PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sad ce Sabahudin da peticiju pise da se izraelski klubovi izbace iz evropskih takmocenja jer ne pripadaju Evropi.
Samo da dozive August u Evropi
Samo da dozive August u Evropi
Nije ono franto.wobly92 je napisao/la:Al ih levati Franto na pitarskoj temi

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- egzodus1946
- Kontakt:

FCS sampion
Podrska upravi
Nisam se nikad ispisao na forumu kao veceras na temi pitara 

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Na temi komsija se ne smije razmisljati svojom glavom. Ako si za Upravu, kao sto je ovaj momak, istog momenta te deklarisu kao placenika Uprave.samirr je napisao/la:Nisam se nikad ispisao na forumu kao veceras na temi pitara

Bas sam to primjeti, ali niko da napise Hilmi da je placenik i on je za ostanak uprave.Thetraphak1921 je napisao/la:Na temi komsija se ne smije razmisljati svojom glavom. Ako si za Upravu, kao sto je ovaj momak, istog momenta te deklarisu kao placenika Uprave.samirr je napisao/la:Nisam se nikad ispisao na forumu kao veceras na temi pitara
Sta ti je rekao drug? Je li Azmir kakvo pojacanje angazovao. I ako je moguce neka ga zamoli da nam uplati gostovanje i po mogucnosti za vizu da posudi pare. Vratit cemo obecavamo. Dosada nisi iznevjerio sa informacijama, nadam se da ce tako ostati.TobeYarabi je napisao/la:jel istina da na zeljkanovim novim dresovima pise HŽP.S. nije provokacija, nego rece mi haver da su to kao stavili u znak zahvalnosti osnivacima, sto je lijepo al malo cudno jbg
Hvala
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
- MocMahale444
Franto je bog, niko mu nista nije rekao, odmah se pravda da nije Franto :urnebes:
Predaj se štrumfe izgubio si boj ! Idi navija za Lacio, smaraš sa frantom, volio bi da se nikad ne vrati ovdje.
FKS 1946 !
nas Franto se nikada ne bi okrenuo protiv svojih
ovo je neka dobra krinka, uzivio se brat u ulogu :salut:
ovo je neka dobra krinka, uzivio se brat u ulogu :salut:
- MocMahale444
Neka Frante ziv bio
samo neka se malo smiri I zna granicu.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dogovori se jesam Franto ili nisam ?Chinaglia je napisao/la:nas Franto se nikada ne bi okrenuo protiv svojih
ovo je neka dobra krinka, uzivio se brat u ulogu
FKS 1946 !
- TobeYarabi
- Kontakt:
evo sad sam bas prico sa azmirom, kaze da mu je neki arap na teraviji obeco da ce mu do kraja sedmice dovesti napadaca, reprezentativac UAE.. samo je problem sto nece moci igrati prije bajrama, ali isplati se cekati jer je svjetska klasa..carapa je napisao/la:Sta ti je rekao drug? Je li Azmir kakvo pojacanje angazovao. I ako je moguce neka ga zamoli da nam uplati gostovanje i po mogucnosti za vizu da posudi pare. Vratit cemo obecavamo. Dosada nisi iznevjerio sa informacijama, nadam se da ce tako ostati.TobeYarabi je napisao/la:jel istina da na zeljkanovim novim dresovima pise HŽP.S. nije provokacija, nego rece mi haver da su to kao stavili u znak zahvalnosti osnivacima, sto je lijepo al malo cudno jbg
Hvala
Hoce da se pobiju na temi Sarajeva
Znao sam da je onaj Zagor opasan lik kad sam vidio kako tumaci razlog premiranja

Znao sam da je onaj Zagor opasan lik kad sam vidio kako tumaci razlog premiranja

-
- Kontakt:
Cekaj da sezona pocne, pa ces viditi kako pjene svi redomsamirr je napisao/la:Hoce da se pobiju na temi Sarajeva![]()
![]()

Zagor je najjaci, ne smijem ga više citirati kad se ovdje pojavi.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Cekaj da sezona pocne, pa ces viditi kako pjene svi redomsamirr je napisao/la:Hoce da se pobiju na temi Sarajeva![]()
![]()
Ako je istina sto pise Hrasno na temi Zelje, u upravi im sjede ratni profiteri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.