Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
mi se ne bojimo nikoga, ali ja odavno govorim da su Zmajevi jaka ekipa i da ce nam biti glavni konkurenti.. evo kako ja vidim nasu ligu..
Bosnia, Zmajevi i Kartoni najbolje ekipe koje ce se boriti za titulu, odma iza njih idu Walters, Ljiljani i Kamikaze, ne tako iza prve trojke ali nije to taj nivo, iza njih dolaze ekipe u usponu kao PBS, codba i Sarajevo (Vuvuzele) .. ostalo sve je slabo..
slicno Serie A
Juve, inter, Milan ( Bosnia, Zmajevi, Kartoni ) - vrh lige..
Ljiljani, Walters, Kamikaze ( Lazio, Roma, Fiore ) -> ekipe sto se bore za izlazak u evropu tj. 4 mjesto
PBS, codba, Vuvuzele ( Napoli, Palermo, Sampdorija ) -> ekipe u nastanku
jako slicno..
Bosnia, Zmajevi i Kartoni najbolje ekipe koje ce se boriti za titulu, odma iza njih idu Walters, Ljiljani i Kamikaze, ne tako iza prve trojke ali nije to taj nivo, iza njih dolaze ekipe u usponu kao PBS, codba i Sarajevo (Vuvuzele) .. ostalo sve je slabo..
slicno Serie A
Ljiljani, Walters, Kamikaze ( Lazio, Roma, Fiore ) -> ekipe sto se bore za izlazak u evropu tj. 4 mjesto
jako slicno..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- elninho_resTO
- Kontakt:
[
1.vi nikako ne možete biti bolji od nas sve dok imate konstantne probleme sa menagerom, a teško da ćete sad naći aktivnog i dobrog menagera(sem stranca, al s njima nikad ne znaš ne čemu si, u stanju su prodati sve vas, kako bi doveo svoje igrače, zemljake), tako da ja iskreno mislim da vaš klub ide silaznom putanjom...
2.walter nikako nije bolji od nas, iako su nas pobijedili ni oni ne znaju kako. ja sam pogriješio, jer nisam mogao biti na tekmi, a 3 igrača koja su bila online su bila na klupi i nisu mogli ući...
Vodili 2-0 na poluvremenu razvaljivali i onda oni ni sami ne znaju kako pobjedili
3.tako da ja mislim da bi veliki četvorku u budućnosti mogli činiti(Bosnia, Zmaj, Cartoons i Golden.L), a da nažalost Kamikaze i Walter, će vremenom zaostajati zbog razno-raznih razloga
ne naslađujem se majke mi
[/quote]
eto vidjecemo na djelu,sve ce se pokazat
1.menger je bivsi,a imamo pomocnog,koji uvjek moze uskociti,samo sto nezelimo ad radimo,nego cekamo da vidimo da nam dodje neko drugi,stranac ida dodje nemoze nas otpustit a da pocne dovodit igrac odma bi dobio otkaz kao i ovaj
2,walter je i protiv nas izvuko bod neznam nija kako,vodili 3-1 iako ja nisam igro(kao jedan od boljih igraca svoje ekipe)
tako da mogu da zakljucim da se neslazem a tvojom konstatacijom za veliku 4,ali eto vrijeme ce pokazat,po mojoj procjeni bosnia,zmaj,kamikaze,cartonsi,a vi i walter mozete u kup uefa
@ti sto si pito mozes li trenirat,samo treniraj bice ti lakse nac klub
slažem se da su bosna i zmajevi trenutno najbolji, i da su kartoni odmah iza njih, al za ovo ostalo se ne slažem...elninho_resTO je napisao/la:Strauss je napisao/la:Volim kad nas podcjenjuju više nego ištaelninho_resTO je napisao/la:ljiljane dobijamo 100%![]()
![]()
,nisam ja reko da ste vi losi,al po mom misljenju su prvi bosnia i zmajevi ,pa onda mi ,pa vi i walter -al sve ugl ozbiljne ekipe,a onda svi ostali,oni kurcevi sarajvo zeljo itd
1.vi nikako ne možete biti bolji od nas sve dok imate konstantne probleme sa menagerom, a teško da ćete sad naći aktivnog i dobrog menagera(sem stranca, al s njima nikad ne znaš ne čemu si, u stanju su prodati sve vas, kako bi doveo svoje igrače, zemljake), tako da ja iskreno mislim da vaš klub ide silaznom putanjom...
2.walter nikako nije bolji od nas, iako su nas pobijedili ni oni ne znaju kako. ja sam pogriješio, jer nisam mogao biti na tekmi, a 3 igrača koja su bila online su bila na klupi i nisu mogli ući...
3.tako da ja mislim da bi veliki četvorku u budućnosti mogli činiti(Bosnia, Zmaj, Cartoons i Golden.L), a da nažalost Kamikaze i Walter, će vremenom zaostajati zbog razno-raznih razloga
eto vidjecemo na djelu,sve ce se pokazat
1.menger je bivsi,a imamo pomocnog,koji uvjek moze uskociti,samo sto nezelimo ad radimo,nego cekamo da vidimo da nam dodje neko drugi,stranac ida dodje nemoze nas otpustit a da pocne dovodit igrac odma bi dobio otkaz kao i ovaj
2,walter je i protiv nas izvuko bod neznam nija kako,vodili 3-1 iako ja nisam igro(kao jedan od boljih igraca svoje ekipe)
tako da mogu da zakljucim da se neslazem a tvojom konstatacijom za veliku 4,ali eto vrijeme ce pokazat,po mojoj procjeni bosnia,zmaj,kamikaze,cartonsi,a vi i walter mozete u kup uefa
@ti sto si pito mozes li trenirat,samo treniraj bice ti lakse nac klub
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- elninho_resTO
- Kontakt:
samo sto roma moze iznenaditItalia je napisao/la:mi se ne bojimo nikoga, ali ja odavno govorim da su Zmajevi jaka ekipa i da ce nam biti glavni konkurenti.. evo kako ja vidim nasu ligu..
slicno Serie A
jako slicno..
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
lijepo bi bilo da mi imamo 7 pozicija koje vode u evropu ali nemamo, zato ja jedva cekam evropa ligu pored lige prvaka.. sutra uz cartoonse moramo biti i nekako da dignemo koeficijent pa da nam barem drugi ide u kvalifikacije..
- samir_tm87
- Kontakt:
5. kolo
28/06/2010 20:30
F.K. Zmaj od Bosne F.C Vuvuzela 1
ne igram ovu tekmu zbog privatnih razloga , mislim da moji momci mogu ovdje odigrat bez primljenog gola i zabit dovoljno da se opet priblizimo bosni po golovima
Cartoons C.F. FK Kamikaze 1
kartoni se jucer predstavili u ne bas najboljem svjetlu , ali ovdje upisuju tri boda
FK Željezničar FK Walter 2
walter upisuje sigurna tri boda , najvjerovatnije +3 gol razlikom
codba.net Golden Lilies C.F. 2
pobjeda ljiljana
nezz sta vise reci , mozda ne tako visokom gol razlikom , ali pobjeda 
Project Bosnian Soccer Fk Vlasenica 1
pobjeda PBS-a sa visokom gol razlikom
po mojoj slobodnoj procjeni +5
FK Turbina FC Bosnia United 2
Bosna opet upisuje visoku pobjedu , zmajevima bi jako dobro dosao kiks bosne , ali to u ovom trenutku , protiv ovakvog protivnika , veoma smjesno izgleda , ako Bosna kiksa , onda stvarno nema sta traziti u borbi za titulu
gol razlika u ovoj tekmi +6 na strani Bosne 
ne igram ovu tekmu zbog privatnih razloga , mislim da moji momci mogu ovdje odigrat bez primljenog gola i zabit dovoljno da se opet priblizimo bosni po golovima
kartoni se jucer predstavili u ne bas najboljem svjetlu , ali ovdje upisuju tri boda
pobjeda ljiljana
pobjeda PBS-a sa visokom gol razlikom
Bosna opet upisuje visoku pobjedu , zmajevima bi jako dobro dosao kiks bosne , ali to u ovom trenutku , protiv ovakvog protivnika , veoma smjesno izgleda , ako Bosna kiksa , onda stvarno nema sta traziti u borbi za titulu
slazem se sa napisanimsamir_tm87 je napisao/la:5. kolo
pobjeda ljiljananezz sta vise reci , mozda ne tako visokom gol razlikom , ali pobjeda
pobjeda PBS-a sa visokom gol razlikompo mojoj slobodnoj procjeni +5
Bosna opet upisuje visoku pobjedu , zmajevima bi jako dobro dosao kiks bosne , ali to u ovom trenutku , protiv ovakvog protivnika , veoma smjesno izgleda , ako Bosna kiksa , onda stvarno nema sta traziti u borbi za titulugol razlika u ovoj tekmi +6 na strani Bosne
Ulažem kucu na pobjedu VuvuzelaF.K. Zmaj od Bosne F.C Vuvuzela 1
ne igram ovu tekmu zbog privatnih razloga , mislim da moji momci mogu ovdje odigrat bez primljenog gola i zabit dovoljno da se opet priblizimo bosni po golovima![]()
Prihvati ugovor,F.C VuvuzelaStivi_Dzi je napisao/la:E raja i ja sam kreiro profil, da vas pitam jel mogu trenirati il raditi nesto dok te neki klub ne uzme ili samo da cekam??
btw. ja sam side Midfielder, Semir Omerovic !
- samir_tm87
- Kontakt:
jocker12 je napisao/la:Ulažem kucu na pobjedu VuvuzelaF.K. Zmaj od Bosne F.C Vuvuzela 1
ne igram ovu tekmu zbog privatnih razloga , mislim da moji momci mogu ovdje odigrat bez primljenog gola i zabit dovoljno da se opet priblizimo bosni po golovima![]()
jes ti normalan ???
Odigrali smo sad odlicno protiv Zelje,pokusat cemo iznenaditi protivnikasamir_tm87 je napisao/la:jocker12 je napisao/la:Ulažem kucu na pobjedu VuvuzelaF.K. Zmaj od Bosne F.C Vuvuzela 1
jes ti normalan ???
Onaj Pita mi je dobar
- elninho_resTO
- Kontakt:
Odigrali smo sad odlicno protiv Zelje,pokusat cemo iznenaditi protivnikajocker12 je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:Ulažem kucu na pobjedu VuvuzelaF.K. Zmaj od Bosne F.C Vuvuzela 1
jes ti normalan ???
Onaj Pita mi je dobar
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- samir_tm87
- Kontakt:
ono pita dobar ovo , ono aj ti nama nemoj vise od dva gola 
Daju velike premije ove iz bosnia united-a u slucaju oduzetog boda/ovasamir_tm87 je napisao/la:ono pita dobar ovo , ono aj ti nama nemoj vise od dva gola
samir_tm87 je napisao/la:ono pita dobar ovo , ono aj ti nama nemoj vise od dva gola
Mislim da ce Kamikaze lagano uzeti Crtane u Ponedjeljak
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Crtani koliko su govorili da su jaki ,nemaju oni brate pojma
Utrpali bi mi nnjima sinoc jos par komada ali nije bilo Klosea 
Ovim putem se izvinjavam svim saigracima. Mislim da je i Pita podbacio zbog moga neigranja, jer nije bilo mojih asistencijabavarian_bk je napisao/la:Crtani koliko su govorili da su jaki ,nemaju oni brate pojmaUtrpali bi mi nnjima sinoc jos par komada ali nije bilo Klosea
bosnia ne daje nikakve premije, bosnia ceka kada ce se sastati sa elitom ove lige da ih pokori 
- elninho_resTO
- Kontakt:
haj da makar neko vjeruje u nasBilal je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:ono pita dobar ovo , ono aj ti nama nemoj vise od dva golaslazem se sa @elninhom da su kamikaze treca ekipa po jacini, ali ostaje da se vidi.
Mislim da ce Kamikaze lagano uzeti Crtane u Ponedjeljak
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- elninho_resTO
- Kontakt:
imal iko iz waltera ovdje,a koje bio napocetku kad se stvarala ekipa da mi kaze nesto o pomocnom menageru sad nam je posto glavni,radio u hrvatskoj,jestel mu dali otkaz il je sam otiso
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
kartoni pobjedili 1:0 poljake.. poljake koji su po vrijednosti slabiji od pola ekipa u bih..
jadna igra, i zalim sto sam rekao da bi Cartoonsi mogli zavrsiti treci, Walter igra bolje od njih 10 puta.. pa to je sve sporo, slabi pasovi, nikakve taktike.. smijesno!
jadna igra, i zalim sto sam rekao da bi Cartoonsi mogli zavrsiti treci, Walter igra bolje od njih 10 puta.. pa to je sve sporo, slabi pasovi, nikakve taktike.. smijesno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.