Ideja nije losa ali ima jedan mali problem. Teoretski samo 3 kluba iz lige idu u Europu, cetvrto mjesto je rezervirano za kup. Velika je sansa da ce netko od tri najbolje plasirana kluba osvojiti i kup a u tom slucaju tog razigravanja ne bi bilo.badblueboylivno je napisao/la: Usput, evo priejdlog da se poveća zanimljivost za toga prvaka lige za ostanak (jer vidim da mnogi pišu da će prodavat utakmice jer će rano osigurati ostanak): mogao bi se ubaciti playoff za zadnje europsko mjesto - tri najbolja osiguravaju Europu, a tri preostala iz lige za prvaka i najbolji iz lige za ostanak.
Modalitet takmičenja u BHT Premijer ligi od sezone 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Modalitet takmičenja u BHT Premijer ligi od sezone 2016/2017
- PanajotPano
- Kontakt:
?virtuoz je napisao/la:Ideja nije losa ali ima jedan mali problem. Teoretski samo 3 kluba iz lige idu u Europu, cetvrto mjesto je rezervirano za kup. Velika je sansa da ce netko od tri najbolje plasirana kluba osvojiti i kup a u tom slucaju tog razigravanja ne bi bilo.badblueboylivno je napisao/la: Usput, evo priejdlog da se poveća zanimljivost za toga prvaka lige za ostanak (jer vidim da mnogi pišu da će prodavat utakmice jer će rano osigurati ostanak): mogao bi se ubaciti playoff za zadnje europsko mjesto - tri najbolja osiguravaju Europu, a tri preostala iz lige za prvaka i najbolji iz lige za ostanak.
Kako ne bi? Tipa, drugi osvoji kup, razigravaju 4, 5. i 6.
E, ovo ilustruje sav besmisao skracenja lige kao resenja. Dal ce prvih 6 klubova imati licencu za Evropu?
Zadnja izmjena: PanajotPano, dana/u 21 jun 2016, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Zbog cega su donjeli ovu odluku ako je 75% klubova bilo za trokruzni sistem takmicenja?aleksandar_veliki je napisao/la:Odluka je donesena. Najbitnije je da krece Liga 12. Zadovoljni i manje zadovoljni ce biti, ali po meni nema razloga. Idemo ovim sistemom, ako ne bude to to onda se moze promijeniti. Nije sveto pismo.
- PanajotPano
- Kontakt:
Zato sto klubove zabole za ligu, sjebali bi sve za svoj interesLakoste je napisao/la:Zbog cega su donjeli ovu odluku ako je 75% klubova bilo za trokruzni sistem takmicenja?aleksandar_veliki je napisao/la:Odluka je donesena. Najbitnije je da krece Liga 12. Zadovoljni i manje zadovoljni ce biti, ali po meni nema razloga. Idemo ovim sistemom, ako ne bude to to onda se moze promijeniti. Nije sveto pismo.
Sad tek vidim sta sam napisao, mislio sam obrnutoPanajotPano je napisao/la:?virtuoz je napisao/la:Ideja nije losa ali ima jedan mali problem. Teoretski samo 3 kluba iz lige idu u Europu, cetvrto mjesto je rezervirano za kup. Velika je sansa da ce netko od tri najbolje plasirana kluba osvojiti i kup a u tom slucaju tog razigravanja ne bi bilo.badblueboylivno je napisao/la: Usput, evo priejdlog da se poveća zanimljivost za toga prvaka lige za ostanak (jer vidim da mnogi pišu da će prodavat utakmice jer će rano osigurati ostanak): mogao bi se ubaciti playoff za zadnje europsko mjesto - tri najbolja osiguravaju Europu, a tri preostala iz lige za prvaka i najbolji iz lige za ostanak.
E, ovo ilustruje sav besmisao skracenja lige kao resenja. Dal ce prvih 6 klubova imati licencu za Evropu?

Ako neka ekipa koja nije medu prva 3 u ligi osvoji kup (kao npr. Radnik i Olimpic u zadnje dvije sezone) onda se to 4.mjesto ne otvara i u Europa ligu idu samo prve 3 ekipe a 4,5,6 i 7 (prvi iz lige za ostanak) mogu razigravati samo za porciju cevapa

Poanta je da su pravila takva da to razigravanje ne mozes garantirati, do njega moze doci ali i ne mora.
Da bi se Dini smanjila mogucnost trgovanja sa puncimaLakoste je napisao/la:Zbog cega su donjeli ovu odluku ako je 75% klubova bilo za trokruzni sistem takmicenja?aleksandar_veliki je napisao/la:Odluka je donesena. Najbitnije je da krece Liga 12. Zadovoljni i manje zadovoljni ce biti, ali po meni nema razljoga. Idemo ovim sistemom, ako ne bude to to onda se moze promijeniti. Nije sveto pismo.

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- PanajotPano
- Kontakt:
Isti qracvirtuoz je napisao/la:Sad tek vidim sta sam napisao, mislio sam obrnutoPanajotPano je napisao/la:?virtuoz je napisao/la: Ideja nije losa ali ima jedan mali problem. Teoretski samo 3 kluba iz lige idu u Europu, cetvrto mjesto je rezervirano za kup. Velika je sansa da ce netko od tri najbolje plasirana kluba osvojiti i kup a u tom slucaju tog razigravanja ne bi bilo.
E, ovo ilustruje sav besmisao skracenja lige kao resenja. Dal ce prvih 6 klubova imati licencu za Evropu?![]()
Ako neka ekipa koja nije medu prva 3 u ligi osvoji kup (kao npr. Radnik i Olimpic u zadnje dvije sezone) onda se to 4.mjesto ne otvara i u Europa ligu idu samo prve 3 ekipe a 4,5,6 i 7 (prvi iz lige za ostanak) mogu razigravati samo za porciju cevapa

Prvak u LS, drugi u LE, razigravaju 3, 4. i 5

- ElCartel11
- Kontakt:
Jedna pametna i od saveza 
Ma za vas sto se bojite namjestanja najbolje da se ekipe posle 22 kola rasporede u 3 skupine po 4 kluba u svakoj i 1 skupina se bori za prvaka (LP) i 2 mjesto koje vodi u (EL), 2 skupina igra za preostalo 3 mjesto koje vodi u Evropu, a zadnja skupina vodi borbu za opstanak

Ma za vas sto se bojite namjestanja najbolje da se ekipe posle 22 kola rasporede u 3 skupine po 4 kluba u svakoj i 1 skupina se bori za prvaka (LP) i 2 mjesto koje vodi u (EL), 2 skupina igra za preostalo 3 mjesto koje vodi u Evropu, a zadnja skupina vodi borbu za opstanak

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne mogu da citam sve ispisano.
Kada je izvlavenje brojeva, i kada ce se znati raspored za slijedecu sezonu?
Hvala.
Kada je izvlavenje brojeva, i kada ce se znati raspored za slijedecu sezonu?
Hvala.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
- Kontakt:
Kolko ste vi ovih evropskih mjesta podjelili tjebo Premiership
- PanajotPano
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A kup?PanajotPano je napisao/la:Pa 4.
- PanajotPano
- Kontakt:
Da, prvak, kup plus jos dva.WolfOfWallStreet je napisao/la:A kup?PanajotPano je napisao/la:Pa 4.
Prica je da se napravi plej of za to drugo ligasko mjesto, prati fabulu radnje

Al' se bunite za to sedmo mjesto. Ove godine Radnik završio sedmi u prvenstvu a pola utakmica na proljeće sa rezervama igrali. Šesti Čelik koji sve i da je izborio Europu ne bi dobio licencu. Shvatite da je ovo BH liga, isto kao da smo Njemačka pa eto zakidaju se neki klubovi te borbe za Europu sa ovim sistemom.
Što se kupovine i prodaje tiče ko hoće kupiti/prodati uraditi će to bez obzira na sistem, a isto tako bez obzira na sistem savez može to spriječiti ukoliko mu je to u cilju i tu bi priča trebala završiti.
Što se kupovine i prodaje tiče ko hoće kupiti/prodati uraditi će to bez obzira na sistem, a isto tako bez obzira na sistem savez može to spriječiti ukoliko mu je to u cilju i tu bi priča trebala završiti.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 21 jun 2016, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Mislis ko Belgijanci, sad pravis prva četiri mjesta za prvaka, i onda ostanu dva, te prva dva iz EL lige da razigravaju za to jedno mjesto, da nam igrači nisu bingoholičarsko alkoholičarski moroni moglo bi.PanajotPano je napisao/la:Da, prvak, kup plus jos dva.WolfOfWallStreet je napisao/la:A kup?PanajotPano je napisao/la:Pa 4.
Prica je da se napravi plej of za to drugo ligasko mjesto, prati fabulu radnje
- PanajotPano
- Kontakt:
Ne mislim, nije to moja ideja, al varijacija je milion.
Tipična odluka za BH Fudbal, prvo vijesti da je većina ekipa za taj trokružni sistem i onda u po frke odluče suprotno od onoga što većina misli.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ako kup osvoji netko tko se plasirao preko lige (znači 1., 2. ili 3.), onda u playoff idu 4., 5., 6. i 7. Ako je kup osvojio netko s pozicije 4.-6., tada u playoff idu 3., dva od tri s pozicija 4.-6. i 7. Ako je kup osvojio netko iz lige za ostanak ili iz druge lige, tada tri solucije: ili nema playoffa ili igraju 3.-6. ili igraju 3., 4., 5. i 7., da ga se nagradi. Šestom više sreće drugi put.PanajotPano je napisao/la:Isti qracvirtuoz je napisao/la:Sad tek vidim sta sam napisao, mislio sam obrnutoPanajotPano je napisao/la: ?
E, ovo ilustruje sav besmisao skracenja lige kao resenja. Dal ce prvih 6 klubova imati licencu za Evropu?![]()
Prvak u LS, drugi u LE, razigravaju 3, 4. i 5

Taj se format koristi u Walesu u kojem se igra isti format lige. https://en.wikipedia.org/wiki/2015%E2%8 ... ier_League

Hayley <3
Ma ne znam sta da mislim o tom doigravanju za EL. Moglo bi biti dobro a moglo bi biti lose. Bez doigravanja (cetvrti) peti i sesti moraju lovati mjesto koje vodi u Europu a ovako imaju zagarantirano doigravanje i mogu odmarati igrace i prodavati utakmice (ko Radnik ove sezone
)prakticki od pocetka lige za prvaka.

- badblueboylivno
- Kontakt:
To da, to sam isključio.virtuoz je napisao/la:Ma ne znam sta da mislim o tom doigravanju za EL. Moglo bi biti dobro a moglo bi biti lose. Bez doigravanja (cetvrti) peti i sesti moraju lovati mjesto koje vodi u Europu a ovako imaju zagarantirano doigravanje i mogu odmarati igrace i prodavati utakmice (ko Radnik ove sezone)prakticki od pocetka lige za prvaka.

Znači, nema playoffa.

Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.