FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Koliko su karte za ove europske utakmice ??
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo da ne bude nekih problema jos za vize igracima hahah
daj nam Azmire još dva jaka pojačanja pa da se ljudski potučemo s njima 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
bas dolaze njihovi navijaci???Aerials je napisao/la:daj nam Azmire još dva jaka pojačanja pa da se ljudski potučemo s njima
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Onda džaba igramo, bolje odma predat Evropu i to je to više ćemo tako zaradit.fukaratz je napisao/la:ocekujte paljenje Izraelske zastave 100%
Vec cujem Indira "hajmo ruke gore" ...Palestina...fukaratz je napisao/la:ocekujte paljenje Izraelske zastave 100%
- tuzlak1987
- Kontakt:
"Ponosan sam na to jer kod nas ne igraju Arapi. Tako ce biti citavog mog zivota i nakon mene, mi smo specijalni ljudi. Sta ostali imaju, nemojte reci mi nemamo Arapa, recite mi imamo Jevreje!"
Inace u finansijskim su problemima, rastjerali su im navijaci sve sponzore i investitore

ma ebo zastave da hoce ove tetkice doc...tuzlak1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
Ne znam zasto, ali ja imam nekakav yeben osjecaj da mi prolazimo ove nacionaliste...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma ljudi, proci cemo mi ove jevreje 100%. **** su od ekipe, jedino imaju te navijace. Jbg doci ce ih 34 hiljade na utakmicu haha... potuc se muski, pa kom opanci, kom obojci.
Nisu oni ništa specijalno. Prosječna ekipa, upitno je da li su i koliko jači. Nema potrebe da se predajemo, vjerujmo u naše momke, oni će ostaviti srce na terenu, pa i ako ispadnemo, sigurno ćemo bit' ponosni na utakmice koje su odigrali. A ispasti vjerujem da nećemo. 

Ma jesmo razočarani što baš njih izvukosmo, ali nisu oni taj nivo Hapoela i Tel Aviva. Ta dva tima su ono što nama čini Izraelce strašnima i oni i jesu nekoliko klasa iznad ostatka lige. Nešto ne vjerujem da će to biti viktorija pred našim golom tj. da će nas napucati 3-4 razlike. Još smo doveli odlične, iskusne igrače u odbrani i jači smo nego prošle sezone. Zato i jest žal što je prva kod kuće, ali nije ni to ogroman hendikep. Motiv više je jer su rasisti i nacionalistiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ne znam zasto, ali ja imam nekakav yeben osjecaj da mi prolazimo ove nacionaliste...

Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 20 jun 2016, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
eno neki nas na njihovoj stranici provocira ljude :lol:
-
- Kontakt:
Ma kakvi ovi, ne ode ih 30-40 po Europi kad su utakmice. Cista su kopija Aris-a i njihovih navijaca. A sto se nasih tice, ocekujem samo da Edo Maajka ode na utakmicu u Izrael 

[youtube][/youtube]
30 40?
30 40?

Treba dovesti Fenana....isprovicirat prekid utakmice u chifutlandu... 
Jesul nam jos u zivotu oni zeleni dresovi za gostujuce utakmice

Jesul nam jos u zivotu oni zeleni dresovi za gostujuce utakmice

Zadnja izmjena: Skver, dana/u 20 jun 2016, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
Nadamo se mi svi najboljem al realno težeg nismo mogli dobit. Neugodni su za naše ekipe tradicionalno, a i ulažu dosta više u fudbal, normalno da će imat bolje rezultate i imat bolje igrače.
Uzdam se i ja u Husrefa, kad bi došao još jedan vrhunski igrač bio bih na 50-50. Igrat nam je pa šta bude.
Još je i Azmir obećao prolazak u drugi krug sad se sjetih...Šta bi to moglo značit, možda da će sad i morat još malo pojačat ekipu. Velike su pare u igri za prolazak u drugo kolo, možda vrijedno rizika da dovedeš neko top pojačanje koje će ti pomoć.
Uzdam se i ja u Husrefa, kad bi došao još jedan vrhunski igrač bio bih na 50-50. Igrat nam je pa šta bude.
Još je i Azmir obećao prolazak u drugi krug sad se sjetih...Šta bi to moglo značit, možda da će sad i morat još malo pojačat ekipu. Velike su pare u igri za prolazak u drugo kolo, možda vrijedno rizika da dovedeš neko top pojačanje koje će ti pomoć.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.