amypitar je napisao/la:Majkl je napisao/la:Celni ljudi i strucni stab su uradili sjajan prijelazni rok,tako da smo opet glavni favoriti za titulu,naravno to sve treba potvrditi na terenu.U meni gori zelja sva...
Daleko od toga da je urađen sjajan posao.
Reci mi po cemu smo to mi bolji od recimo Listice,Zrinjskog

.Ko nam garantuje titulu sa ovom ekipom,pa i Evropu

Kako smo onda uradili sjajan posao.
Pojacanja jesu dobra, dovedena su ciljano,gotovo svi igraci su bili ponajbolji u svojim klubovima sto je neka novina,i to mi se sviđa.Nekako uvijek dođemo do potoka i onda u zadnji momenat se usremo.Nismo smjeli propustiti Dzidica,treba nam igrac tipa Buce,Zeke.U odbrani Vule iz najboljih dana.Da bi lagano osvojio titulu ove naše lige,moras imati 6-7 super kvalitetnih igraca, plus ovih za premijer ligu, i to bi bilo dovoljno.
Mi trenutno imamo Benku,Duljevica,Said i Balića,bar po CV od ekstra igraca,te Bekica,Sarica,Pavlovica,Kadusica,Miholjevica od ovih premijer igraca, i to po meni nije ni blizu onog da mozemo reci idemo na titulu.To je tek nekih 9-10 igraca hajmo reci da su dobri.Po cemu je onda sjajan posao meni nije jasno,ali jos ima bruku vremena pa cemo vidjeti, na sta ce ekipa liciti.