Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Ma ide to lagano sve dok nema igrača Arsenala u ekipi.
Sreća po njih pa nije 7 igrača na klupi kao na ekipnom nivou.
Kocka je bačena
- Marsal
- Kontakt:
Ali imali su strašnu sezonu!bodi123 je napisao/la:Takodje mislim da je ova ekipa Engleza previse natrpana Spursovcima u prvih 11, prvi Kane, nikad ga nisam mirisao i smatram da u vecem klubu on bi bio totalni flop jer je citava igra Spursa zasnovana na njemu pa on dolazi do izrazaja, ne ubaciti Vardya koji grize u ovom trenutku ispred Kanea je tuga.
Jedan od dvojca Alli/Dier je takodje nepotreban, i Rose je potanak,
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Re: RE: Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Vidim ide pravo lagano.Hendo je napisao/la:Ma ide to lagano sve dok nema igrača Arsenala u ekipi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sturridge je jedina klasa u napadu ali klasa ono Kao Aguero, Lewandowski i slični. Dovoljno je bilo samo malo da se vidi koliko je on bolji od ostalih. Kane treba biti tek treća opcija.
Ali je najblaže nezreo igrač i uzima i vrijeme i prostor Rooneyu koji mi se iznenađujuće svidja u ovoj roli.
Ali je najblaže nezreo igrač i uzima i vrijeme i prostor Rooneyu koji mi se iznenađujuće svidja u ovoj roli.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ali,Rose,Sterling i Kane napolje,mozda cak i Lallana..Mada nije toliko do njih,Roy je uzasno postavio igru,jedina akcija u napadu im je da Rooney posalje dijagonalu na Walkera i ovaj ako prodje i ubaci dobro i jest..uz to nesto pokusavaju kao da se Kane izvuce u sredinu a Ali u napad pa neka dubinska lopta..To je sve sto sam ja vidio od prve postave juce..Slovake trebaju jako napast od starta..Mozda probat Diera na stoperu da pomogne u kreaciji gore,toga im evidentno fali..Rashford je pravo eksplozivan,meni se juce cinio kao jedini igrac koji moze napravit visak u napadu pa bi probao njega na desnom krilu sa Walkerom,mislim da bi napravili dosta toga..Rose ocajan u napadu,ni jedan korner nisu izborili sa lijeve strane,dakle to se mora promjeniti..Rooney ko Pirlo,organizuje igru,dobro to izgleda,al mora povuc on vise kod protivnickog gola,zato bi njega na Alijevu poziciju a umjesto Alija bi probao se Wilsherom cak..Uglavnom ove dvije tekme nista ne valjaju,valjda se stari prdonja nesto promjeniti
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
@slatinash
kako mozes reci da je rose uzasan prema naprijed.
Juce nam je asteriks prezentovao da on ima odlican potencijal prema naprijed i da je dobro igro u napadu 2 tekme.
Uz sve to imao je odlicnu sezonu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Juce nam je asteriks prezentovao da on ima odlican potencijal prema naprijed i da je dobro igro u napadu 2 tekme.
vazno je da je imao dobru sezonu ostalo je nebitno
Asteriks i njegove analize
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Halo momak,kad naučiš šta znači riječ potencijal onda dođi ovde. Do tad pregledaj neku utakmicu i poklopi seTorres_9 je napisao/la:@slatinash
A.F.C. Bournemouth!
Strasno kakva ekipa.
Igraci Spursa ne mogu imati poz ocjenu.
Vidi ovog nesto prica a ko zna kada je zadnji put pogledao Wazzu.
Igraci Spursa ne mogu imati poz ocjenu.
Vidi ovog nesto prica a ko zna kada je zadnji put pogledao Wazzu.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Stade se cvijeće rosom kititi, stade se biser zlatom nizati...
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Walcott bolji od Sterlinga, a mogao je komotno i umjesto Lallane igrati taj nista ne uradi na utakmici, Walnutt barem ima brzinu i sut.. Kako smijesni selektori vode top repke.. Desamp, Roy, Wilmots.. bas tuga
Nisam ja gled'o Rooneya,ja sam gled'o ofanzivni potencijal Rose-a Naravno,ne treba zaboravit da je imao dobru sezonu :čaj:
A.F.C. Bournemouth!
Zaslužuješ bonus za ovaj komentarQUARTERBACK je napisao/la:Walcott bolji od Sterlinga, a mogao je komotno i umjesto Lallane igrati taj nista ne uradi na utakmici, Walnutt barem ima brzinu i sut.. Kako smijesni selektori vode top repke.. Desamp, Roy, Wilmots.. bas tuga
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Biće izvijesnih promjena od prve minute protiv Slovaka. Hodgson nikad nije prije 60. minute napravio izmjenu na nekom većem takmičenju, napraviti dvije na poluvremenu je u domenu naučne fantastike, ali ih je to izvuklo. Sterling već neko vrijeme ide kod psihologa da si popravi samopouzdanje, očigledno bez nekog uspijeha, a osim njega na klupi očekujem i Kanea. Biće zanimljivo pratiti razvoj situacije u narednih par utakmica.
Sturridge bi mogao imati fenomenalno prvenstvo.
Sturridge bi mogao imati fenomenalno prvenstvo.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Ko je veceras kriv sto su kurcine 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
BigBigBang
- Kontakt:
Gledao sam onako utakmicu na preskoke moze li mi neko objasniti jesu li ovi Englezi imali neku racunicu po kojoj im je povoljniej da sa drugog mjesta idu u knock out fazu ili su realno tolike tarabe da u utakmici gdje trebaju igrati za prvo mjesto oni nisu u stanju isto da izbore?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Da su dobili u četvrtfinalu bi išli na Belgijance ili pobjednika grupe F (Portugal, Mađarska), ovako idu na Francuze.BigBigBang je napisao/la:Gledao sam onako utakmicu na preskoke moze li mi neko objasniti jesu li ovi Englezi imali neku racunicu po kojoj im je povoljniej da sa drugog mjesta idu u knock out fazu ili su realno tolike tarabe da u utakmici gdje trebaju igrati za prvo mjesto oni nisu u stanju isto da izbore?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa realno opet koliko god mislim da su Francuzi tarabe i trener im je takodjer klaun opet mi nekako djeluju pogotovo jer su domacin kao opasniji protivnik od Belgije a pogotovo Portugala ili Madjarske, ne vidim da su nesto pretjerano Englezi napravili. Ali bas gledam sada taj zrijeb vjerovatno su gledali da se izvuku iz ono dijela zrijeba gdje se nalaze Spanija i Njemacka ocigledno su unaprijed ukalkulisali da im je lakse do finala doci preko Francuske i Italije...
Njemačka je za sada u tom dijelu u kojem su Italija, Engleska i Francuska.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
BigBigBang
- Kontakt:
Aha, onda ne kontam ovaj potez Engleza ako su kalkulisali jer im plus italijana, francuza i njemaca tu moze vrlo lako da zavrsi i Portugal koji bi mogao biti drugi u svojoj grupi i u osmini ici na Engleze. Bice ipak da Engleski levati nakrcani igracima luzerpula nisu imali kvalitet da pobjede slovake.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.