Ako sam dobro vidio trener je neki Srbin ili je bio... Imaju 7 stranaca najbolji strijelac 11 golova. jedan Brazilac jedan Spanac jedan Holandjanin.. Nisu nista posebno, imali su 20+ bodova zaostatka za prva dva u ligiSariel je napisao/la:da desnicari mrtvi,al i prednost nam je to..nema stranaca u ekipi.![]()
jedan dvya eventualno..
a izraelci i nisu sad nesto u fudbalu.
novi trener..idemo igrat.nemojte odmah kukat
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bosno majko, volim te za sve drugo boli me ti si ponos srca mog jer ja sam Fanaticos
kakvo 5:0 sta vam je ljudi, ne idemo na reala.
11 na 11 je.
11 na 11 je.
Ma je.bo i tu logiku, ko kad su pitari svršavali što su Borusiju dobili jer će im se upisati da su igrali sa Borusijom, a mogli i lakše izvući. Isto tako je uvijek je za dvomeč bolje druga kući. Daj da što bolje prodjemo a ne ostale sporedne stvariboomerang5 je napisao/la:Sreca u nesreci da je prva kuci. Da je prva tamo 5-0, ko bi otisao na revans
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 20 jun 2016, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Jeste, koeficijent s kojim ni u drugom pretkolu nećemo biti nosioci, tako da nam ništa ne značislana_krv je napisao/la:ako ih pobjedimo dobit cemo njihov koficijent..to je prednost, tako da idemo se potuc pa sta Bog da.
Zašto palestinske zastave smetaju?Sariel je napisao/la:plus posebnu paznju obratit na incidente s njima.palestinske zastave i slicni slogani politicke prirode, to uefa ne prasta.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Eno gledam Stanic raskida ugovor sa Zeljeznicarem, mislim da je to rjesenje za desnog beka, on i Efendic odlicni za PL, stim da u stanicu imas igraca koji moze igrat puno ofanzivnije
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mene najvise brine da nasi ne izgore dole pred punim stadionom, to ce da gori kada cuju da je Tuzla vecinski muslimanska ima da ih se skupi 30 hiljada ko iz picke 
Hajde Fukare krenite odmah sa angazovanjem za Zenicu.

Hajde Fukare krenite odmah sa angazovanjem za Zenicu.
-
- Kontakt:
Ne slazem se s tobom. Daj kad smo vec cekali i izborili Evropu, nek ta utakmica kuci makar na nesto lici. Je li stvarno mislis da nas ljudi dole ne bi napucali min. 3 razlike ?pinoglavi je napisao/la:Ma je.bo i tu logiku, ko kad su pitari svršavali što su Borusiju dobili jer će im se upisati da su igrali sa Borusijom, a mogli i lakše izvući. Isto tako je uvijek je za dvomeč bolje druga kući. Daj da što bolje prodjemo a ne ostale sporedne stvariboomerang5 je napisao/la:Sreca u nesreci da je prva kuci. Da je prva tamo 5-0, ko bi otisao na revans
znaci ,to se smatra politickom porukom i kaznjavaju **** baklje.TzXHc je napisao/la:Zašto palestinske zastave smetaju?Sariel je napisao/la:plus posebnu paznju obratit na incidente s njima.palestinske zastave i slicni slogani politicke prirode, to uefa ne prasta.
i ne bi bili prvi.
dopuna:
UEFA’s Control, Ethics and Disciplinary Committee has deemed Palestine’s national flag to be “a political symbol” and flying it at their games to be an infringement of the association’s regulations (pdf), because “the conflict with Israeli forces in the region is still ongoing.“ -
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 20 jun 2016, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sta kazu na njihovoj stranici na fb : שיהיה בהצלחה

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
bi li ti to nama preveoSlobodas je napisao/la:Sta kazu na njihovoj stranici na fb : שיהיה בהצלחה![]()

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sretno, to pise.Slobodas je napisao/la:Sta kazu na njihovoj stranici na fb : שיהיה בהצלחה![]()
e jbg moramo se sad pojacati do veceras, nema drugedzeno_tz je napisao/la:Jeste, koeficijent s kojim ni u drugom pretkolu nećemo biti nosioci, tako da nam ništa ne značislana_krv je napisao/la:ako ih pobjedimo dobit cemo njihov koficijent..to je prednost, tako da idemo se potuc pa sta Bog da.

Kazu ko plitak potoksolinas je napisao/la:bi li ti to nama preveoSlobodas je napisao/la:Sta kazu na njihovoj stranici na fb : שיהיה בהצלחה![]()

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
kazu na njihovoj stranici to su druge planetee nenormalneee zemlje ahhahahahahahahahahah ajdeeee u ludnicuuuu jeruzalemciiiiiiiii
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
Moglo je bolje, ali ne vrijedi nam sad kukati. Koliko vidim, nemaju neko zvučno ime u ekipi, a njihov najbolji strijelac prošle sezone, Rukavytsya, napustio ih je nedavno i prešao Maccabi Haifu.
Pobjeda bez primljenog gola u Zenici pa pravac u Jerusalem po plasman dalje.
Pobjeda bez primljenog gola u Zenici pa pravac u Jerusalem po plasman dalje.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoce uprava naebat ovdje, siguran sam da cemo popiti kaznu neku za zastavu, povike ili transparent 100% 
[youtube][/youtube]
A jos gledajte atmosfere, ja kontao to neka ekipa za koju ne navija 1000 ljudi, a za njih navija citav Jeruzalem

[youtube][/youtube]
A jos gledajte atmosfere, ja kontao to neka ekipa za koju ne navija 1000 ljudi, a za njih navija citav Jeruzalem

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 jun 2016, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Samo hrabro!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.