NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Evil Genius II

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la Evil Genius II » 20 jun 2016, 06:30

cestitke adrianu i svima ostalima koji osjecaju da im se treba cestitati na ovoj tituli :D :thumbup:

neopisivo mi je drago zbog clevelanda i samog lebrona jer lijepa je to sportska prica koju sam imao priliku dozivjeti i koju cu moci prepricavati u narednim godinama. naklon do poda za cijelu sezonu :bow:

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 20 jun 2016, 06:31

alemsa je napisao/la:
Bobadilla je napisao/la: Nakon 2-0 niko nije vjerovao u cavse, bilo je kontrasa koji su pisali da ce Cavsi uzeti pa da u slucaju pobjede imaju se za sto hvatat. Ja sam navijao za njih u finalu i htio sam da dobiju i game 5 i game 7 ali licno nisam mislio da ce uspjeti. Za 6 sam znao da ce propisat krv da dobiju i nadao sam se pobjedi u game 7 ali omjer prije tekme je po meni bio 70-30 za Ratnike. Tek sada se vidi vaznost Bogutovih screenova i koliko jedan "nevazan" igrac znaci. Da je Cle bio kompletan satrali bi ih i prosle godine ali eto. :kafa:
Ma Bogut imo 12 minuta prosjek u finalu, a i ne bitno, svaki navijac GSW je prosle godine rekao " povrede su sastavni dio igre, stas", pa Curry ironicno "oprostite sto smo igrali protiv timova koji su ispred nas, oprostite sto smo bili zdravi a drugi imali povrede, oprostite sto mi to nismo mogli kontrolisati", pa koga libo za Bogutom i Iggijem sto su bili povrijedjeni, nikog ne interesuje, posebno nakon sto su imali 3-1 i HC
Meni licno i povrede sastavni dio igre. I drago mi je da ih je Cle uzeo, jedva cekam doci kuci da pogledam citavu tekmu. Valja na posao -.- pa nisam bio u mogucnosti gledati, samk neke highlights. Gdje su dusmani, mrzitelji, ljagatori. Sagnite se Jamesu :D kad je najpotrebnije on je najveci. Dobro je Kerr rekao za game 7 na strani prvi igrac kojeg bi uzeo je James. Nema njegovog zubala ni u top 3 :D hijaaa
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 jun 2016, 06:43

kako li je sad onom koji na forumu stalno pokazuje koliko ne podnosi jamesa

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 jun 2016, 06:53

Najteze uzeto finale i najbolja all around kosarka jednog igraca u finalu ikad (ja bolje vidio nisam)

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 20 jun 2016, 07:22

filip13 je napisao/la:kako li je sad onom koji na forumu stalno pokazuje koliko ne podnosi jamesa
Ma je*o titovu ublehu i ostale, nebitni su takvi likovi. zeljno paznje samo, dovoljno je vidjeti ovu tisinu na balkanskim nba portalima, kad je trebalo pljuvati, lajkovi idu ko ludi, evo malo prelistavam nigdje ih :rol:
oT: RJ is going out a champion.
Going out on top: Richard Jefferson to retire after Cavs win NBA Finals
The 16-year veteran is calling it a career
:tokralju:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 20 jun 2016, 07:23

let3 je napisao/la:
bvb je napisao/la:[youtube][/youtube]
:o :tokralju: :tokralju: nije normalan, yebo sebe :rol: odvalio sam se smijati kad je ovo uradio

Možda i potez utakmice, ako ništa 50/50 sa onom tricom Irvinga.

Mah, Le Bron je zadnju deceniju (i više) apsolutno najbolji najdominantniji igrac svijeta, bez premca....gdje je on igra, tu se igraju velika finala- to se ne može osporiti... nekad se pobjedi, nekad izgubi jbg
Ne furam se na te GOAT price, svak ima neke svoje miljenike i argumente - ali je frajer košarkaški monstrum.
I ja isto :crazy: :lol: :lol: :lol:

Al' nevjerovatno kakav osjecaj, kakav instikt, grom te ****. :o Kako ga prati iza kao zvijer, tacno mu se na faci vidjelo da ce ga pojesti. :urnebes:

Nevjerovatna snaga i inteligencija. Nevjerovatan igrac.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 jun 2016, 07:26

19 milja na sat trco tu, eo izracunase :). Za njegovu visinu i kilazu :bow:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 20 jun 2016, 07:47

Epidaurus je napisao/la: Za tu tvrdnju se imalo dovoljno argumenata tokom RS. U tom trenutku je Steph bio najbolji na svijetu i sam sam rekao da ga smatram najboljim dok LeBron ne dokaže da je i dalje vrh. Čovjek je to fino pokazao i ja nemam tu šta pričati više. Tvoja LMVP logika je jednako glupa kao da neko sad izjavi da je Kyrie bolji igrač od Stepha jer je eto odigrao finale dosta bolje od njega.
Dzejms i Kari ne mogu u istu recenicu. Ljubitelji kosarke ce za 100 godina znati sve o Dzejmsu. Kari je jedan od mnogih koji su igrali i igraju dobro, Dzejms je sami vrh.

Uvjeren sam da Kari nikada nece doci u sami vrh. On je prvenstveno odlican suter. Nema mentalitet velikog pobjednika, nema inteligenciju, nema karizmu. Nema kao Dzejms, Dzordan ili Karim, da se razumijemo, da neko ne shvati pogresno.

Kavsi bez sumnje imaju bolje igrace od Voriorsa, ali Voriorsi imaju boljeg trenera i SISTEM. Uigrani su, igraju tecno, imaju plan igre. Uigran sistem eksploatisu Kari i Tomspson jer su odlicni suteri.

S druge strane, Kavsi igraju individualnu kosarku, uzimaju znatno teze suteve. Irvingov posao je tezi od Karijevog jer nema uigran sistem. Na kraju, kada se sve sabere i oduzme, tu su negdje. Mediji su napuhali Karija, na silu od njega napravili vanzemaljca... a Irving ga unistio u finalu! I prosle godine Kari nije bio nista posebno u finalu protiv osakacenih Kavsa. I opet zalim za tim finalom. Nema **** sanse da bi uzeli Voriorsi da su Kavsi imali makar Irvinga. :x
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jun 2016, 08:10

Najskuplja ekipa uzima titulu, rekli bi hejteri :mrgreen:

Čestitke adriano :salut:

E sad možete i odmoriti, ne morate baš 52 god ovaj puta ali upola toliko bi bilo dovoljno :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 20 jun 2016, 08:19

Ovo mi je mozda i najdraza titula, a da je nije osvojio tim za koji navijam...

Cestitke kolegi Adrianu, nakon svih uspona i padova ekipe, docekao si ono najbolje...

Cestitke cijeloj ekipi Clevelanda, a posebno naravno LeBronu i Irvingu. Irving je odigrao fantasticno finale i imam osjecaj da tek nakon ovoga postaje ono sto se davno ocekivalo od njega. A sto se tice LeBrona, sve rijeci su suvisne, ja i dalje stojim iza onog sto sam davno rekao, a to je da ako iko "srusi" MJ-a, to ce biti on i niko drugi...

Curry je definitivno, kao sto takodje rekoh u vise navrata, odlican suter (mozda najbolji ikad) i to je to. Boljih igraca od njega imaju dva-tri samo u njegovoj ekipi, a stavljati ga u isti kos s nekim velicinama generalno u ligi, to je za zatvora. A pricati o nekom GOATu, to je za psihijatrije u najmanju ruku...

Ja sam se nakon ispadanja SAS povukao malo iz komentarisanja ovdje, jer voditi dijalog s odredjenim likovima (prepoznace se sami, jer trenutno najvise placu i kmece u misjim rupama od svojih kuca) je nemoguca misija. Pljuvanje, omalovazavanje i gazenje svega sto nije po njihovom je toliko uzelo maha, da je to neopisivo rijecima. Ali sada kad je sve gotovo, rado ih se sjetim, sa zaljenjem naravno, jer toliko svojih gov.ana pojesti, nije mala stvar. Mislim da to svariti necete u narednih 5 godina...

A vrhovni vodja bande, Epi, to je posebna prica. Ono sad predlaze ban za sve receno protiv LeBrona. Jarane moj, jel' te stid imalo? Ti bi sad banovao nesto? Ako si imalo covjek (a nisi), banuj sam sebe 73 puta, za svo smece izreceno nakon svake od 73 pobjede GSWa u RS-u. O Playoffu necu ni da govorim, valjda ohrabren jos i moderatorskom funkcijom, a uz pomoc 5-6 pajdasa i sljedbenika, definitivno si prevazisao sam sebe, usao u prime, sta li. Dakle, za svaku od 15 dodatnih pobjeda GSWa, banuj se duplo za sve izreceno, dakle jos 30 puta. To je ukupno 103 puta, dakle realno, da si covjek, ne bi te gledali do 2026. najmanje...

Jos jednom, cestitke za Cleveland i njihove navijace...

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 20 jun 2016, 08:28

LeBron James is the unanimous 2016 NBA Finals MVP.
Ima li gdje lista novinara sto je glasala?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jun 2016, 08:33

Luminary je napisao/la:Dobro jutro, ne odgledah utakmicu nazalost, izgleda da sam propustio nesto nevjerovatno :(
Ma i ja sam, šta ćeš propustiti kad možeš pogledati normalno poslije posla, ja tako gledam čitav PO na LP-u, jedino bih ustao i gledao da su Celticsi igrali ili da je u petak-subotu tekma bila :kafa:

Svakako mi je bezveze odluka da se stavi nedjeljom ovakva jedna tekma, jer rade ljudi i u USA pon.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 20 jun 2016, 08:47

Bravo James ljudino
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 20 jun 2016, 08:52

warriorsi nisu zaslužili da dobiju ovo. ko je tako glup da u zadnjih pet minuta samo šara nerezonske trice i pravi gluposti poput pasa iza leđa u aut, taj nema na šta da se žali! a ko vrati 1:3 na 4:3 taj je :tokralju:

i fala bogu da je ovo gotovo, sad mogu da spavm ko čovjek!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 20 jun 2016, 08:53, ukupno mijenjano 1 put.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 20 jun 2016, 08:52

Kratko i jasno- ekipa koja u game 7 ne uspije dati koš u zadnjih 4:40 nije ni zasluzila prsten. Cestitke Cavsima.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 20 jun 2016, 08:54

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Svakako mi je bezveze odluka da se stavi nedjeljom ovakva jedna tekma, jer rade ljudi i u USA pon.

rio, utakmica je igrana u oaklandu u 5 popodne u nedjelju :wave:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 20 jun 2016, 08:57

Bas mi je drago radi LeBrona, kao i Irvinga koji je razvalio ovaj PO :salut:

Sa druge strane zao mi je sto GSW nije povezao 73-9 sa prstenom.. ali sta je, tu je. Neka se sledece godine vrate jos jaci.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jun 2016, 08:57

jestamaji je napisao/la:

A u Clevelandu je bilo 8, završilo u 11, slave ljudi, kako će pijani na posao :mrgreen:

Logičnije bi bilo da je subotom planirano, isto kao i SB.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 20 jun 2016, 08:58

Ma praznik ce bit u Cle :D
Da zaokruzimo sezonu
slika
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 20 jun 2016, 09:01

jestamaji je napisao/la:

A u Clevelandu je bilo 8, završilo u 11, slave ljudi, kako će pijani na posao :mrgreen:

Logičnije bi bilo da je subotom planirano, isto kao i SB.
jel me to sad zezaš? superbowl se uvijek igra u nedjelju u 6:30ET

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.