Cleveland Cavaliers
Re: Cleveland Cavaliers
Malo je reći da je ovo jedan od ljepših momenata u mom životu. Ovaj grad je ovo trebao, jedva čekam srijedu za parade.
FC Bayern -/- THE Ohio State University
Iskrene cestitke, nabaci par slikica ovdje kad bude parada.Ulivaca je napisao/la:Malo je reći da je ovo jedan od ljepših momenata u mom životu. Ovaj grad je ovo trebao, jedva čekam srijedu za parade.
Momci svaka vam cast 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Adriano, kakve promjene je za očekivati ovo ljeto u timu? Ne vjerujem da će biti nekih temeljnih promjena, već samo upgrade i ušminkavanje ekipe.Koja se imena spominju, ili je još prerano za to?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- adriano_leite
- Kontakt:
Jos je prerano o tome govoriti jer se nije ni sleglo ovo sto se desilo. Ono sto je sasvim sigurno je da:Romagnoli13 je napisao/la:Adriano, kakve promjene je za očekivati ovo ljeto u timu? Ne vjerujem da će biti nekih temeljnih promjena, već samo upgrade i ušminkavanje ekipe.Koja se imena spominju, ili je još prerano za to?
JR ima player option i milsim da ce biti formalnost kada odbaci tu opciju, jer ce ga Gillbert vjerovatno nagraditi za par miliona vise u novom ugovoru
Delly takodjer postaje slobodan igrac i mislim da bi ga trebalo potpisati, ali sumnjam nakon sto ga je Lue zakucao na kraj klupe i ubacio Moa u rotaciju
Mo Williams ima player opciju i ocekujem da je prihvati ukoliko bude siguran u rotaciji jer sumnjam da zeli vise negdje ici igrati za minute
Mozzy postaje slobodan igrac i nadam se da cemo ga potpisati za nekih 8 9 miliona i da ce biti zdrav, jer je prosle godine pokazao da je itekako dobar igrac. Svakako ce nam trebati neki centar. Moguce da cemo na draftu traziti kakvog mladog atleticnog centra.
Najbitnije po meni od svega je namoliti Richarda da ostane jos godinu dana s nama. Covjek je strasan veteran i strasne stvari je uradio za ekipu, kako u ovoj seriji tako u cijeloj sezoni. Jos on zna igrati kosarku i valjalo bi da ostane.
Ocekujem neke trejdove pickovima ili pozivanje igraca u NBA, kao npr. Chedija koji je meni jako zanimljiv prospect i mogao bi u ovoj ekipi dosta toga nauciti, mada je jos mlad da bi se na njega ozbiljno racunalo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Nazalost nista od RJ-a, izgleda da ce se povuci. Mozda ga Dzemo uspije nagovoriti, ali ako ne, nek se pamti da je RJ nekad bio veliki igrac odlicnog NJ Nets teama, a I velika ljudina. Svaka mu cast, odlazi u retirement kao sampion
P.s. Ako ne pratite njegov snapchat, toplo preporucujem
P.s. Ako ne pratite njegov snapchat, toplo preporucujem
- adriano_leite
- Kontakt:
Posto sam jos uvijek pod uticajima titule, jos uvijek necu pisati post za finale i kompletnu sezonu. Medjutim, ono sto zelim reci, nekada poznati "The Shot" je bio Jordanov sut koji je ubio nade Cavsima za titulu. Mislim da nakon 2016. godine, "The Shot" u Clevelandu ce biti poznat kao Kyriev sut za 3 koji je za mene jedan od najvecih u nasoj historiji, vjerovatno i najveci. Kakva hladnoca plus cini mi se da je bio uvjeren da ulazi, apsolutno nikakve emocije, hladnokrvno do bola do momenta kad je vidio da je usla. 24 godine su mu samo, ligo pazi se ovog ubice! Vidi se da zivi za veliku scenu, licno shvata svaku tekmu kada su svjetla scene najsjajnija. He is on a mission
.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kyrie-a sam morao braniti vec godinama, I sad kad pogledam samo koliko sati je potroseno diskutirajuci sa neznalicama.
Cuo sam sve - Kyrie je sebican, Kyrie nije Point guard, do trebamo ga trejdati
... I najgora stvar, a to sam tek skont'o prije par sedmica, je da vecina ljudi s' kojim sam pricao ovih godina, koji imaju negativno misljenje o Kyrie-u nikad nisu igrali kosarku.
Naravno, to ne znaci da ako nisi igrao basketa da ne mozes voljeti bilo kojeg igraca, ali ja mislim da nakon one trice, I nakon ovog playoff-a se ne moze vise diskutovati o tome je'l on dobar igrac ili ne.
Diskusija samo moze biti je'l on prvi, drugi, treci, po redu bekova u ligi, je'l ko god prati NBA upravo je vidio o kakvoj se igracini radi.
Jednostavno nije normalno sta covjek moze sa loptom, a kakav je on killer post'o u ovom playoffu...
Mozda zato mi kosarkasi ga toliko gotivimo je'l znamo koliko je to tesko, I koji skill (a I koju snagu) ti trebas imati da s' lakocom zabijas preko likova koji su haman duplo veci I tezi od tebe.
Po meni, Kyrie je upao u taj krug igraca koji su "elite." On je tu medju I Curryem I Russelom, Lillardom, svi su tu negdje u istom area codu, samo nekom pase Curry ili CP3 ili Westbrook, ali meni pase ovaj nas Champion...
Cuo sam sve - Kyrie je sebican, Kyrie nije Point guard, do trebamo ga trejdati
Naravno, to ne znaci da ako nisi igrao basketa da ne mozes voljeti bilo kojeg igraca, ali ja mislim da nakon one trice, I nakon ovog playoff-a se ne moze vise diskutovati o tome je'l on dobar igrac ili ne.
Diskusija samo moze biti je'l on prvi, drugi, treci, po redu bekova u ligi, je'l ko god prati NBA upravo je vidio o kakvoj se igracini radi.
Jednostavno nije normalno sta covjek moze sa loptom, a kakav je on killer post'o u ovom playoffu...
Mozda zato mi kosarkasi ga toliko gotivimo je'l znamo koliko je to tesko, I koji skill (a I koju snagu) ti trebas imati da s' lakocom zabijas preko likova koji su haman duplo veci I tezi od tebe.
Po meni, Kyrie je upao u taj krug igraca koji su "elite." On je tu medju I Curryem I Russelom, Lillardom, svi su tu negdje u istom area codu, samo nekom pase Curry ili CP3 ili Westbrook, ali meni pase ovaj nas Champion...
- adriano_leite
- Kontakt:
RJ se ipak vraca i sljedece sezone. To je velika stvar za tim, strasno pouzdan veteran
.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ovo dijete sto smo uzeli 54. pickom izgleda da nije normalno. Da je visi 15 20 centi bio bi lottery pick! Prvi je po poenima u cijeloj klasi i prvi je po asistencijama. Visok je 175, medjutim vertical jump 44' (u rangu Jamesa, Cartera, Wigginsa
). Gotivio sam vazda ove male pg igrace koji mogu kucati ali ovaj mali ima dinamit u nogama i fakat visoko leti iznad obruca. Nadam se da ce dobiti prostora da se razvije kod nas, a s obzirom da smo ga platili, vjerujem da ce sansu dobiti. Svi su fakat puni hvale za njega i sto vise gledam clipove i citam o njemu to mi je i drazi i vise vjerujem u njega.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Dobar Felder, brz k'o zmaj...
De mi recite je'l iko zna kako se moze upload slike/videa sa PC-a ili telefona? Imam par slika sa parade...
De mi recite je'l iko zna kako se moze upload slike/videa sa PC-a ili telefona? Imam par slika sa parade...
slike ti je najlakse na http://imgur.com/Ulivaca je napisao/la:Dobar Felder, brz k'o zmaj...
video mozes na YouTube
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Fino pravo bilo plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- adriano_leite
- Kontakt:
Da li je u pitanju kradja drafta?
Joe Gabriele
@CavsJoeG yesterday
Felder was only player in the country in Top 5 in scoring (4th, 24.4ppg) & assists (1st, 9.3apg); first in 20yrs to avg 23-6+ in a season.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Samo adriano živ bio, nemoj početi sa poređenjima 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- adriano_leite
- Kontakt:
Nema od poredjenja nista, vidjecemo kakav ce biti. 54. Pick je u pitanju i ako se bude isplatio - odlicno. Meni je iskreno drago sto smo ga uzeli jer mi je i Nate bio drag igrac. Volim niske igrace koji mogu zakucavati ljude u kos, a uz to su i veliki fighteri.kokuz je napisao/la:Samo adriano živ bio, nemoj početi sa poređenjima
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mozda,ali poslije nas.adriano_leite je napisao/la:Da li je u pitanju kradja drafta?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.