Ma na oficijalnoj stranici Beitara prva slika...emirzlaTu je napisao/la:De buraz link posalji u pp...DoeTz je napisao/la:Gdje mi zivimo u picku materinu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
hahahaha i nas bi otišlo 500, samo da nije 350€ povratna BG-Tel Aviv i da ne treba 14 dana za proceduru da se dobije vizaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:https://postimg.org/image/qhvtnt0uv/
![]()
![]()
kasnije mi jos napise da ih dolazi 500
![]()

Jesu ovo oni fotošuting imali, šta je ovo?

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Beduin
- Kontakt:
Mastam da nas redovno na Tusnju prati 5000 hiljada barem, svi na tribinama u dresu Slobode i sal na vratu, da licimo na fudbalske gledaoce.tuzlak1987 je napisao/la:Dobar dres za utakmica, samo neka ih ima da se crvene tribine kada igramo. Konacno i kod nas ti neki rekvizitiA i na pijaci su dresovi od Evropskih klubova nisu jeftiniji, a losiji kvalitet.
Ima na Sjenjaku, gdje je odjeca cim se udje. Vjerovatno ih vade samo kada odu
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ja molim Boga da ova vnago dodzu u zenicu da ih kvalitetno nalupamo ...i jos se nadam da ce probat malo setat po graduSlobodaTuzla1919 je napisao/la:https://postimg.org/image/qhvtnt0uv/
![]()
![]()
kasnije mi jos napise da ih dolazi 500
![]()

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 21 jun 2016, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
da je meni da je nas 5000 na tusnju svaku tekmu,pa nek licimo na sta hocemo...Beduin je napisao/la:Mastam da nas redovno na Tusnju prati 5000 hiljada barem, svi na tribinama u dresu Slobode i sal na vratu, da licimo na fudbalske gledaoce.tuzlak1987 je napisao/la:Dobar dres za utakmica, samo neka ih ima da se crvene tribine kada igramo. Konacno i kod nas ti neki rekvizitiA i na pijaci su dresovi od Evropskih klubova nisu jeftiniji, a losiji kvalitet.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas je napisao/la: da je meni da je nas 5000 na tusnju svaku tekmu,pa nek licimo na sta hocemo...

Fan shop, dobra i stabilna posjeta, i stadion. Ne mogu se Europa i borba za trofeje porediti s tim, ovo prvo nabrojano je neuporedivo znacajnije, bar meni. Dzaba sve kad moramo u Zenici igrati Europu, brinuti se jel' ima dresova u Bingu i boriti se za trofeje pred slabo popunjenim Tusnjem.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 21 jun 2016, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
Dje su im one pletenice ili mini kapica?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:https://postimg.org/image/a5qq83kw1/
Evo jedino sam ovo uspio sacuvat' od ovih huligana![]()
Edit: @solinas dobio si pp, nadjoh ga nekako

075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Hahaha, ja ba. I ja se zadao mastati ko pravi.solinas je napisao/la:da je meni da je nas 5000 na tusnju svaku tekmu,pa nek licimo na sta hocemo...Beduin je napisao/la:Mastam da nas redovno na Tusnju prati 5000 hiljada barem, svi na tribinama u dresu Slobode i sal na vratu, da licimo na fudbalske gledaoce.tuzlak1987 je napisao/la:Dobar dres za utakmica, samo neka ih ima da se crvene tribine kada igramo. Konacno i kod nas ti neki rekvizitiA i na pijaci su dresovi od Evropskih klubova nisu jeftiniji, a losiji kvalitet.

075 ❤
075 ❤
Sve kontam da ih nece puno doci, jer im se valja peglat ko i nama za vizu.. Ipak je utakmica reprezentacije bila najavljena par mjeseci ranije pa se moglo spremiti... Al sad vidim da njima ne treba viza za BiH, eto koliko smo mi nesposobna država, pa da ni mjere reciprociteta ne znamo napraviti
tacnije,nesmijemo.dzeno_tz je napisao/la:Sve kontam da ih nece puno doci, jer im se valja peglat ko i nama za vizu.. Ipak je utakmica reprezentacije bila najavljena par mjeseci ranije pa se moglo spremiti... Al sad vidim da njima ne treba viza za BiH, eto koliko smo mi nesposobna država, pa da ni mjere reciprociteta ne znamo napraviti
ni prema srbiji,hrvatskoj,izraelu,ne samo za vize,nego i uvoz-izvoz ma sve zivo yebe nas ko stigne
"Modra boja,na bijelome platnu,
Bilo je ih u Belgiji oko 200-300 sudeci po slici.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Mogu doci u BiH ali izgubiti ce se jer se u Zenici igra. Ne cine se dovoljno inteligentni i sposobni da dodju do Zenice.
Nad tobom sunce najljepše sja
Otkud znas da bi bili nositelji u trecem pretkolu ?dzeno_tz je napisao/la:Imaju još 10-ak minuta za ta pojačanja
U trećem pretkolu smo nosioci
Samo hrabro i prolazimo mi ovo![]()

-
- Interni moderator
- Kontakt:
bit ce ovih futavaca par stotina,sta vam je
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ako Omonia prođe prvo pretkolo, treće pretkolo se izvlači prije kraja drugog, tj. gleda se Omonijin koeficijent. A ko što neko gore reče tačno ko da su naštimali BeitaruMustafa10 je napisao/la:Otkud znas da bi bili nositelji u trecem pretkolu ?dzeno_tz je napisao/la:Imaju još 10-ak minuta za ta pojačanja
U trećem pretkolu smo nosioci
Samo hrabro i prolazimo mi ovo![]()
http://www.footballseeding.com/european ... ing-16-17/
Pa recimo da mogu razumjet ako nas prevesla neko za uvoz-izvoz, menadžerski fazoni, hajde nepismeni smo. Al brate, ja mogu hodat po tvojoj državi 90 dana s ličnom, a ti za moju trebaš otić u susjednu državu i izvadit vizu.. Samoponiženje lvl max. Bez obzira o kojoj državi je riječ, šta mene briga što oni imaju hiljadu sigurnosnih provjera.. Stvar je principa koji skoro svi u svijetu poštuju.solinas je napisao/la:tacnije,nesmijemo.dzeno_tz je napisao/la:Sve kontam da ih nece puno doci, jer im se valja peglat ko i nama za vizu.. Ipak je utakmica reprezentacije bila najavljena par mjeseci ranije pa se moglo spremiti... Al sad vidim da njima ne treba viza za BiH, eto koliko smo mi nesposobna država, pa da ni mjere reciprociteta ne znamo napraviti
ni prema srbiji,hrvatskoj,izraelu,ne samo za vize,nego i uvoz-izvoz ma sve zivo yebe nas ko stigne

Ma ovdje ce ih doc 200 u vrh glave.. taman da ih se zaganja malo po zeniciVolimTz je napisao/la:Bilo je ih u Belgiji oko 200-300 sudeci po slici.

This time next year we'll be millionaires.
Evo nasih "prijatelja" na gostovanju u Belgiji. Po onome sto vidim, ima neke njihove dijaspore tamo, pa ih je zbog toga bilo ovoliko. Djeluju mi organizovano, koliko je to moguce uopste. Ali ne sumnjam da bi prvo od Robije dobili mare gatare samo za setanje po Zenici. Ovo im je bio samo izlet, za ono sto bi moglo biti u Zenici.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ko god ocekuje nekakve belaje nije tacan u vugla. Pa iza ovih staji cijeli drzavni aparat na celu sa Natanjahuom i vi ocekujete da ce oni doci u BiH na izlet. Ne bi me cudilo da je Mossad vec sada poslao par ljudi u Zenicu na pripremu terena.
Ovo ce ostati sve na tome da klinci se prepucavaju preko fb prijete jedni drugima smrcu i slicno a isti nisu vidjeli belaja u zivotu.
Nadam se da ce grupa org sta da ispratimo ovo gostovanje pa kako god zavrsilo u Zenici.
Ps ako ce biti ista biti ce dole na njihovom terenu ne ovdje.
Ovo ce ostati sve na tome da klinci se prepucavaju preko fb prijete jedni drugima smrcu i slicno a isti nisu vidjeli belaja u zivotu.
Nadam se da ce grupa org sta da ispratimo ovo gostovanje pa kako god zavrsilo u Zenici.
Ps ako ce biti ista biti ce dole na njihovom terenu ne ovdje.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.