FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pitanje je da li su mogli birat satnicu odigravanja utakmice u Zenici. Ako jesu, onda su definitivno pogrijesili.
A sad adio...
jel moguce da su odredili utakmicu za 18 sati radni dan
sad ce biti brzi i zestoki na putu do zenice 

Sloboda Tuzla
Cisto sumnjam da jesuPozitiva je napisao/la:Pitanje je da li su mogli birat satnicu odigravanja utakmice u Zenici. Ako jesu, onda su definitivno pogrijesili.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Po meni je bolje sto se igra u 18h, vjerovatno su u pitanju sigurnosni razlozi, bice manje raje zbog vrucine a i lakse je kontrolisati ulaz i sam tok dogadjanja na tribinama....ocekujem posjetu najvise do 3 milje ljudi.....
🔴⚫️
Na stranici rezultati stoji satnica 20.00h i to za sve utakmice 1 pretkola, a za 2 pretkolo zakazane za 19.00h (ovi timovi koji su već tamo). Na stranici uefa europa league nema postavljene satnice
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Bice nas Zenicana toliko u to sam siguran.dosta raje je nabrijano na ove ****,plus ljudi sa djecom,zazelio se grad utakmica na BP,sto zbog bojkota sto zbog neigranja repke u posljednje vrijeme...Skver je napisao/la:Po meni je bolje sto se igra u 18h, vjerovatno su u pitanju sigurnosni razlozi, bice manje raje zbog vrucine a i lakse je kontrolisati ulaz i sam tok dogadjanja na tribinama....ocekujem posjetu najvise do 3 milje ljudi.....
-
- Kontakt:
Dobro je pa se igra u 18h, valja ljudi voziti nazad za Tz.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
pa ja mislim da bi zenicani trebali doci u sto vecem broju na utakmicu, ne samo zbog slobode, nego i zbog celika, da vide ti vasi mamlazi u upravi koliko je raja zeljna evropskih utakmica
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Bilo bi dobro kad bi prosirili gradom da se na stadionu ne prave sranja jer su kazne ogromne a sve ce ici na stetu Slobode.titi14oldschool je napisao/la:Bice nas Zenicana toliko u to sam siguran.dosta raje je nabrijano na ove ****,plus ljudi sa djecom,zazelio se grad utakmica na BP,sto zbog bojkota sto zbog neigranja repke u posljednje vrijeme...Skver je napisao/la:Po meni je bolje sto se igra u 18h, vjerovatno su u pitanju sigurnosni razlozi, bice manje raje zbog vrucine a i lakse je kontrolisati ulaz i sam tok dogadjanja na tribinama....ocekujem posjetu najvise do 3 milje ljudi.....
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
fksloboda.ba i Bilino Polje

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Kada je Siroki igrao na BP kvalifikacije bilo je 3000 ljudi,isto u 18 bila tekma koliko se sjecam,doslo ovih i Sirokog 100-150,a niko ih ne voli ovdje.nebi trebalo biti problema osim ako ovi ingoti ne pokusaju neku setnju po gradu...
Slazem se, i ja sam se nadao nesto ranijem terminuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Dobro je pa se igra u 18h, valja ljudi voziti nazad za Tz.
Nad tobom sunce najljepše sja

Jos da se sezonske pocnu prodavati i spreman za sezonu 16/17

Inace dresovi su TOP za ove pare , a jos klub ima koristi od toga
@Beduin jesil se obezbjedio dresom , i ispunila ti se zelja za prvu domacu

Sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Sta je tebi drugNighthawk je napisao/la:Sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ajd sto fksloboda.ba nego sto i sportsport.baSlobodaTuzla1919 je napisao/la:fksloboda.ba i Bilino Polje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Sta je tebi drugNighthawk je napisao/la:Sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Sve pijano, drogirano, niko nema pojmaklasik je napisao/la:Ajd sto fksloboda.ba nego sto i sportsport.baSlobodaTuzla1919 je napisao/la:fksloboda.ba i Bilino Polje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Curi plinSlobodaTuzla1919 je napisao/la:solinas je napisao/la:Sta je tebi drugNighthawk je napisao/la:Sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss![]()
prenosi
Sve pijano, drogirano, niko nema pojmaklasik je napisao/la:Ajd sto fksloboda.ba nego sto i sportsport.baSlobodaTuzla1919 je napisao/la:fksloboda.ba i Bilino Polje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
-
- Kontakt:
Evo imate na Beitarovoj fejs stranici njihovu pripremnu utakmicu live

Nighthawk je napisao/la:solinas je napisao/la:Sta je tebi drugNighthawk je napisao/la:Sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Curi plin

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.