BosnianKingdom je napisao/la:Avatar![]()
![]()
Nije ni cudo sto podrzava Dinokija i ekipicu oko njega. Vidi muzike koju gotivi, u rangu sa mentalitetom pojedinaca u upravi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BosnianKingdom je napisao/la:Avatar![]()
![]()
Na drugu stranu mene strah kad vidim ko nam igra stopera i zadnjeg veznog, nece nam protivnicki tim zabijat mi cemo ponovo sami sebi punit mrezu....Majkl je napisao/la:Jedva cekam da pocnu pripremne utakmice i da vidim na djelu zajedno Husejinovica,Sarica ,Benku,Duljevica,Cetkovica.Kako ovo opasno zvuci
-Benko-
Duljevic-Cetkovic-Said Vekicanstveni
Rustem-Saric
Nije Hadzic jos za prvog tima fizicki. Ovi krkanski stoperi nase lige bi ga razbili!paulus je napisao/la:Sta mislite jel Hadzic sazrio za sanse il posubna . Stvarno odskace od svoje generacije i par njih ,al on posebno . Mozda posudba i 1 ligu da se izivljava tamo . Usput strah me da toi dragulji ne budu prebaceni u kotrljak
Pa igrace Balic ,ovaj Novakovic ,tu je Kovacevic ,Mihojevic .Bekove imamo odlicne ,tu je i Hodzic koji moze i na krilo,tu je Crnkic.DenchiNL je napisao/la:Na drugu stranu mene strah kad vidim ko nam igra stopera i zadnjeg veznog, nece nam protivnicki tim zabijat mi cemo ponovo sami sebi punit mrezu....Majkl je napisao/la:Jedva cekam da pocnu pripremne utakmice i da vidim na djelu zajedno Husejinovica,Sarica ,Benku,Duljevica,Cetkovica.Kako ovo opasno zvuci
-Benko-
Duljevic-Cetkovic-Said Vekicanstveni
Rustem-Saric
Ove sezone loše, ali kad smo bili prvaci de ti meni reci kako smo tad prosli nešto sam zaboravio.Evander je napisao/la:batman10 je napisao/la:Svidja mi se ovaj sistem takmicenjam, uvijek bolje igramo kad igramo protiv Zelje, Zrinjskog, Širokog nego tipa Mladost. Titula ce opet biti na Kosevu samo je potreban mir ovim igracima i ljudima oko kluba. Sve ce to doci na svoje opet.
Haj nam sad reci ovdje kako smo prosli prosle sezone protiv Sirokog, Zelje, Zrinskog, Slobode?
Mira nece biti dok uhljupi i njihovi kriminalci sjede u upravi!
Tesko jednom smo probali,moras krenuti iz kantonalne,a tamo je sve samo ne fudbal.isko1807 je napisao/la:Imam jedno pitanje pa se nadam da mi neko moze odgovoriti.
Zanima me dali postoji mogucnost da se napravi 2 tim Sarajeva koji bi igrao u nizim ligama, kao npr sto postoji u svakom drugoj ligi u Evropi, stim da nikad nebi mogli uci u Premijer ligu naravno.
Mi imamo toliko talentovanih mladih igraca koji su izmedu seniora i juniora, nisu dovoljno dobri da bi odmah mogli igrat za prvi tim a prosli godine za juniora. Da ti momci nebi bezveze bili posudivani negdje gdje nebi dobivali dovoljno veliku minutazu, ideja oko 2 tima mi zvuci bas zanimljivo.Treniraju i sa 1 timom a igraju za 2 tim, tako da se moze pratiti njihov razvoj.![]()
Postojao je taj projekat prije ali nije odrziv, samo cini dodatni trosak a nema neke koristi jer igraci ne mogu igrati kvalitetne tekme koje su im potrebne za razvoj igraca u tako niskim ligama....bukvalno je bila rekreacija, tako da se odustalo od te varijante.... Veca je vjerovatnoca da se napravi suradnja sa nekim drugim klubom ( bosna visoko) ili sl. mozda i preimenuje u fks 2 kad budemo s lovom....isko1807 je napisao/la:Imam jedno pitanje pa se nadam da mi neko moze odgovoriti.
Zanima me dali postoji mogucnost da se napravi 2 tim Sarajeva koji bi igrao u nizim ligama, kao npr sto postoji u svakom drugoj ligi u Evropi, stim da nikad nebi mogli uci u Premijer ligu naravno.
Mi imamo toliko talentovanih mladih igraca koji su izmedu seniora i juniora, nisu dovoljno dobri da bi odmah mogli igrat za prvi tim a prosli godine za juniora. Da ti momci nebi bezveze bili posudivani negdje gdje nebi dobivali dovoljno veliku minutazu, ideja oko 2 tima mi zvuci bas zanimljivo.Treniraju i sa 1 timom a igraju za 2 tim, tako da se moze pratiti njihov razvoj.![]()
Naravno da je trosak, ali se isplati vise nego raskidat ugovore stalno sa nekim igracima ili ih slati na posudbe.DenchiNL je napisao/la:Postojao je taj projekat prije ali nije odrziv, samo cini dodatni trosak a nema neke koristi jer igraci ne mogu igrati kvalitetne tekme koje su im potrebne za razvoj igraca u tako niskim ligama....bukvalno je bila rekreacija, tako da se odustalo od te varijante.... Veca je vjerovatnoca da se napravi suradnja sa nekim drugim klubom ( bosna visoko) ili sl. mozda i preimenuje u fks 2 kad budemo s lovom....isko1807 je napisao/la:Imam jedno pitanje pa se nadam da mi neko moze odgovoriti.
O tom i govorim stoperi kovacevic i mihojevic, kikser i akademacMajkl je napisao/la: Pa igrace Balic ,ovaj Novakovic ,tu je Kovacevic ,Mihojevic .Bekove imamo odlicne ,tu je i Hodzic koji moze i na krilo,tu je Crnkic.
A Hadzicu je rano jos mozda slijedece sezone,vidjecemo.Zadnjeg veznog Rustem igra dobro ,druho je sto smo mi ocekivali da organizuje napad,njegovo je samo da uzme loptu i do njih gore da je proslijwdi onda ce majstori ostalo.
Troskovi raskidanja ugovora ima svaki normalan tim, greske se cine i u najjacim klubovima sa po 20 skauta...isko1807 je napisao/la:
Naravno da je trosak, ali se isplati vise nego raskidat ugovore stalno sa nekim igracima ili ih slati na posudbe.
Sad nesto gledam Travnik,Velez,Zvijezda,Bosna Visoko,Jedinstvo,Gosk,Rudar Kakanj nikad jaca 2 liga znaci da bilo jakih utakmica, pa svaka ekipa je jaca od bilo koje iz Juniorske lige.
A kad se pokazu samo ih vratis u 1 tim usred sezone, npr. neke povrede u 1 timu.
Ja mislim da Rustem moze u ovakvom sastavu odgovorit zadatku,on ie trkac,fizikaner,a ovim majstorima to treba i u paru sa Saricem koji isto puno posla i bitki dobije na terenu ,to ce biti to,ali vidjecemo jesam li upravu.DenchiNL je napisao/la:O tom i govorim stoperi kovacevic i mihojevic, kikser i akademacMajkl je napisao/la: Pa igrace Balic ,ovaj Novakovic ,tu je Kovacevic ,Mihojevic .Bekove imamo odlicne ,tu je i Hodzic koji moze i na krilo,tu je Crnkic.
A Hadzicu je rano jos mozda slijedece sezone,vidjecemo.Zadnjeg veznog Rustem igra dobro ,druho je sto smo mi ocekivali da organizuje napad,njegovo je samo da uzme loptu i do njih gore da je proslijwdi onda ce majstori ostalo.
Zadnji vezni rustemovic koji je ni zadnji ni centralni vezni
A hoces titulu, nece moci s ovim tarabama.... Tu treba cvrstina i iskustvo, to ako ne dodje , bit ce uprava leti u nebo dio 3....
Dulja ide, ovo ostalo treba se navici i uigrati pa da vidimo da li vrijede ista.....bit ce fula sigurno....
Zaboravlja se da su sad sve tekme ili 80% jake tj. Derbiji,Majkl je napisao/la: Ja mislim da Rustem moze u ovakvom sastavu odgovorit zadatku,on ie trkac,fizikaner,a ovim majstorima to treba i u paru sa Saricem koji isto puno posla i bitki dobije na terenu ,to ce biti to,ali vidjecemo jesam li upravu.