FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ALADINN
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 18:32

Aco mislis da smo djeca?
Otkud onaj clanak o Sharbiniju noc prije skupstine?
S istinom sam davno složio pakt

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 20 jun 2016, 18:35

kengur je napisao/la:
isko1807 je napisao/la:
kengur je napisao/la:Hajde ti isko ziv bio nadji nesto pozitvno za prvi tim.
Koliko daleko ici sa smanjenjem ocekivanja. Sta je ispod neosvajanja Evrope. Evo mogu ocekivati da cemo izbjeci borbu za opstanak. Mozemo li ovo prihvatiti - kao ekonomski daleko najjaci klub u drzavi. Ja sam gledao HSV na Kosevu a sada samo da ne ispadnemo u jednoj od najgorih liga Evrope. Svaka ti cast.
Sto se tice prvog tima jedino pozitivno je sto su zaigrali Kadusic, Osmanovic, Catakovic i jos par momaka iz akademije, kao i cinjenica da se razbio "klan". Ostalo nista nije valjalo, mislim na zalaganje pojedinaca, odnos pojedinaca prema terningu, ne profesionalnost npr. Radovac koji je uspio od mega talenta da se sjebe do mrtvog prosjeka itd.
Uprava je sto se tice sportskog dijela totalno zakazala, transferi, odabir trenera, nagomilavanje igraca.
Pozitivno je otvaranje kampa, popravlja se finansijska situacija, nema duga vise, sponzori itd.itd.
Tesko je nama navijacima ugodit. Najbolji dokaz je sta se desilo sa Mehom Kodrom.
Za sportski dio se slazemo. Duga nije bilo od pocetka sezone tako da to nije napredak. Sponzori nisu sportski dio a i Turke je doveo Tan a ne nasa uprava. Meho je najbolji trener koji nas je trenirao i ja mislim. Plakalo je iz Akademije a izgubismo dosta bodova zbog njega. Izgleda da ima talenata ali vidjecemo. Ljudski je nadati se. Ali u sportskom dijelu ima puno razloga da raja nije zadovoljna. Za ocekivanja mi nisi odgovorio koliko nisko da spustamo ocekivanja.
Sto se tice ocekivanja mislio sam prvenstveno da se smanji pritisak na trenera, igrace, pogotovo na one mlade tipa Kadusica, Mihojevica kojima je sa tribina dolazila svakakva psovka.
Hurtic mora ekipu psiholoski pripremiti, uvest red u ekipu, autoritet biti, hocel uspjeti ne znam iskreno se nadam da hoce.
A sto se tice rezultata jedino sto je po meni pod moranje je biti medu prve 3 ekipe i izlazak u Evropu.
PS: Mehu Kodru su navijaci otjerli nakon ispadanja iz kupa a uprava im ispunila zelju, sto je dokaz da nisi bas uvijek i navijaci u pravu ;)

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 20 jun 2016, 18:36

kinosvra je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Kad potpisuje krilo i stoper?
Dosao je Crnkic,trenirao je danas, ceka papire da zavrsi.Stoper bi trebao ubrzo.[/k]

Nije istina da je Crnkic trenirao.
Niko novi nije bio na treningu.
https://youtu.be/1vqJNiHOu1U kad objavim pjesmu ,a sinoc sam i jutros to znaci da je tako 8-)
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 jun 2016, 18:43

Insajderski rat :D jel il' nije :D kako god crno nam se piše hehehehe
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jun 2016, 18:45

Dinoooookio, daj više napusti klub, gdje ti obraz?? :D

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 20 jun 2016, 18:50

Nema gore teme na citavom forumu.

Ljudi, popustite s tim psovkama.
Je li vidite da necete nista promijeniti??? Je li vidite da se navijaci ne pitaju??? Je li stvarno mislite da cete psujuci ljudima sve mrtvo i zivo nesto postici?
Ako niste do sada uspjeli da ih otjerate psovanjem po forumu, ne znam zasto mislite da ce otici.

Stvarno je sramota citati svakave postove ovdje.

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 19:02

Samo da ne puca .

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 20 jun 2016, 19:02

aleksandar_veliki je napisao/la:Da se upisem s mora :). Vidite da me nema u posljednje vrijeme jer bilo sta da napisem bicu svrstan u ove ili one. Ovdje sam osjetio potrebu napisati nesto vezano za Turkish. Tan nije imao veze sa dolaskom Turkisa i ko vam je god to rekao slagao vas je kao sto vas dobro lazu za plate igraca, kako ovih danasnjih tako i onih koji su otisli. Turkis je dovela vasa Uprava, a najzasluzniji za to vam je ovaj Kantardzic. On je odigrao kljucnu ulogu. I na kraju stvarno mi nije jasno kako vam se da vise, jedni za ove drugi protiv njih. Dva mjeseca se u krug vrtite i jedni i drugi, a realno ste jedini klub u BiH koji ima gazdu i koji se jedini pita za to o cemu vi dva mjeseca raspravljate.
Aco bukvalno si me shvatio. TA ne bi pricao sa nama da nije bilo Tana na celu kluba. Prije dolaska Tana ni jedan sponzor ni blizu renomea i finansijske moci Turaka nije ni pricao ni sa jednim klubom u BiH. Naravno trebalo je sa TA korektno odraditi operativni dio do potpisa, ali treba imati cijelu situaciju u vidu.

Zanmo mi svi ko je gazda u klubu ali ne mozemo tolerisati nesposobne i lopove.

Sta mislis Aco sta bi Petrovic uradio da je imao pola naseg budjeta ?

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 20 jun 2016, 19:05

AliG je napisao/la:
ALADINN je napisao/la:Mene zanima odakle majkl zna ove stvari koje je iznad evo napisao. Jokera tjeraju sa treninga kad je otisao da vidi Saida a ovaj zna ko sve prisustvuje treningu!?!?

Kako kaze obiteljski i slicni njemu: "drago mi je sto mahala vise nema dodira sa klubom"
FUJ. Ova **** su ciganska mahala!!!

@isko eto klasicni beskicmenjak. Nabijem ja te tvoje sponzore i financije na tuki jesi cuo!!! Ta djeca konu si nabrojao su dobila po tri cetri utakmice, sveukupno kad saberes. Ako te to zafovoljava idi baci se sa tabije
Majkl=Husaric :hmmmmm:
Ti svako malo, pa obiteljski napisao ovo, pa napisao ono. Nemam namjeru se tebi pravdati ali zbog ostale raje bilo bi posteno da me citiras kad vec ne mozes da me svako malo ne spomines. Nikad ni u jednom svom postu nisam napisao nesto ni slicno ovom. Mogucnost da si me zamjenio sa nekim forumasom sam odbacio jer si prije par stranica napisao slicnu glupost (kao obiteljski nesto rekao ili sl) i to odmah ispod @evederovog posta u kojem i on pise gluposti i proziva mene nesto. Ocigledno je da si neki isfrustrirani papcic i evanderov pusiqrac. Kad smo vec kod uvreda, da ne zaboravim napusi se i ti i ovaj kome ga duvas, kao i kompletna uprava - administracija koju ja (kako ti i guzni ti haver kazete) branim od vas, gradskih papaka. Izvinjavam se svim normalnim forumasima ali jedino ovakva konverzacija izgleda dolazi u obzir na ovoj temi. Uzivajte u konstruktivnom dijalogu.

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 20 jun 2016, 19:13

obiteljskicovjek je napisao/la:
AliG je napisao/la:
ALADINN je napisao/la:Mene zanima odakle majkl zna ove stvari koje je iznad evo napisao. Jokera tjeraju sa treninga kad je otisao da vidi Saida a ovaj zna ko sve prisustvuje treningu!?!?

Kako kaze obiteljski i slicni njemu: "drago mi je sto mahala vise nema dodira sa klubom"
FUJ. Ova **** su ciganska mahala!!!

@isko eto klasicni beskicmenjak. Nabijem ja te tvoje sponzore i financije na tuki jesi cuo!!! Ta djeca konu si nabrojao su dobila po tri cetri utakmice, sveukupno kad saberes. Ako te to zafovoljava idi baci se sa tabije
Majkl=Husaric :hmmmmm:
Ti svako malo, pa obiteljski napisao ovo, pa napisao ono. Nemam namjeru se tebi pravdati ali zbog ostale raje bilo bi posteno da me citiras kad vec ne mozes da me svako malo ne spomines. Nikad ni u jednom svom postu nisam napisao nesto ni slicno ovom. Mogucnost da si me zamjenio sa nekim forumasom sam odbacio jer si prije par stranica napisao slicnu glupost (kao obiteljski nesto rekao ili sl) i to odmah ispod @evederovog posta u kojem i on pise gluposti i proziva mene nesto. Ocigledno je da si neki isfrustrirani papcic i evanderov pusiqrac. Kad smo vec kod uvreda, da ne zaboravim napusi se i ti i ovaj kome ga duvas, kao i kompletna uprava - administracija koju ja (kako ti i guzni ti haver kazete) branim od vas, gradskih papaka. Izvinjavam se svim normalnim forumasima ali jedino ovakva konverzacija izgleda dolazi u obzir na ovoj temi. Uzivajte u konstruktivnom dijalogu.
potpisujem :clap:
" srce na teren i pamet u glavu "

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 20 jun 2016, 19:14

obiteljskicovjek je napisao/la: Ti svako malo, pa obiteljski napisao ovo, pa napisao ono. Nemam namjeru se tebi pravdati ali zbog ostale raje bilo bi posteno da me citiras kad vec ne mozes da me svako malo ne spomines. Nikad ni u jednom svom postu nisam napisao nesto ni slicno ovom. Mogucnost da si me zamjenio sa nekim forumasom sam odbacio jer si prije par stranica napisao slicnu glupost (kao obiteljski nesto rekao ili sl) i to odmah ispod @evederovog posta u kojem i on pise gluposti i proziva mene nesto. Ocigledno je da si neki isfrustrirani papcic i evanderov pusiqrac. Kad smo vec kod uvreda, da ne zaboravim napusi se i ti i ovaj kome ga duvas, kao i kompletna uprava - administracija koju ja (kako ti i guzni ti haver kazete) branim od vas, gradskih papaka. Izvinjavam se svim normalnim forumasima ali jedino ovakva konverzacija izgleda dolazi u obzir na ovoj temi. Uzivajte u konstruktivnom dijalogu.
Ako pretpostavimo da je ALADINN dupli account koji je Evander otvorio da se može podržavati, jel to znači da ga on onda sam sebi dudla?

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 19:19

Nigdje ti ja nisam psovao kao ti sad meni, ocito imas obraza kao i vrla uprava.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jun 2016, 19:30

:kafa:
Samo Saraj'vo.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 20 jun 2016, 19:35

vanninnelo je napisao/la:
Rahma je napisao/la:
vanninnelo je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE.
DINO ODLAZI.
Mrzimo vas lopovcine jedne
Lopovcine? Slazem se da bas ne rade svoj posao najbolje, ali lopovcine nisu sigurno ;)
Dino Selimovic... lopovcina, licemjer , lazov ...
posrao se na grb FKS , ako je tebi sto se tice toga svejedno , e pa meni nije kao i vecini pravih navijaca FKS, koji zele rezultate na zelenom terenu i postene ljude u upravu, kojim je FKS na prvom mjestu , a ne licni interesi.
Mozda te finansira Dino ili neki iz uprave, pa ih branis. A isti taj Dino je prosle sezone kupovao utakmice, ako zelis i da ti kazem koje i sta javi mi se privatno.
Ako imaš kakve informacije za dobro kluba predaj istražnim organima. Ovo što sada radiš/radite je na štetu kluba. Govorim o ovim prozivanjima i pozivanjima bez dokaza.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 20 jun 2016, 19:36

Ne znam otkud vam ideja da Majkl išta zna? Pa vidiš da ga je demantovao odmah praktično jedini pravi insider koji posjećuje ovaj forum?

Frajer lupa otkad se pridružio forumu, **** željna pažnje i ništa više. Vjerovatno uzrasta 14-16.

A vi ga spominjete u svakom drugom postu i tako ga hranite.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 jun 2016, 19:37

http://ba.n1in..fo.com/a87451/Vijesti/Vijesti/Ko-prijeti-Hordama-zla.html KO PODRŽAVA UPRAVU NEK SVAKI PUT PRIJE SVOG POSTA PODRKŠE OTVORI OVO I PROČITA
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 20 jun 2016, 19:38

Conscious je napisao/la:Nema gore teme na citavom forumu.

Ljudi, popustite s tim psovkama.
Je li vidite da necete nista promijeniti??? Je li vidite da se navijaci ne pitaju??? Je li stvarno mislite da cete psujuci ljudima sve mrtvo i zivo nesto postici?
Ako niste do sada uspjeli da ih otjerate psovanjem po forumu, ne znam zasto mislite da ce otici.

Stvarno je sramota citati svakave postove ovdje.
Uz duzno postovanje kao nasem navijacu, zasto mislis da je nama ugodno citati izivljavanja Majkla i ostalih placenika koji nas pokusavaju napraviti budalama i ubjediti da je mlijeko crno da bi uzeli saku maraka. Osim toga povraca mi se od balija inace a specijalno u i oko naseg kluba. I mene je sramota da su usli u klub. Ne moze odijelo od majmuna napraviti covjeka. I mi sve trpimo a tebe sramota citati nase postove. Ako ti je bas frka podigni svoj Consciousness onto a higher level i bice sve u dure.

Sta treba po tebi, da sutimo i da za dvije godine prodjemo ko Borac. Mozda si ti vise nagodan ali moras dozvoliti da ima ljudi koji nisu malodusni i koji se ne predaju. Sta bi rekao da oponasamo naseg direktora i da im prijetimo familijama ? Da il bi to bilo bolje ?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jun 2016, 19:39

Locust je napisao/la:Ne znam otkud vam ideja da Majkl išta zna? Pa vidiš da ga je demantovao odmah praktično jedini pravi insider koji posjećuje ovaj forum?

Frajer lupa otkad se pridružio forumu, **** željna pažnje i ništa više. Vjerovatno uzrasta 14-16.

A vi ga spominjete u svakom drugom postu i tako ga hranite.
Nemoj tako, ipak je on postao BABO INSAJDER. :kafa:
Samo Saraj'vo.

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 20 jun 2016, 19:51

Tito te **** pa ima li slike s treninga ili je i to feminizirani zabranio?

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 20 jun 2016, 19:52

Fakat do sad bilo 5 treninga ja msm ni jednom da izbace slike..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hase73, trunks1946 i 56 gostiju.