BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

argentarium80
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la argentarium80 » 20 jun 2016, 13:29

melain je napisao/la:
argentarium80 je napisao/la:Ne mogu vjerovati, Sloboda udje u ove kvalifikacije za EL nakon 100 godina i opet se kao smiju Srajevu i Zelji koji su tu bili redovno, i igrali i sa New Castlom, Besiktasom, Dynamo Kyev-om, Borusiom M. itd, itd....Boze sacuvaj budala, kako ce im se ljudi smijati kad ih ovaj Azmir napusti, a samo jos on moze drzati klub u zivotu, kad ode bice opet kuknjava ko kod ovih u Zenici...
Bili redovno sad nisu i mozemo ih popiš...., azmir je sad tu a grad je tu i traje dok traje crknite
Ma djecije razmisljanje, sve bude i prodje a dostojanstvo i kultura nikad.Vi i nemate navijacke kulture niti imate uopste kulture.Eto , mozda odigrate 180 minuta ove godine i to 90 min u Aziji 90 min Evropi :)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 20 jun 2016, 13:29

BadrHari je napisao/la:
FliX je napisao/la:Zrinja dobio najtezeg protivnika (po mom misljenju) u ovom momentu i mislim realno da nece proci, ali bi zelio da ne bude debakl.
Sto se navijacke scene tice, vidim mnogi pisu kako su Legijini navijaci huligani i tako to, sto je naravno i istina, ali treba se znat da smo mi u Bosni prosli rat. Necu sad o ovome detaljisat ali pametnom dosta.
Prosli su i Sarajlije rat, pa su opet morali bjezat od onih stereoidnih majmuna po svom gradu :mrgreen:
Od Mostara će trafika ostat samo, to je najveći poljski olos, koji ne voli svoj tim al zato mu zivot MMA
Necu branit Sarajelije, ali bili su nespremni i to se bas i nije u gradu desilo al eto.. kasnije se od policije nije moglo ni desit..
Zrinja ima lekciju iz Sarajeva i mislim da ce bolje proci, a u krajnju ruku bice tu polcije i iz Sirokog, i uvijek onako hladno mogu upucati kojeg navijaca.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 jun 2016, 13:30

Gifron je napisao/la:
Strob1996 je napisao/la:Beroe,Beitar jos Bokelj i imamo BBB :bow:
Birbirkara, eto BBB hahaa
Meni je Balzan ostao simpatican. Ljudi i nakon sto su ispali od Zelje, pratili Zelju i protiv Ferenca ( cak i cestitali na svom sajtu Zelji na prolasku Ferencvarosa ) i protiv Standarda. Siroki prolazi, Sloboda ispada ( cak i da ovdje naprave pozitivan rezultat dole ih ceka pakao, nasi igraci nisu naucili na njihovu klimu, Radnik onako, mislim da ispadaju, imaju odlicnog trenera, ali bilo im je jako prometno. Zrinjski ima jedino sanse da ovi ludi Poljaci naprave neko sranje, pa da ih UEFA izbaci
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 jun 2016, 13:30

argentarium80 je napisao/la:
melain je napisao/la:
argentarium80 je napisao/la:Ne mogu vjerovati, Sloboda udje u ove kvalifikacije za EL nakon 100 godina i opet se kao smiju Srajevu i Zelji koji su tu bili redovno, i igrali i sa New Castlom, Besiktasom, Dynamo Kyev-om, Borusiom M. itd, itd....Boze sacuvaj budala, kako ce im se ljudi smijati kad ih ovaj Azmir napusti, a samo jos on moze drzati klub u zivotu, kad ode bice opet kuknjava ko kod ovih u Zenici...
Bili redovno sad nisu i mozemo ih popiš...., azmir je sad tu a grad je tu i traje dok traje crknite
Ma djecije razmisljanje, sve bude i prodje a dostojanstvo i kultura nikad.Vi i nemate navijacke kulture niti imate uopste kulture.Eto , mozda odigrate 180 minuta ove godine i to 90 min u Aziji 90 min Evropi :)
jel ti drago,hoces slaviti ako ispadnemo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 20 jun 2016, 13:33

FliX je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:
FliX je napisao/la:Zrinja dobio najtezeg protivnika (po mom misljenju) u ovom momentu i mislim realno da nece proci, ali bi zelio da ne bude debakl.
Sto se navijacke scene tice, vidim mnogi pisu kako su Legijini navijaci huligani i tako to, sto je naravno i istina, ali treba se znat da smo mi u Bosni prosli rat. Necu sad o ovome detaljisat ali pametnom dosta.
Prosli su i Sarajlije rat, pa su opet morali bjezat od onih stereoidnih majmuna po svom gradu :mrgreen:
Od Mostara će trafika ostat samo, to je najveći poljski olos, koji ne voli svoj tim al zato mu zivot MMA
Necu branit Sarajelije, ali bili su nespremni i to se bas i nije u gradu desilo al eto.. kasnije se od policije nije moglo ni desit..
Zrinja ima lekciju iz Sarajeva i mislim da ce bolje proci, a u krajnju ruku bice tu polcije i iz Sirokog, i uvijek onako hladno mogu upucati kojeg navijaca.
Koji si ti de.bil, van konkurencije, realno.
NK Široki Brijeg

melain
Kontakt:

Post Postao/la melain » 20 jun 2016, 13:34

Dostojanstveno i kulturno navijat za izraelce protiv Slobode, ej jadu sarajevski pa ista nam je država :(

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 jun 2016, 13:34

Evo stadiona premijerligaša u Izraelu i gdje se nalazi tačno Beitar Jurusalem samo naskrolajte malo dole, ima karta :D

https://en.wikipedia.org/wiki/2015%E2%8 ... ier_League
SRETAN BROJ - 1725

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 jun 2016, 13:35

Ovi Birkirkara su izgubili na penale od West Hama 3-5 prosle godine. Zato moze se desiti da nam nijedan ne prodje dalje.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 20 jun 2016, 13:36

iz evrope ispadaju svi naši klubovi, kao i široki i radnik
sporcki podpis

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 jun 2016, 13:36

Loš stadion ovom Slobodinom protivniku :urnebes: :urnebes: :urnebes:

https://en.wikipedia.org/wiki/2015%E2%8 ... usalem.JPG
SRETAN BROJ - 1725

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 20 jun 2016, 13:38

Sretno svim klubovima , da predstave Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu!
Volim Zeljeznicar

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 jun 2016, 13:39

Transfermarkt:

Zrinjski - Legia 8.15 - 26.05
Siroki - Birkirkara 7.23 - 3.10
Sloboda - Beitar 6.55 - 12.10
Radnik - Beroe 5.05 - 9.95

Samo kod Zrinjskog osjetna razlika u cijeni, ali i svi znamo o kakvoj se kvaliteti radi pa o Legiji i ne treba nesto puno pricati.
Beitar, posljednja tri nastupa u Europi

UEFA Europa League 15/16
1. pretkolo Ordabasy - Beitar 0-0, 1-2
2. pretkolo Charleroi - Beitar 5-1, 4-1

UEFA Champions League 08/09
2. pretkolo Beitar - Wisla 2-1, 0-5

UEFA Champions League 07/08
2. pretkolo Kopenhagen - Beitar 1-1, 1-0

Ne znam, ne djeluju mi strasni, pogotovo kad ih jedan Cherloi rastavi na proste faktore.
Birkirkara, posljednja tri nastupa u Europi

UEFA Europa LEague 15/16
1. pretkolo Birkirkara - Ulisses Yerevan 0-0, 3-1
2. pretkolo West Ham - Birkirkara 1-0, 0-1 (5-3 penali)

UEFA Europa League 14/15
1. pretkolo Diósgyöri Miskolc - Birkirkara 2-1, 4-1

UEFA Champions League 13/14
2. pretkolo Birkirkara - Maribor 0-0, 2-0

Ostajem pri tome da ih Siroki mora proci. Jesu dobili WHU koji je odigrao stvarno neozbiljno, imaju i remi s Mariborom, ali ako se udje ozbiljno u utakmicu proci ce se uz dvije pobjede. Kako su ih ovi madjari rutinski odradili. Klubovi s Malte su Real Madrid za one iz Andore ili San Marina, ali bi bilo sramotno ispasti od njih.
Beroe, posljednja tri nastupa u Europi

UEFA Europa League 15/16
1. pretkolo Atlantas Klaipeda - Beroe 0-2, 1-3
2. pretkolo Beroe - Brondby 0-1, 0-0

UEFA Europa League 13/14
2. pretkolo Beroe - Hapoel TA 1-4, 2-2

UEFA Europa League 10/11
3. pretkolo Beroe - Rapid Bec 1-1, 0-3

Nemaju neke zapazene rezultate u Europi. Prije ovog nastupa protiv Rapida igrali su 1987. u Europi i ovo su im jedini noviji nastupi. Takodjer mi ne djeluju mocno i mislim da Radnik ipak ima neke sanse. S obzirom da su rasturili ekipu bit ce im jako tesko i bugari su favoriti, ali ako Petrovic odradi posao kako on to zna, bit ce bugarima tesko. Mislim da Radnik ima pravo nadati se prolazu, ali ce trebati i dosta srece.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 jun 2016, 13:45

Stadion Bugara 13.000. Šuma sve okolo :mrgreen: :mrgreen:

https://www.google.ba/search?q=Beroe+St ... t024R3M%3A
SRETAN BROJ - 1725

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 20 jun 2016, 13:51

Nezgodni protivnci za sve sem Sirokog.Legija je veoma zeznuta kao i Lech prosle godine , jos ovi imaju lude navijace , iskreno ne ocekujem puno sem mozda 1 remi kuci 0:0 ili 1:1.Siroki bi trebao proci , Birkirkara jeste dobila West Ham , ali taj West Ham je igrao sa djecom bukvalno.Radnik je dobio protivnika , koji na prvu izgleda nezgodno jer su Bugari , ali Slavko ce dobro postaviti ekipu protiv Bugara , i mislim da bi mogli proci sa jakom odbranom.Sloboda protiv Beitara, dobro je sto je prva kuci da se napravi pozitivan rezultat , pobjeda od 1:0 bi bila ekstra , a nije ni nemoguca :bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 jun 2016, 13:53

BadrHari je napisao/la:
Gdje si ti vidio da je neko bjezao po gradu? Ono poljaka sto se usudilo doci do grada zavrsilo je na KUM-u. Onima koji su odsjedali u Vogosci, momcu su dosli na crtu (sto je vise nego sto bi iko od vas imao muda), tu je bilo dobrog belaja gdje su oni ipak izasli nesto jaci (mislim da je oko 11 njihovih zaglavilo naspram nasih 18) i svaka im cast. Al brate ono nisu navijaci, ono su masine, zivot im se svodi na to.

Mislim da su ultrasi u prednosti ako im ovi dodju u grad, nama da su dosli u grad gdje bi mi logicno bili brojcano puno mocniji, drugacije bi se zavrsilo. Ovako, nije bas veselo uci s njima u sukob :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 20 jun 2016, 13:53

Huhu Nieznany Sprawcy..
Jedina grupa koju u Europi gotivim.
Ultrasi čuvajte se šta da vam kažem.
Što se tiče žrijeba,Zrinjski nema šanse realno.
Sloboda se može sa Izraelcima poklati,daleko su oni od nivoa makabija i hapoela,mada kako god veliki problem vam predstavlja neiskustvo i daleko gostovanje,skroz druga klima,a plus ste drastično tim promjenili,koliko ćete se uigrati u ovih par dana to ne znam.
Radnik je možda i najlakšeg protivnika izvukao,mada ispadaju 1/1.
I Široki,bez opuštanja,klubovi sa Malte su sve jači iz godine u godinu,favoriti ste,ali ne veliki.Tako da me ne bi čudilo da ispadnete,no sa srećom.Probajte bar vi jedan krug proći.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 20 jun 2016, 13:55

Sta kazu, u Mostaru opet svi poceli da navijaju za Velez dok ne prodju poljski huligani. :urnebes:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 jun 2016, 13:59

Cocaine je napisao/la:Ovi jevreji nisu nesto igracki kvalitetni ali su srcani do pm . Bit ce zayebano Slobodi
Hoćete li stati zajedno sa komšijama na crtu onim steroidašima? :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 jun 2016, 13:59

pitic je napisao/la:Stadion Bugara 13.000. Šuma sve okolo :mrgreen: :mrgreen:

https://www.google.ba/search?q=Beroe+St ... t024R3M%3A
Malo podsjeca na Bijeli Brijeg. :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, mosarajvosa83, Proximic, TefalTava i 49 gostiju.