i ja bih automatski ban za svakog ko napise kako je Curry najbolji igrac na svijetu kao i za to kad ga se pravda nakon ovakvog cigla partya.Epidaurus je napisao/la:Ne može se ovdje na ovoj temi pohvaliti jedan igrač da se drugi ne spusti džaba je. Mislim da bi se za upis "LMVP" trebao automatski ban davati kao i za pljuvanje po LeBronu.
Joj Jamesa kralja na pressu

ma King lik, pa ovo mu je najdrazi moment u zivotu sto se tice sporta sigurno.Manu20 je napisao/la:Joj Jamesa kralja na pressu![]()
kako ce poletjeti avion od tezine Irvingovih muda
Thomas Müller - Fußballgott
Po tvojoj logici ako je Curry bio najbolji na svijetu jer je igrao bolje RS od Babe, onda je i Irving bolji od Currya jer je odigrao bolje finale od njega i sad mora sacekati da ovaj ponovo pokaze da je bolji. U istim situacijama samo isto moze biti.Epidaurus je napisao/la:Za tu tvrdnju se imalo dovoljno argumenata tokom RS. U tom trenutku je Steph bio najbolji na svijetu i sam sam rekao da ga smatram najboljim dok LeBron ne dokaže da je i dalje vrh. Čovjek je to fino pokazao i ja nemam tu šta pričati više. Tvoja LMVP logika je jednako glupa kao da neko sad izjavi da je Kyrie bolji igrač od Stepha jer je eto odigrao finale dosta bolje od njega.Kawhi je napisao/la:Pa i ja bih automatski ban za svakog ko napise kako je Curry najbolji igrac na svijetu kao i za to kad ga se pravda nakon ovakvog cigla partya.Epidaurus je napisao/la:Ne može se ovdje na ovoj temi pohvaliti jedan igrač da se drugi ne spusti džaba je. Mislim da bi se za upis "LMVP" trebao automatski ban davati kao i za pljuvanje po LeBronu.
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Bojim se da je uzorak od 82 utakmice reprezentativniji od uzorka od 7 utakmica. Značajno reprezentativniji. Jer znaš ono broj 82 je za 75 veći od broja 7. Pa sad ako neko u toliko utakmica konstantno pokazuje šta može, onda je iz nekog čudnog razloga to vidim kao bolji primjer. Šta ću jbg, volim brojeve.Bobadilla je napisao/la: Po tvojoj logici ako je Curry bio najbolji na svijetu jer je igrao bolje RS od Babe, onda je i Irving bolji od Currya jer je odigrao bolje finale od njega i sad mora sacekati da ovaj ponovo pokaze da je bolji. U istim situacijama samo isto moze biti.
Slušaj nas dvojicu, davno rekli da nece biti prvaci.Rajaz je napisao/la:@Greivis trenutno
Brojevi jesu zanimljiva stvar ali nije isto zabijati poene Zadru, Falkonsima te ostalima amaterima. Treba zapeti kad te ekipa treba kao sto je Kyrie uradio. Sad najbolju sezonu mogu macku o rep okacit jer su dobili po usima i prokockali 3-1. U PO se pokazuje sta mozes odnosno sta ne mozes. Kad zadrhti ruka dzaba priznanja.Epidaurus je napisao/la:Bojim se da je uzorak od 82 utakmice reprezentativniji od uzorka od 7 utakmica. Značajno reprezentativniji. Jer znaš ono broj 82 je za 75 veći od broja 7. Pa sad ako neko u toliko utakmica konstantno pokazuje šta može, onda je iz nekog čudnog razloga to vidim kao bolji primjer. Šta ću jbg, volim brojeve.Bobadilla je napisao/la: Po tvojoj logici ako je Curry bio najbolji na svijetu jer je igrao bolje RS od Babe, onda je i Irving bolji od Currya jer je odigrao bolje finale od njega i sad mora sacekati da ovaj ponovo pokaze da je bolji. U istim situacijama samo isto moze biti.
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Vratite nam Greivisa da ovo slavlje bude upotpunjeno. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kakav Curry, kao da on zna bolje od epija, toresa, bijele cokolade, paskalhensa. Ocito da ima problema sa zglobom,ledjima, ramenom, vratom, koljenima al to ce se srediti cim krene igrat protiv Kaknja.Manu20 je napisao/la:Curry upravo izjavi da ga u off sezoni ne ocekuje nikakva operacija.Toliko o tome.
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
To sam čak i ja, kao neko ko rekreativno prati košarku, znao i nakon serije od 2:0. Vjerovao ili neBelmin6 je napisao/la:Slušaj nas dvojicu, davno rekli da nece biti prvaci.Rajaz je napisao/la:@Greivis trenutno
![]()
![]()
GSW-u se jednostavno moralo vratiti za Oklahomu.
Nakon 2-0 niko nije vjerovao u cavse, bilo je kontrasa koji su pisali da ce Cavsi uzeti pa da u slucaju pobjede imaju se za sto hvatat. Ja sam navijao za njih u finalu i htio sam da dobiju i game 5 i game 7 ali licno nisam mislio da ce uspjeti. Za 6 sam znao da ce propisat krv da dobiju i nadao sam se pobjedi u game 7 ali omjer prije tekme je po meni bio 70-30 za Ratnike. Tek sada se vidi vaznost Bogutovih screenova i koliko jedan "nevazan" igrac znaci. Da je Cle bio kompletan satrali bi ih i prosle godine ali eto.Rajaz je napisao/la:To sam čak i ja, kao neko ko rekreativno prati košarku, znao i nakon serije od 2:0. Vjerovao ili neBelmin6 je napisao/la:Slušaj nas dvojicu, davno rekli da nece biti prvaci.Rajaz je napisao/la:@Greivis trenutno
![]()
![]()
![]()
GSW-u se jednostavno moralo vratiti za Oklahomu.
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Ma Bogut imo 12 minuta prosjek u finalu, a i ne bitno, svaki navijac GSW je prosle godine rekao " povrede su sastavni dio igre, stas", pa Curry ironicno "oprostite sto smo igrali protiv timova koji su ispred nas, oprostite sto smo bili zdravi a drugi imali povrede, oprostite sto mi to nismo mogli kontrolisati", pa koga libo za Bogutom i Iggijem sto su bili povrijedjeni, nikog ne interesuje, posebno nakon sto su imali 3-1 i HCBobadilla je napisao/la: Nakon 2-0 niko nije vjerovao u cavse, bilo je kontrasa koji su pisali da ce Cavsi uzeti pa da u slucaju pobjede imaju se za sto hvatat. Ja sam navijao za njih u finalu i htio sam da dobiju i game 5 i game 7 ali licno nisam mislio da ce uspjeti. Za 6 sam znao da ce propisat krv da dobiju i nadao sam se pobjedi u game 7 ali omjer prije tekme je po meni bio 70-30 za Ratnike. Tek sada se vidi vaznost Bogutovih screenova i koliko jedan "nevazan" igrac znaci. Da je Cle bio kompletan satrali bi ih i prosle godine ali eto.
Evo LeBron na presu zamolio da se Greivis vrati u žive.
Imal ko kakvu sliku lijepu sa proslave titule na parketu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.