Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sta radi Safet danas ? Ima li kakvih izjava ? Ikakva nova formacija ? Ima li kakav novi bek / trkac da je otkriven?
Jeli mislite da je Miske za klupe ? 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Traži talente po Sibiru.kimbo je napisao/la:Sta radi Safet danas ? Ima li kakvih izjava ? Ikakva nova formacija ? Ima li kakav novi bek / trkac da je otkriven?![]()
![]()
Jeli mislite da je Miske za klupe ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Nek pocen dzeko,ibisevic i muslimovic.Muslimovic kad god udje sve bolji i bolji 
1946
----------------------------------------Hasagic-----------------
---------------Mujdza----------Spahic--------Nadarevic--------Colic
---------------Vladavic---------Jahic---------Pjanic------------Beslija
---------------------------------Dzeko-----------Zec---------------------
Ovaj tim ubija
, sta zna Pape 
Ovaj tim ubija
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sto da ne, ja odavno govorim da Colica treba pozvati. Jest da voli popit ali valjda bi se uozbiljio u repci. Po meni on ima kapacitet, brz je, ima dobru tehniku, zna sa loptom, igra na raznim pozicijama. Samo mu fali malo profesionalizma ali tesko je biti profesionalac i ziviti sportski zivot kad igras u prebijem te ligikimbo je napisao/la:----------------------------------------Hasagic-----------------
Ovaj tim ubija![]()
![]()
, sta zna Pape
Ali se ne slazem sa ostalim igracima, gdje ti je Misimovic?
I Luxemburg bi ga otres'o k'o slinu.Pa ne igraju laktasi,Modrica u kvalifikacijama.kimbo je napisao/la:----------------------------------------Hasagic-----------------
Ovaj tim ubija![]()
![]()
, sta zna Pape
Ned'o bog nikom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
meni se svidja sto nema Misketa u toj postavi, sta ce nam kad imamo boljeg Pjanica koji i igra malo odbrane a Miske se vuce 80 minuta da dva tri pasa i misli da je odigrao na nivou..igra se 90' Miske i mora se trcati...jedino nisam siguran je li Beslija ima jos tu brzinu sto se repke tice..
a za nas tim je najbolje da igramo bez klasicne desetke jer nam to koci i ono malo igre sto imamo..treba nam sredina gdje dajemo pritisak i presingujemo a ne gdje nam protivnik prodje kao kroz slag i onda nasa odbrana strepi jer i da je najbolja na svijetu ne moze nasa odbrana cijelih 90' da bude napadan slakocom..kad tad nam zabijaju gol..odbrana mora poceti od naseg napada (smijesno zar ne) bar malo da se barem potrci prema lopti, onda nasa sredina tu treba dat jak presing, pa ako protivnik uspije da predje onda barem se nasa odbrana barem bolje spremila itd...to je kljuc a sa Misketom u timu cemo imato jednu dobru tekmu protiv nekog srednjeg tima pa onda kad zatreba njega lako poklopiti i eto ti nam ga na..
a za nas tim je najbolje da igramo bez klasicne desetke jer nam to koci i ono malo igre sto imamo..treba nam sredina gdje dajemo pritisak i presingujemo a ne gdje nam protivnik prodje kao kroz slag i onda nasa odbrana strepi jer i da je najbolja na svijetu ne moze nasa odbrana cijelih 90' da bude napadan slakocom..kad tad nam zabijaju gol..odbrana mora poceti od naseg napada (smijesno zar ne) bar malo da se barem potrci prema lopti, onda nasa sredina tu treba dat jak presing, pa ako protivnik uspije da predje onda barem se nasa odbrana barem bolje spremila itd...to je kljuc a sa Misketom u timu cemo imato jednu dobru tekmu protiv nekog srednjeg tima pa onda kad zatreba njega lako poklopiti i eto ti nam ga na..
Jeli to sad Pjanić bolji od Misimovića? Mislim, nisam u toku, kad se to desilo? 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Neka priča ko šta hoče,ALI Ćiro je bio i ostače LEGENDA!
p.s.Ćiro vrati se u BiH,jer kvalifikacije za EP se bliže.
p.s.Ćiro vrati se u BiH,jer kvalifikacije za EP se bliže.
Izvini decko,da ti nisi Branimir Tulickuk je napisao/la:meni se svidja sto nema Misketa u toj postavi, sta ce nam kad imamo boljeg Pjanica koji i igra malo odbrane a Miske se vuce 80 minuta da dva tri pasa i misli da je odigrao na nivou..igra se 90' Miske i mora se trcati...jedino nisam siguran je li Beslija ima jos tu brzinu sto se repke tice..
Rotor Volgograd...
aha jest ko protiv portugala u zenici kada smo bez misketa bili ko TELAD na terenu nismo znali gdje jje njihov gol .....a u portugalu kada je igrao ....cini mi se da smo imali par 100% prilika DOKTOREdemir44 je napisao/la:Izvini decko,da ti nisi Branimir Tulickuk je napisao/la:meni se svidja sto nema Misketa u toj postavi, sta ce nam kad imamo boljeg Pjanica koji i igra malo odbrane a Miske se vuce 80 minuta da dva tri pasa i misli da je odigrao na nivou..igra se 90' Miske i mora se trcati...jedino nisam siguran je li Beslija ima jos tu brzinu sto se repke tice..
a za nas tim je najbolje da igramo bez klasicne desetke jer nam to koci i ono malo igre sto imamo..treba nam sredina gdje dajemo pritisak i presingujemo a ne gdje nam protivnik prodje kao kroz slag i onda nasa odbrana strepi jer i da je najbolja na svijetu ne moze nasa odbrana cijelih 90' da bude napadan slakocom..kad tad nam zabijaju gol..odbrana mora poceti od naseg napada (smijesno zar ne) bar malo da se barem potrci prema lopti, onda nasa sredina tu treba dat jak presing, pa ako protivnik uspije da predje onda barem se nasa odbrana barem bolje spremila itd...to je kljuc a sa Misketom u timu cemo imato jednu dobru tekmu protiv nekog srednjeg tima pa onda kad zatreba njega lako poklopiti i eto ti nam ga na..![]()
![]()
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Principatus
- Kontakt:
Otkad ovi novi fudbaleksperti preuzimaju selektorsku poziciju, stavljaju ljeve bekove na desnu, Pjanica u defenzivni vezni i tako ti to.Virtu4l je napisao/la:Jeli to sad Pjanić bolji od Misimovića? Mislim, nisam u toku, kad se to desilo?
demir44 je napisao/la:Izvini decko,da ti nisi Branimir Tulic![]()
![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Gledaj sta PES radi od covjeka hahhahahahdemir44 je napisao/la:Izvini decko,da ti nisi Branimir Tulickuk je napisao/la:meni se svidja sto nema Misketa u toj postavi, sta ce nam kad imamo boljeg Pjanica koji i igra malo odbrane a Miske se vuce 80 minuta da dva tri pasa i misli da je odigrao na nivou..igra se 90' Miske i mora se trcati...jedino nisam siguran je li Beslija ima jos tu brzinu sto se repke tice..
a za nas tim je najbolje da igramo bez klasicne desetke jer nam to koci i ono malo igre sto imamo..treba nam sredina gdje dajemo pritisak i presingujemo a ne gdje nam protivnik prodje kao kroz slag i onda nasa odbrana strepi jer i da je najbolja na svijetu ne moze nasa odbrana cijelih 90' da bude napadan slakocom..kad tad nam zabijaju gol..odbrana mora poceti od naseg napada (smijesno zar ne) bar malo da se barem potrci prema lopti, onda nasa sredina tu treba dat jak presing, pa ako protivnik uspije da predje onda barem se nasa odbrana barem bolje spremila itd...to je kljuc a sa Misketom u timu cemo imato jednu dobru tekmu protiv nekog srednjeg tima pa onda kad zatreba njega lako poklopiti i eto ti nam ga na..![]()
![]()
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Mozda je i Football ManagerSemPer_fi je napisao/la:Gledaj sta PES radi od covjeka hahhahahahdemir44 je napisao/la:Izvini decko,da ti nisi Branimir Tulickuk je napisao/la:meni se svidja sto nema Misketa u toj postavi, sta ce nam kad imamo boljeg Pjanica koji i igra malo odbrane a Miske se vuce 80 minuta da dva tri pasa i misli da je odigrao na nivou..igra se 90' Miske i mora se trcati...jedino nisam siguran je li Beslija ima jos tu brzinu sto se repke tice..
![]()
Rotor Volgograd...
-
analiticar_
- Kontakt:
Joj nema teme gdje se ne javi ovaj pampers ili ti ovaj Semper_Fi...
Kao da je frajer doktor nauka za spor i sportske komentare...
Kao da je frajer doktor nauka za spor i sportske komentare...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Vidi nisam siguran da li bih ga stavio i na klupu jer bi prve rezerve bile : Salihovic , Rahimic,Bajramovic ,Sunjic ,Muslimovicharishp je napisao/la:I Luxemburg bi ga otres'o k'o slinu.Pa ne igraju laktasi,Modrica u kvalifikacijama.kimbo je napisao/la:----------------------------------------Hasagic-----------------
Ovaj tim ubija![]()
![]()
, sta zna Pape
I jos Jahic umjesto Misketa
![]()
Ned'o bog nikom.
@kimbo
Svidja mi se ova ekipa, mada bi ja tu jos malo dao sanse Misketu, Seji i Sunjicu...Kakva bi ovo ekipa bila, maksimalno za godinu dana
Grizla bi teren....
Brze malo Safete!
Sta kazu Vedo, Nadarevic, Miske, Ibricic, Rahimic, Muratovic, Mravac? Pljuste li ponude sa svih strana?
Svidja mi se ova ekipa, mada bi ja tu jos malo dao sanse Misketu, Seji i Sunjicu...Kakva bi ovo ekipa bila, maksimalno za godinu dana
Brze malo Safete!
Sta kazu Vedo, Nadarevic, Miske, Ibricic, Rahimic, Muratovic, Mravac? Pljuste li ponude sa svih strana?
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
A baš ima potrebe da ide iz Wolfsburga gdje ima status Boga. Stvarno mi nije jasno omalovažavanje fudbalske i ljudske veličine kakav je Miske. Pa onda omalovažavaj i Barbareza, pobogu.carina je napisao/la:@kimbo
Svidja mi se ova ekipa, mada bi ja tu jos malo dao sanse Misketu, Seji i Sunjicu...Kakva bi ovo ekipa bila, maksimalno za godinu danaGrizla bi teren....
Brze malo Safete!
Ne omalovazavam majstore...Samo mislim da moze vise...To je velika razlika...
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Pa svi mogu i moraju više. Za reprezentaciju se i duša i tijelo ostavljaju na terenu. Nadam se da si gledao Slovačku protiv Italije i onog lika koji sa rasječenim koljenom igra. To bi kod nas samo Spaha uradio i niko više. No, nemojmo ih sad napadati, rano je. Nadam se da će krv proraditi te da će u kvalifikacijama svako dati maksimum i proliti na litre znoja i krvi da bismo se plasirali na EP. Niko ih neće napadati ako se budu borili i izgubili, to je sasvim jasno, jer, ruku na srce, i najbolji su propuštali velika takmičenja.carina je napisao/la:Ne omalovazavam majstore...Samo mislim da moze vise...To je velika razlika...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.