FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj momak ako se pokaze dobar pun pogodak
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
ALADINN je napisao/la:Prije skupstine Sharbini, poslije skupstine..Crnkic!
Koji igraci spadaju u 7 skupo placenih i da su bas kvalitetni? Jel tu spada Crnkić, Ćetković, Ahmetović, Hodzić? Ako spadaju, onda smo dobri
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma smijem se kladit da neće ništa više pokazati od Hebibovića, Okića ili Simeumovića.bojler je napisao/la:Ovaj momak ako se pokaze dobar pun pogodak
Zanima me sta je sa Sharbinijem? Nista se ne pise poslije skupstine, gdje je zapelo?
Ma nista braca izgleda da je kosto vise loviceSiouxLukavac je napisao/la:Ma smijem se kladit da neće ništa više pokazati od Hebibovića, Okića ili Simeumovića.bojler je napisao/la:Ovaj momak ako se pokaze dobar pun pogodak
Zanima me sta je sa Sharbinijem? Nista se ne pise poslije skupstine, gdje je zapelo?
- PitarBordo
- Kontakt:
Zaboli raju, bitno je da se dobije šta prije vremena, neka informacija, da se neko dokaže da je u srži...ALADINN je napisao/la: Mene i dalje zanima odakle ovaj glupan zna ovakve informacije???
Samo Saraj'vo.
Hajmo i tog novakovica, kad je bal nek je maskembal.
S istinom sam davno složio pakt
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hoces da kazes da ce dulja, crnkic, said i almir bekic svi se borit za jedno mjesto???Majkl je napisao/la:Nista se jos ne zna.Dulja je tuDenchiNL je napisao/la:Znaci Dulja ide definitivno
Ne bi kapitenu ekipe tek tako uzeli broj da se ne radi aktivno na njegovom odlasku
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne pase njemu sedmica nikako.DenchiNL je napisao/la:Hoces da kazes da ce dulja, crnkic, said i almir bekic svi se borit za jedno mjesto???Majkl je napisao/la:Nista se jos ne zna.Dulja je tuDenchiNL je napisao/la:Znaci Dulja ide definitivno
Ne bi kapitenu ekipe tek tako uzeli broj da se ne radi aktivno na njegovom odlasku
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Doveden je kao jako brz,prodoran,vidjecemo kako ce se pokazati.bojler je napisao/la:Ovaj momak ako se pokaze dobar pun pogodak
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Imaš li ti makar na moru kakve informacije s kim bi se mogao FKS pripremati ovo ljeto?aleksandar_veliki je napisao/la:Ne moze se ni na godisnji otici. Ovi sto su od teme napravili ring i sto ljude koji bi nesto smisleno rekli zamaraju svojim svadjama malo ce odmoriti.
Meni neće ovdje niko da odgovori, odgovara se samo na kritikovanje/hvaljenje administracije haman, ostalo sve ignorišu ako nisi insajder.
Samo Saraj'vo.
Crnkic je dobar igrac.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma ide Dulja sigurno,pa neće 5 lijevih krila biti,a i na desnom krilu imamo igrača..
@Majkl gdje je taj Novaković više,čekamo ga 7 dana,stvarno nema smisla.. Nisi valjda popustio... Nevaljavce jedan..
@aco,hvala ti,više svi idu preko k.
@Majkl gdje je taj Novaković više,čekamo ga 7 dana,stvarno nema smisla.. Nisi valjda popustio... Nevaljavce jedan..
Sabrine mi moje!
Da i cak npr se kao takav za 2 sezone moze i prodat jer ima i fine godineMajkl je napisao/la:Doveden je kao jako brz,prodoran,vidjecemo kako ce se pokazati.bojler je napisao/la:Ovaj momak ako se pokaze dobar pun pogodak
- Burberry46
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Prenesi tamo ovim iz uprave da ucine sve i zadrze Benku!Majkl je napisao/la:Majkl je napisao/la:Dosao je Crnkic,trenirao je danas, ceka papire da zavrsi.Stoper bi trebao ubrzo.Burberry46 je napisao/la:Kad potpisuje krilo i stoper?
"Crnkić, koji je svoju karijeru započeo u SAD-u, nakon napuštanja Slovana iz Bratislave odlučio se odazvati pozivu Sarajeva i već je trenirao pod palicom Hurtića, a da je transfer pred realizacijom potvrdio je i za SportSport.ba. "
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ako je to ovaj onda nedjeule los, cak sta vise brz i zna okrenuti igraca
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Što se tiče pojačanja, zadovoljan sam igračima koji su došli iz naše lige, smatram da su to kvalitetni i ne mnogo skupi igrači.
Hodžić je dosta dobar bio u Radniku, mlad momak koji još može napredovati i vjerujem da će nastaviti sa dobrim igrama.
Sarić je bio jedan od najboljih igrača u ekipi koja nas je ponizila prošle sezone u više navrata.
Ahmetović, bez obzira što se nije naigrao u drugom dijelu sezone, on je jako dobar igrač za ove lige.
Adilović kao drugi golman - odlično rješenje.
Što se tiče pojačanja van naše lige, za neke sam zadovoljan, za neke ne.
Husejnović, svima nam je drago što je došao ali od njeg ne možemo puno očekivati i ne trebamo se mnogo oslanjati na njega. Ako ga povrede zaobiđu i vrati se u formu, bit će TOP! Do tada, ja više očekujem od Veladžića ako ćemo iskreno.
Balić, nisam pratio nit znam igrača ali ima fin CV kako bi rekli, nekoliko nastupa za reprezentaciju, bio standardan prošle sezone, nije bio povrijeđen, tako da mogu bit zadovoljan njime.
Ćetković, bio povrijeđen pa se vratio, nije Bog zna šta igrao u jakoj ligi i ekipi prošle sezone, mislim da neće ništa više pokazati od Emersona, s kojim i nismo baš bili zadovoljni.
Crnkić, takođe, nikad čuo za ovog igrača ali siguran sam da neće ništa bolji biti od Hebibovića, Okića ili Simeunovića, a nama takvi slični igrači ne trebaju čim smo otjerali i Denija i Okića, a prije tog i Hebiba. Nećemo se s njim usrećit.
Ostanak Benke i Dulje bi bilo odlično.
I da, moram napomenuti - > Prije skupštine Sharbini, poslije skupštine Crnkić.
Hodžić je dosta dobar bio u Radniku, mlad momak koji još može napredovati i vjerujem da će nastaviti sa dobrim igrama.
Sarić je bio jedan od najboljih igrača u ekipi koja nas je ponizila prošle sezone u više navrata.
Ahmetović, bez obzira što se nije naigrao u drugom dijelu sezone, on je jako dobar igrač za ove lige.
Husejnović, svima nam je drago što je došao ali od njeg ne možemo puno očekivati i ne trebamo se mnogo oslanjati na njega. Ako ga povrede zaobiđu i vrati se u formu, bit će TOP! Do tada, ja više očekujem od Veladžića ako ćemo iskreno.
Balić, nisam pratio nit znam igrača ali ima fin CV kako bi rekli, nekoliko nastupa za reprezentaciju, bio standardan prošle sezone, nije bio povrijeđen, tako da mogu bit zadovoljan njime.
Ćetković, bio povrijeđen pa se vratio, nije Bog zna šta igrao u jakoj ligi i ekipi prošle sezone, mislim da neće ništa više pokazati od Emersona, s kojim i nismo baš bili zadovoljni.
Crnkić, takođe, nikad čuo za ovog igrača ali siguran sam da neće ništa bolji biti od Hebibovića, Okića ili Simeunovića, a nama takvi slični igrači ne trebaju čim smo otjerali i Denija i Okića, a prije tog i Hebiba. Nećemo se s njim usrećit.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Vidjet ćemo, možda ja griješim i volio bi da griješim.
Svakako da je bolje on nego Okić naprimjer.
Bio je i Simeunović brz, osvojio titulu sa Zrinjskim, dosta brz i okretan bio, baš kako kažete za ovog igrača pa na kraju smo slavili kad smo Denija otjerali.
Svakako da je bolje on nego Okić naprimjer.
Bio je i Simeunović brz, osvojio titulu sa Zrinjskim, dosta brz i okretan bio, baš kako kažete za ovog igrača pa na kraju smo slavili kad smo Denija otjerali.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma ne možete vi procjeniti igrača preko klipova jer je tu pokazano sve najbolje. Uzmite klipove od Okica i Plakala i mislit ćete da su super,a ono..
Sabrine mi moje!
Trebo bi ubrzo Novakovic,samo sam malo skeptican sto se tice njega,ali igro je standardno u Osijeku i kasnije u Rumuniji.Nadamo se da cemo pogoditi.BosnianKingdom je napisao/la:Ma ide Dulja sigurno,pa neće 5 lijevih krila biti,a i na desnom krilu imamo igrača..
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Pa jel neko iz kluba najavljivao tog Sharbinija ili je raja po forumima njega dovodila ??SiouxLukavac je napisao/la:Što se tiče pojačanja, zadovoljan sam igračima koji su došli iz naše lige, smatram da su to kvalitetni i ne mnogo skupi igrači.
Crnkica niko nije gledao uzivo od nas, predpostavljam da niko tacno ne zna 100% reci nesta o njegovim kvalitetima, teren je mjerilo.
Meni su licno drazi igraci iz nase lige koji igraj uvec godinama solidno i standardno vec ti nakvi probali manekeni koji po 2-3 sezone skoro ni minute ne igraju ala Sharbini,Babovic,Ibricic itd.