FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Upali smo u najbolju moguću grupu, ima mina ali puno više ih je po drugim grupama. Uz malo sreće sa ždrijebom možemo u 2. pretkolo al kao što neko reče uživajmo u svakom momentu u Europi.
Moje želje:
1. Zimbru
2. Kukesi
3. Admira
4. Neftchi
5. Beitar.
Moje želje:
1. Zimbru
2. Kukesi
3. Admira
4. Neftchi
5. Beitar.
Jel mislis na ove nase burekdzije iz sehera....Probisvjet je napisao/la:Ja bi volio sqiptare da dobijemo. Njih smo navili derati.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Beitar je opasan, Brazilci, Spanci, Ukrajinac, Holandez.. Ako vec moramo izvuci nekog od Admira-Beitar-Neftci neka to ne bude Beitar 
Admira bi bila najbolji! 10 min od Beca. Moglo bi doc dosta raje, plus sto ima dosta Tuzlaka tj simpatizera Slobode u Becu i okolini.
A sad adio...
Da, nisu ažurirani, međutim ako pogledate transfere za sezonu 2016/2017 koji su barem za Slobodu unešeni, vidi se da ta vrijednost se neće puno promijeniti. Isto tako skoro sve ekipe imaju po tridesetak igrača u svom rosteru, tako da ako se gleda prosječna vrijednost igrača samo Beitar odskače sa 504k €, Admira 325k€ mi 312k€, ove preostale tri oko 185k€. A na teren možeš izvest samo 11 ko što bi Azmir rekoGifron je napisao/la:Fazon je sto TM jos uvijek pokazuje proslu sezonu i nije uopste relevantan trenutno, imali su skoro svi klubovi dosta dolazaka i odlazaka.
Admira je vjerovatno jedan od tezih protivnika, ali ja ih prizeljkujem jer bih sigurno isao na tekmu u AustrijiPozitiva je napisao/la:Admira bi bila najbolji! 10 min od Beca. Moglo bi doc dosta raje, plus sto ima dosta Tuzlaka tj simpatizera Slobode u Becu i okolini.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 20 jun 2016, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja kupio sebi i mami u Bingu na Ircu.adnan27 je napisao/la:nece danas ni dolaziti dresovi u bingo
Dobar ždrijeb. Još da nas malo sreće pogleda pa da se i prodje ovaj prvi krug.
P.S. nema dresova u bingu na sijenjaku.
P.S. nema dresova u bingu na sijenjaku.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jok, to su nasi.Skver je napisao/la:Jel mislis na ove nase burekdzije iz sehera....Probisvjet je napisao/la:Ja bi volio sqiptare da dobijemo. Njih smo navili derati.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Vrijedi li 30KM? Je li OK kvalitet? Posalji jednu fotkuNYKnicks Fan je napisao/la:Ja kupio sebi i mami u Bingu na Ircu.adnan27 je napisao/la:nece danas ni dolaziti dresovi u bingo
Jedan grad, jedna ljubav!
ADMIRA!!
Znaci iz Tuzle 7 sati voznje. 4 cojka u auto - po 50 KM za put + 50 KM nocenje + 30 KM ulaznica.
Mi smo fukare iz tuzleeeee
bilo bi nas vise nego u bijeljini
Znaci iz Tuzle 7 sati voznje. 4 cojka u auto - po 50 KM za put + 50 KM nocenje + 30 KM ulaznica.
Mi smo fukare iz tuzleeeee
bilo bi nas vise nego u bijeljini
Zadnja izmjena: Pozitiva, dana/u 20 jun 2016, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
A sad adio...
Jos kad bi admiru izvukli i prva u austriji od cateza imaju nekih 2 sata voznje
Idemo taj Neftchi, pa da i u trećem pretkolu budemo nosioci 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nije loš brate za te pare. Taman za utakmice jbg. Navijački pravi. Ima još u Bingu na Ircu, pa ko može neka ode.Gifron je napisao/la:Vrijedi li 30KM? Je li OK kvalitet? Posalji jednu fotkuNYKnicks Fan je napisao/la:Ja kupio sebi i mami u Bingu na Ircu.adnan27 je napisao/la:nece danas ni dolaziti dresovi u bingo
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 20 jun 2016, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
De ba boli me qurac koliko je kome udaljeno do Admire, hocu da prodjemo, a ne da nas neko nabije 5:1.
Dovoljno je to sto ce se igrati u Zenici pred 1000 ljudi, pa i da igramo protiv ekipe iz Sab Marina patiti cemo se.
Dovoljno je to sto ce se igrati u Zenici pred 1000 ljudi, pa i da igramo protiv ekipe iz Sab Marina patiti cemo se.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 jun 2016, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Samo ne Izraelce 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Slazem sesolinas je napisao/la:nije lose bogami.daj ovu Admiru da im ogadimo fudbal
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Joj sto mozete kukati ko da cemo Barcelonu izvuci jbt sve ekipe izjednacene koga god da izvucemo moramo igrati i mislim da svakog mozemo dobiti 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ko plitak potok.
Ma samo bahato ljudi!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.