adriano_leite je napisao/la:Pa brate ti si normalan forumas i postujem te i vazda sam te postovao (nemoj sad dodavati to lafo cestitke iako si navijao za te sa zapada, mislim smijesno je jer te nisam uopste prozvao). Mogu se slagati s tobom ili ne, ali te nikad nisam uvrijedio, ako jesam, halali, ali nikad nisam zelio da te uvrijedim. Dakle, opet kazem, nije uopste fazon u ljudima koji su favorizirali ove ili one, nego ljudima koji su vrijedjali. Pa svako ima pravo da favorizuje koga hoce, a uvrede se moraju sankcionisati, a nisu bile sankcionisane.BernardBarnjak je napisao/la:@adriano_leite
Ja te razumijem. Mozda si primijetio da u zadnje vrijeme puno manje pisem jer mi je komunikacija na ovom forumu pocela vaditi zivce. Tebi sam reply jer mislim i nadam se da ces me shvatiti o cemu pisem. Znam ja dobro sta se pisalo i ko je sve pisao ali ne mogu ja ovdje glumiti nekog policajca a to je i jedan od razloga zvog cega sam odbio da budem moderator na forumu. Dosta o tome.
Blokada Jamesa na Iggyju je nevjerovatna. Nestvarna. Evo nekoliko puta sam je gledao i ne znam vise koji epitet da upotrijebim za to.
Evo cestitke i od mene iako sam ''navijao'' za ove sa zapada.
Uffff, kako si uporan!

Pa pogledaj sta sam napisao!!! Vidis li navodnike pod tim navijao. Znaci svejedno mi je bilo vjeruj mi. Ja sam prije svega fan NBA-a a ne jednog kluba.
Ispade da ti ne mogu cestitati. E, svasta...