PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne razgovaram sa fašistima i islamofobima. Od danas si na mojoj ignore listi. Ne želim uopšte da čitam postove čovjeka koji se zatrovan mržnjom toliko da bunca. 
sporcki podpis
- elamalakia
- Kontakt:
Jadnici, fuj
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Islamofasista ne razgovora sa ljudima, koji ne vide Islam na nacin na koji on vidi
Iskljucivost je odlika fasizma ili 
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kako god ti kazes, ja cu i dalje Kapiju dozivljavati kao simbol ratnog stradanja i iskreno zaliti zbog masakra koji je tu pocinjen. Tebi na obraz, jadnice.WolfOfWallStreet je napisao/la:
Serem ti se na grbavicu, jer meni je grbavica simbol odvratnog kluba a ne nekog ratnog stradanja, i tako je svugdje van Sarajeva.
Tipičan primjer tuzlaka zadojenog fašizmom.Thetraphak1921 je napisao/la:Kako god ti kazes, ja cu i dalje Kapiju dozivljavati kao simbol ratnog stradanja i iskreno zaliti zbog masakra koji je tu pocinjen. Tebi na obraz, jadnice.WolfOfWallStreet je napisao/la:
Serem ti se na grbavicu, jer meni je grbavica simbol odvratnog kluba a ne nekog ratnog stradanja, i tako je svugdje van Sarajeva.
Posljedni post upućen tebi, jer takav jedan čovjek, ako se uopšte možeš nazvati čovjekom zbog količine mržnje koju nosiš u sebi, ne zaslužuje više.Palfi je napisao/la:Islamofasista ne razgovora sa ljudima, koji ne vide Islam na nacin na koji on vidiIskljucivost je odlika fasizma ili
Franto dragi moj, nije stvar u islamu, niko te ne tjera budeš vjernik. Problem je u tome što ti drugu najmasovniju religiju na svijetu stavljaš u ravan sa terorizmom i svakoga ko iole praktikuje tu religiju etiketiraš kao teroristu i "islamofašistu" kao što vidimo. U navedenom primjeru si ti jedini koji je isključiv, samim tim i jedini koji posjeduje ogromnu dozu islamofobije, fašizma i mržnje u sebi, a to nije zdravo dragi moj.
Zadnja izmjena: POLITICAR, dana/u 21 jun 2016, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
sporcki podpis
Franto jesi to ti ?Palfi je napisao/la:Islamofasista ne razgovora sa ljudima, koji ne vide Islam na nacin na koji on vidiIskljucivost je odlika fasizma ili
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kakve to veze ima sa sportom, konkretno sa Premijer ligom?Palfi je napisao/la:Islamofasista ne razgovora sa ljudima, koji ne vide Islam na nacin na koji on vidiIskljucivost je odlika fasizma ili
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Za mog druga @joker90. Mozda ne vidi od ovog offtopic-aPalfi je napisao/la:Sarajevska dilema godine![]()
Navijati za Slobodu i protiv Cionista ili
navijati za Cioniste i protiv Slobode![]()
Kako god okrenes, bit ce:
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Ne možeš porediti Stadion Grbavica i Kapiju. Objekte i živote nikad ne možeš poredit.Thetraphak1921 je napisao/la:Kako god ti kazes, ja cu i dalje Kapiju dozivljavati kao simbol ratnog stradanja i iskreno zaliti zbog masakra koji je tu pocinjen. Tebi na obraz, jadnice.WolfOfWallStreet je napisao/la:
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Prvo procitaj stogod o Grbavici, a zatim se i upoznaj sa znacenjem pojma "simbol". Ne poredim, sve sto se desilo emotivno dozivljavam.. Boli me Srebrenica, Tuzla, Grbavica i zapaljen stadion, Sarajevo, Prijedor, etc.
Sve je meni to jednako, niti jedno stradanje ne mogu staviti ispred ili iza nekog.
Jadno je da ovakve teme zapocne jedan Krleza, a iste odu u nedogled.
Sve je meni to jednako, niti jedno stradanje ne mogu staviti ispred ili iza nekog.
Ali ces i dalje u prepucavanju sa Solinasem na ovom forumu postavljati klip gdje tvoji sugradjani uriniraju na mjestu gdje se desio taj zlocin.Thetraphak1921 je napisao/la:Kako god ti kazes, ja cu i dalje Kapiju dozivljavati kao simbol ratnog stradanja i iskreno zaliti zbog masakra koji je tu pocinjen. Tebi na obraz, jadnice.WolfOfWallStreet je napisao/la:
Mani suplje. Budi iskren pa ce te neko i shvatit ozbiljno. Od takvih kao ti nikome ne treba zaljenje. Kad treba pljuvati po tudjem prvi a kada se po njegovom pljuje i vrijedja placip.ick.a.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Pitaj @POLITICAR-a. On je zapoceo temu. Dobijao je ban i ranije, zbog ovakvog pisanjaRokoko87 je napisao/la:Kakve to veze ima sa sportom, konkretno sa Premijer ligom?Palfi je napisao/la:Islamofasista ne razgovora sa ljudima, koji ne vide Islam na nacin na koji on vidiIskljucivost je odlika fasizma ili
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Boli me **** za tvoj subjektivni osjećaj, al molim te ne poredi spaljeni stadion sa Kapijom, Srebrenicom i Prijedorom. Poprilično je degutantno, dok su zločini u naselju Grbavica nešto drugo.Thetraphak1921 je napisao/la:Prvo procitaj stogod o Grbavici, a zatim se i upoznaj sa znacenjem pojma "simbol". Ne poredim, sve sto se desilo emotivno dozivljavam.. Boli me Srebrenica, Tuzla, Grbavica i zapaljen stadion, Sarajevo, Prijedor, etc.
Ovaj pdf je mozda i najruzniji na cijeloj stranici. Sramota treba da bude svih vas koji nastavljate trovati ovaj pdf i spominjate stvari koji nemaju nikakve veze sa temom. Sramota nek vas je. Fuj!! Svih redom. Za koga god navijali. Nadjite sebi posao ili idite u skolu, mozda cete nesto pametno i uraditi. Spavate na temi i jedino znate da trujete jedno druge. Pateticni ste svi koji se pronadju u ovom postu. Ko neka yebena djeca (a sigurno i jeste vecina) se prepirete ciji je veci hahah. Eh Boze Boze.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Banom treba nagraditi i onoga sto napisa da su Manijaci mokrili po Kapiji...SUBHANALLAH
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
to ti je istina momce.2008.Merhaba je napisao/la:Banom treba nagraditi i onoga sto napisa da su Manijaci mokrili po Kapiji...SUBHANALLAH
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 21 jun 2016, 14:47, ukupno mijenjano 2 puta.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Krleza imas ti i godina u guzici, nije ok da vazda ti vodis pocinjes ove diskusije
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nisam ja,nego franto i onaj manijak.Sabinho je napisao/la:Krleza imas ti i godina u guzici, nije ok da vazda ti vodis pocinjes ove diskusije
"Modra boja,na bijelome platnu,
Vugdalić na aparatima!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Pa kako te bolan nije stid ?solinas je napisao/la:to ti je istina momce.2008.Merhaba je napisao/la:Banom treba nagraditi i onoga sto napisa da su Manijaci mokrili po Kapiji...SUBHANALLAH
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.