NK Zvijezda Gradačac

reddragon001
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la reddragon001 » 20 jun 2016, 07:12

Ako combe mislis na povratak Nurde, to se nece desiti jer je se on vec izjasnio da nece u Zvijezdu spreman je pomoci kolko moze ali nece se vratiti. Drugo jos nikakvih informacija nema ni za trenera ni za igrace koji ce doci, prica se da za dva trenerska imena koja bi trebala preuzeti Zvijezdu, ali jos nista zvanicno ceka se Fadil koji je inace predsjednik skupstine i da se odaberu novi-stari clanovi uprave. Mogu istaci da sam gledao financijski izvjestaj posljednjih godina, dosta je duga vraceno prosle i predprosle sezone. Isto tako sramota je koliko pojedini giganti izdvajaju za Zvijezdu sadaku.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 20 jun 2016, 14:45

Malo je glupo sto se nas klub usutario nakon kradje sudija i svih desavanja pa valjda bi neko saopstenje bilo uredu bar nesto a oni mulci ni ah ni eh.
Neznam vise ni ta ko fol trenerska imena dolaze nista neurade odlaze dolaze novi a klub placa li placa. Po meni ako mgu dovesti Ratka Ninkovica super ako ne Denis Tale bi bio prvi izbor.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 20 jun 2016, 22:55

batigol777 je napisao/la:Malo je glupo sto se nas klub usutario nakon kradje sudija i svih desavanja pa valjda bi neko saopstenje bilo uredu bar nesto a oni mulci ni ah ni eh.
Neznam vise ni ta ko fol trenerska imena dolaze nista neurade odlaze dolaze novi a klub placa li placa. Po meni ako mgu dovesti Ratka Ninkovica super ako ne Denis Tale bi bio prvi izbor.
vraca se dorijan na klupu :lol:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 20 jun 2016, 23:02

crvenobijeli je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Malo je glupo sto se nas klub usutario nakon kradje sudija i svih desavanja pa valjda bi neko saopstenje bilo uredu bar nesto a oni mulci ni ah ni eh.
:) Doro trenira Sf Tempo,gdje ima dosta dobre rezultate,pionire i pred pionire je uveo u prvu kvalitetnu ligu Tk,a sa godistem 2005 je kantonalni prvak..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 jun 2016, 07:31

zmaj348 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
:) Doro trenira Sf Tempo,gdje ima dosta dobre rezultate,pionire i pred pionire je uveo u prvu kvalitetnu ligu Tk,a sa godistem 2005 je kantonalni prvak..
Kakva je to prva kvalitetna liga....

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 21 jun 2016, 10:42

Ako već ne budemo imali ambicije i ako se budemo oslanjali na vlastite snage onda mislim da je vrijeme da se i Durgutu pruži šansa. Denis Tale i nekako(mada ja lično ne bi volio) dok Doro ni pod razno. Opet ponavljam to su opcije ako sve krene po zlu. Mada mislim a i informacije koje imam su da bi opet mogli imati kolko tolko respektabilnu ekipu. Mada granica je tanka, hodamo po tankoj žici tako da se možemo okliznuti na obje strane.
Još da dodam i naši se ušutili ko čkapi kako je sezona završila nit se ko oglašava nit kojeg vraga. Preko sudijskih lakrdija su prešli ko bos kroz trnje. Pa ako su te već naguzili oglasi se a ne ovako šuti sagni se i očekuj primanje i narednu sezonu.
Sve regularno a sudija koji je sudio zadnje kolo u Goraždu i pomoćni iz Čapljine dobili kazen od po 6 utakmica, bravo savez NAYEBEM VAM SE MAME I NAJMILIJIH A POSEBO TEBI KRMEĆA FACO IZ ORAŠJA.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 21 jun 2016, 11:07

combe je napisao/la:Ako već ne budemo imali ambicije i ako se budemo oslanjali na vlastite snage onda mislim da je vrijeme da se i Durgutu pruži šansa. Denis Tale i nekako(mada ja lično ne bi volio) dok Doro ni pod razno. Opet ponavljam to su opcije ako sve krene po zlu. Mada mislim a i informacije koje imam su da bi opet mogli imati kolko tolko respektabilnu ekipu. Mada granica je tanka, hodamo po tankoj žici tako da se možemo okliznuti na obje strane.
Još da dodam i naši se ušutili ko čkapi kako je sezona završila nit se ko oglašava nit kojeg vraga. Preko sudijskih lakrdija su prešli ko bos kroz trnje. Pa ako su te već naguzili oglasi se a ne ovako šuti sagni se i očekuj primanje i narednu sezonu.
Sve regularno a sudija koji je sudio zadnje kolo u Goraždu i pomoćni iz Čapljine dobili kazen od po 6 utakmica, bravo savez NAYEBEM VAM SE MAME I NAJMILIJIH A POSEBO TEBI KRMEĆA FACO IZ ORAŠJA.
Mozda nesto mutimo sa savezom pa naredne sezone sudije budu na nasoj strani.ko zna...
..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 21 jun 2016, 12:24

Kakva je to prva kvalitetna liga.... TKanton@ to je službeni naziv omladinske lige Tk-a ( prva i druga kvalitetna liga)...Ako ćemo iskreno Doro kao trener je najbolji od ovih naših imena,ali Doru hebu druge stvari,ne vezano za trenerski poziv,i zbog tih stvari on nije za Zvijezdu...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 22 jun 2016, 13:50

Večeras izgleda skupština kluba. Kako sam načuo pozvani su neki od uticajnijih ljudi(bivši i sadašnji koji su bili u klubu). Sada su oni na potezu da vidimo koliko im je stalo do Zvijezde i Gradačca uopšte. Znali neko nešto više???

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 22 jun 2016, 23:15

Da li je bio sastanak danas? Nemoguce da niko nista ne zna..

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 23 jun 2016, 01:02

zmaj348 je napisao/la:Da li je bio sastanak danas? Nemoguce da niko nista ne zna..
Ne pamtim dugo kada je ovakva crna atmosfera vladala u i oko kluba, apsoulutno mrtvilo, pripreme treba da pocnu a nista se ne zna, od trenera,igrackog kadra pa do same uprave...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 jun 2016, 07:35

Prošle godine u ovo vrijeme se već znalo ko je trener, koje su ambicije kada počinju pripreme. U ovo doba je već par igrača bilo došlo.
A ove ništa, čak se ne zna zvanično ni ko nas je napustio. Yebo majko znal se neko oglasit iz te uprave pa i ako ne valja neka kaže.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 23 jun 2016, 09:29

Veceras skupstina u 19 h skenderija gradacac
Pa dodjite

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 23 jun 2016, 14:30

desetkamarakane je napisao/la:Veceras skupstina u 19 h skenderija gradacac
Pa dodjite
jel dolazak na istu potvrdio i njen predsjednik :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 23 jun 2016, 16:21

esprit24 je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:Veceras skupstina u 19 h skenderija gradacac
Pa dodjite
jel dolazak na istu potvrdio i njen predsjednik :kafa:
Da,njega su cekali da vide kako dalje...

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 23 jun 2016, 18:09

Opet odgoda skupstine
Veceras obn 19 h darko vojvodic intervju

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 24 jun 2016, 19:39

Skupština odgođena jer se jedan od dotične gospode nije pojavio. A razlog zbog kojeg nije došao da nije žalostan bio bi smiješan. Izgleda da će se desiti ono čega sam se najviše bojao a to je da se ljudi na koje smo računali neće prihvatiti Zvijezde. Takođe mislim da ni opština neće davati kao prošlu sezonu jer to je bila predizborna godina i njima je trebalo da poberu poene a to im je preko Zvijezde bilo lako izvodljivo. Ono što mogu sam zaključiti a i iz izvora koji su bliski klubu nije dobro.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 24 jun 2016, 20:04

combe je napisao/la:Skupština odgođena jer se jedan od dotične gospode nije pojavio. A razlog zbog kojeg nije došao da nije žalostan bio bi smiješan. Izgleda da će se desiti ono čega sam se najviše bojao a to je da se ljudi na koje smo računali neće prihvatiti Zvijezde. Takođe mislim da ni opština neće davati kao prošlu sezonu jer to je bila predizborna godina i njima je trebalo da poberu poene a to im je preko Zvijezde bilo lako izvodljivo. Ono što mogu sam zaključiti a i iz izvora koji su bliski klubu nije dobro.
A ko to nije doso...
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jun 2016, 22:37

Zvijezda kao klub može bez problema naći 200000-400000 km za jednu sezonu i to će biti dovoljno da se izbori opstanak.prosle sezone smo kiksali ove se treba sabrat i u narednim pokušat napast premijer ligu.ova liga je naša mjera i biće zanimljivih utakmica.klubovi godinama igraju ovu ligu sa puno manjim parama što ne bi i mi.obavezno se osloniti na naše.brkicu treba dati jedinicu taman da 50 golova primi našeg juniora kao drugog isketa minela serbu i moranjku u odbrani facu Savica islamagica i još jednog veznjaka dovest u napad abida ramica isnovica i diattu i opleti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 25 jun 2016, 00:33

carli22 je napisao/la:
combe je napisao/la:A ko to nije doso...
premijer :kafa:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.