Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Izvini, moram...Biban25 je napisao/la:Nadam se da će do srijede-četvrtka odraditi plakate, ulaznice i početnu organizaciju meča. Malkice me brine da neko od igrača ne dobije vizu zbog sličnih imena koji nisu dobrodošli u Izrael i pečata u pasošima igrača, stručnog štaba i uprave.
Đe me nađe, to sanjam mjesecimaTuzlak04 je napisao/la:. . sad bi nam voz do Zenice dobro došao. . .
Ima sad 10-15Rimes87 je napisao/la:Ja sam prije dva sata bio na Sjenjaku, ja pokupio jedan ostalo 5, sad dal ih imaju u magacinu to ne znam. Dres je fenomenalan za 30 km, naravno, ne moze se porediti sa originale, ali oni pijacarski mu nisu ni do koljena. Bas pravi navijacki.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Eto vidis, znaci ipak radi magacin. A neka zena u Bingu bira (valjda muzu) kosulju, ja s vrata direkt za dres, a ona blehnula ko tele u sarena vrata, sigurno konta sta je ovomtuzlak1987 je napisao/la:Ima sad 10-15Rimes87 je napisao/la:Ja sam prije dva sata bio na Sjenjaku, ja pokupio jedan ostalo 5, sad dal ih imaju u magacinu to ne znam. Dres je fenomenalan za 30 km, naravno, ne moze se porediti sa originale, ali oni pijacarski mu nisu ni do koljena. Bas pravi navijacki.
Sent from my D6603 using Tapatalk
De posalji mi to svega ti na ppSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Poslao mi neki lik sad' na privatni chat sliku petorice njihovih navijaca i napise mi " Are you ready for war ? "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postavio bih ovdje al' se syebasolinas je napisao/la:De posalji mi to svega ti na ppSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Poslao mi neki lik sad' na privatni chat sliku petorice njihovih navijaca i napise mi " Are you ready for war ? "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De buraz link posalji u pp...DoeTz je napisao/la:Gdje mi zivimo u picku materinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.