Frapantan jeste, ali je i zasluzeno tako! Kad savez bude radio u sluzbi reprezentacije i u interesu srpskog fudbala, a igraci budu iole ozbiljno shvatali istu, tada ce i postici neki rezultat....Admir_Sa je napisao/la:Al frapantan je podatak da srbija na 4 eura zaredom nije nastupila, a kakva su sve imena prodefilovala unazad 15 god
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Brzo prođe godina dana.marconato je napisao/la:Prosle godine na danasnji dan![]()
[youtube][/youtube]
Veliki uspjeh koji bi,nadam se, trebao da se odrazi i na rezultate seniora u narednom periodu.
Živković povecao srpsku koloniju u Benfici! Otkupna klauzula 60 milki 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ljajić odbio da pređe u Torino.
Grujić se odlično snašao za sada, nadam se da će i u takmičarskim biti pravi.
Markec-Gruja vs Barce
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- alan_kardec
- Kontakt:
Bravo Grujo!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Turio ga Andrija Pavlović za Kopenhagen.
Gudelj u prvih 11 u Ajaxu, Kolarov u Cityju.
Gudelj u prvih 11 u Ajaxu, Kolarov u Cityju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Šta je sa Mitra u Njukaslu. Kažu Rafa ne računa na njega zbog lude glave.
Ne čudi me.
p.s.
Sinoć je pogodio i Sulejmani.
Ne čudi me.
p.s.
Sinoć je pogodio i Sulejmani.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Danas se okupila reprezentacija. U ponedeljak startujemo s kvalifikacijama u pohodu ka SP u Rusiji. Protivnik nimalo lagan, docekujemo Irce na Rajku...Bicemo liseni usluga Matića i Kolarova zbog suspenzije iz proslih kvalifikacija!
Kakva su vam ocekivanja, imamo li sanse, vjerujete li Muslinu?!
Iskreno, mislim da je vrijeme da se konacno nesto napravi, ali nakon proteklih kvalifikacija, nista me ne bi iznenadilo...
Kakva su vam ocekivanja, imamo li sanse, vjerujete li Muslinu?!
Iskreno, mislim da je vrijeme da se konacno nesto napravi, ali nakon proteklih kvalifikacija, nista me ne bi iznenadilo...
Izgubio se kult reprezentacije, manekenisanje glavni razlog. Sve sem plasmana na svjetsko je katastrofa.
- Tristan
- Kontakt:
Ja mu ne vjerujem, izgleda mi ljigavo i poltronski, nadam se da grijesim. Pozvao je manje-vise najbolje igrace u ovom trenutku, sem Sergeja koji mu se ne uklapa.
Ako vidim u prvoj postavi Stojiljkovica, Karleusu ili Ignjovskog nece mi se ni gledati fudbal.
Realno je ocekivati nesto ovako:
----------------Stojkovic
Rukavina Ivanovic Nastasic Mladenovic
------------Gudelj Milivojevic
Tosic------------Tadic-------------Kostic
-----------------Mitrovic
Ili Muslin igra neku totalno drugu formaciju
Realno je ocekivati nesto ovako:
----------------Stojkovic
Rukavina Ivanovic Nastasic Mladenovic
------------Gudelj Milivojevic
Tosic------------Tadic-------------Kostic
-----------------Mitrovic
Ili Muslin igra neku totalno drugu formaciju
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
3-4-1-2 ili 3-4-2-1 igra...Tristan je napisao/la: Ili Muslin igra neku totalno drugu formaciju
- Tristan
- Kontakt:
Ma svira ku*cu. Nema Srbija igrace za tu postavu. Nek' mu je sa srecom, a i nama koji cemo to gledati.marconato je napisao/la:3-4-1-2 ili 3-4-2-1 igra...Tristan je napisao/la: Ili Muslin igra neku totalno drugu formaciju
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Maksimović postaje najskuplji Srbin u istoriji!

Napoli će za Maksimovića platiti 25.000.000 evra plus dodatnih 1.000.000 evra na ime bonusa. Takođe, kao deo transfera se u suprotnom pravcu seli Mirko Valdifjori na pozajmicu s obaveznim otkupom ugovora za 3.500.000 evra. Dakle, ako Maksimović ostvari bonuse, vrednost transfera će biti neverovatnih 29.500.000 evra. To je za pola miliona manje od onoga što je Torinov predsednik Urbano Kairo tražio prethodnih dana.
-
KayserSose
- Kontakt:
Zašto vam u kadru za Irsku nema Matiča, Kolarova, Ljajića i ovog što ga je Napoli preplatio?
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Matic i Kolarov imaju suspenzije, ali su uz reprezentaciju svakako. Ljajic nije pozvan, a zasto tacno ne znam. Sa druge strane Maksimovic nije pozvan jer se na pravio pametan i bojkotovao treninge Torina, a Muslin je cesto govorio da ce samo igrati oni u najboljoj formi.
-
KayserSose
- Kontakt:
Mislio sam da je opet neki raskol jer na Wiki nema onih oznaka INJ ili SUS.
Zanimljivu grupu imate, ovako na prvu bih rekao 4 ekipe sa po 25% šansi za 1. mjesto.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Moze se reci da skoro nije bila ovakva atmosfera u i oko reprezentacije, gdje ljudi u stvari vjeruju da se moze nesto napraviti..
Grupa je taman. Vjerovatno jedina gdje imamo bilo kakvu sansu za prvo mjesto.. bas ujednacena, svako moze svakome otkinuti bodove. Bilo bi bas bas dobro dobiti Irce na Marakani i sa tri boda poceti kvalifikacije..
Grupa je taman. Vjerovatno jedina gdje imamo bilo kakvu sansu za prvo mjesto.. bas ujednacena, svako moze svakome otkinuti bodove. Bilo bi bas bas dobro dobiti Irce na Marakani i sa tri boda poceti kvalifikacije..
Pa logicno kad je grupa kurrrac goli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.