FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiFKS » 21 jun 2016, 18:10

BosnianKingdom je napisao/la:Avatar :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Nije ni cudo sto podrzava Dinokija i ekipicu oko njega. Vidi muzike koju gotivi, u rangu sa mentalitetom pojedinaca u upravi.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 jun 2016, 18:13

Rustem ce ja mislim sa Saricem da bude taj koji ce kupiti lopte ,praviti sitne faulove,raditi "prljave poslove" ,i predavati loptu do Saida,Cetkovica i Dulje koji ce zajedno da Benki serviraju da zabije.Naravno tu i id bekova ocekujem prodore i podrsku.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 jun 2016, 18:14

Majkl je babuka, dobro je imati ovako jednog na forumu, da se svaki dan ismijes malo :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jun 2016, 18:20

Ocajnicki zeljan paznje.. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 jun 2016, 18:24

Sta mislite jel Hadzic sazrio za sanse il posubna . Stvarno odskace od svoje generacije i par njih ,al on posebno . Mozda posudba i 1 ligu da se izivljava tamo . Usput strah me da toi dragulji ne budu prebaceni u kotrljak
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 jun 2016, 18:28

Majkl je napisao/la:Jedva cekam da pocnu pripremne utakmice i da vidim na djelu zajedno Husejinovica,Sarica ,Benku,Duljevica,Cetkovica.Kako ovo opasno zvuci
-Benko-
Duljevic-Cetkovic-Said Vekicanstveni

Rustem-Saric
Na drugu stranu mene strah kad vidim ko nam igra stopera i zadnjeg veznog, nece nam protivnicki tim zabijat mi cemo ponovo sami sebi punit mrezu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jun 2016, 18:29

paulus je napisao/la:Sta mislite jel Hadzic sazrio za sanse il posubna . Stvarno odskace od svoje generacije i par njih ,al on posebno . Mozda posudba i 1 ligu da se izivljava tamo . Usput strah me da toi dragulji ne budu prebaceni u kotrljak
Nije Hadzic jos za prvog tima fizicki. Ovi krkanski stoperi nase lige bi ga razbili!
Bahati, bahati Željkan!
1946

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2016, 18:32

Sljedeće sezone je krajnje vrijeme da ga ubace u prvi tim.
Sabrine mi moje!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 21 jun 2016, 18:37

DenchiNL je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Jedva cekam da pocnu pripremne utakmice i da vidim na djelu zajedno Husejinovica,Sarica ,Benku,Duljevica,Cetkovica.Kako ovo opasno zvuci
-Benko-
Duljevic-Cetkovic-Said Vekicanstveni

Rustem-Saric
Na drugu stranu mene strah kad vidim ko nam igra stopera i zadnjeg veznog, nece nam protivnicki tim zabijat mi cemo ponovo sami sebi punit mrezu....
Pa igrace Balic ,ovaj Novakovic ,tu je Kovacevic ,Mihojevic .Bekove imamo odlicne ,tu je i Hodzic koji moze i na krilo,tu je Crnkic.
A Hadzicu je rano jos mozda slijedece sezone,vidjecemo.Zadnjeg veznog Rustem igra dobro ,druho je sto smo mi ocekivali da organizuje napad,njegovo je samo da uzme loptu i do njih gore da je proslijwdi onda ce majstori ostalo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 21 jun 2016, 18:39

Imam jedno pitanje pa se nadam da mi neko moze odgovoriti.
Zanima me dali postoji mogucnost da se napravi 2 tim Sarajeva koji bi igrao u nizim ligama, kao npr sto postoji u svakom drugoj ligi u Evropi, stim da nikad nebi mogli uci u Premijer ligu naravno.
Mi imamo toliko talentovanih mladih igraca koji su izmedu seniora i juniora, nisu dovoljno dobri da bi odmah mogli igrat za prvi tim a prosli godine za juniora. Da ti momci nebi bezveze bili posudivani negdje gdje nebi dobivali dovoljno veliku minutazu, ideja oko 2 tima mi zvuci bas zanimljivo.Treniraju i sa 1 timom a igraju za 2 tim, tako da se moze pratiti njihov razvoj. :D :D

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 18:40

Evander je napisao/la:
batman10 je napisao/la:Svidja mi se ovaj sistem takmicenjam, uvijek bolje igramo kad igramo protiv Zelje, Zrinjskog, Širokog nego tipa Mladost. Titula ce opet biti na Kosevu samo je potreban mir ovim igracima i ljudima oko kluba. Sve ce to doci na svoje opet.

Haj nam sad reci ovdje kako smo prosli prosle sezone protiv Sirokog, Zelje, Zrinskog, Slobode?

Mira nece biti dok uhljupi i njihovi kriminalci sjede u upravi!
Ove sezone loše, ali kad smo bili prvaci de ti meni reci kako smo tad prosli nešto sam zaboravio.
FKS 1946 !

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 jun 2016, 18:42

isko1807 je napisao/la:Imam jedno pitanje pa se nadam da mi neko moze odgovoriti.
Zanima me dali postoji mogucnost da se napravi 2 tim Sarajeva koji bi igrao u nizim ligama, kao npr sto postoji u svakom drugoj ligi u Evropi, stim da nikad nebi mogli uci u Premijer ligu naravno.
Mi imamo toliko talentovanih mladih igraca koji su izmedu seniora i juniora, nisu dovoljno dobri da bi odmah mogli igrat za prvi tim a prosli godine za juniora. Da ti momci nebi bezveze bili posudivani negdje gdje nebi dobivali dovoljno veliku minutazu, ideja oko 2 tima mi zvuci bas zanimljivo.Treniraju i sa 1 timom a igraju za 2 tim, tako da se moze pratiti njihov razvoj. :D :D
Tesko jednom smo probali,moras krenuti iz kantonalne,a tamo je sve samo ne fudbal.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 jun 2016, 18:45

E tako je lijepo, priča normalna.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 jun 2016, 18:47

isko1807 je napisao/la:Imam jedno pitanje pa se nadam da mi neko moze odgovoriti.
Postojao je taj projekat prije ali nije odrziv, samo cini dodatni trosak a nema neke koristi jer igraci ne mogu igrati kvalitetne tekme koje su im potrebne za razvoj igraca u tako niskim ligama....bukvalno je bila rekreacija, tako da se odustalo od te varijante.... Veca je vjerovatnoca da se napravi suradnja sa nekim drugim klubom ( bosna visoko) ili sl. mozda i preimenuje u fks 2 kad budemo s lovom....
Moj san je da se to napravi od olimpica...isplati nijaz i adio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 21 jun 2016, 18:58

DenchiNL je napisao/la:
Postojao je taj projekat prije ali nije odrziv, samo cini dodatni trosak a nema neke koristi jer igraci ne mogu igrati kvalitetne tekme koje su im potrebne za razvoj igraca u tako niskim ligama....bukvalno je bila rekreacija, tako da se odustalo od te varijante.... Veca je vjerovatnoca da se napravi suradnja sa nekim drugim klubom ( bosna visoko) ili sl. mozda i preimenuje u fks 2 kad budemo s lovom....
Naravno da je trosak, ali se isplati vise nego raskidat ugovore stalno sa nekim igracima ili ih slati na posudbe.
Sad nesto gledam Travnik,Velez,Zvijezda,Bosna Visoko,Jedinstvo,Gosk,Rudar Kakanj nikad jaca 2 liga znaci da bilo jakih utakmica, pa svaka ekipa je jaca od bilo koje iz Juniorske lige.
A kad se pokazu samo ih vratis u 1 tim usred sezone, npr. neke povrede u 1 timu.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 jun 2016, 18:58

Majkl je napisao/la: Pa igrace Balic ,ovaj Novakovic ,tu je Kovacevic ,Mihojevic .Bekove imamo odlicne ,tu je i Hodzic koji moze i na krilo,tu je Crnkic.
A Hadzicu je rano jos mozda slijedece sezone,vidjecemo.Zadnjeg veznog Rustem igra dobro ,druho je sto smo mi ocekivali da organizuje napad,njegovo je samo da uzme loptu i do njih gore da je proslijwdi onda ce majstori ostalo.
O tom i govorim stoperi kovacevic i mihojevic, kikser i akademac
Zadnji vezni rustemovic koji je ni zadnji ni centralni vezni

A hoces titulu, nece moci s ovim tarabama.... Tu treba cvrstina i iskustvo, to ako ne dodje , bit ce uprava leti u nebo dio 3....

Dulja ide, ovo ostalo treba se navici i uigrati pa da vidimo da li vrijede ista.....bit ce fula sigurno....

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 jun 2016, 19:10

isko1807 je napisao/la:
Naravno da je trosak, ali se isplati vise nego raskidat ugovore stalno sa nekim igracima ili ih slati na posudbe.
Sad nesto gledam Travnik,Velez,Zvijezda,Bosna Visoko,Jedinstvo,Gosk,Rudar Kakanj nikad jaca 2 liga znaci da bilo jakih utakmica, pa svaka ekipa je jaca od bilo koje iz Juniorske lige.
A kad se pokazu samo ih vratis u 1 tim usred sezone, npr. neke povrede u 1 timu.
Troskovi raskidanja ugovora ima svaki normalan tim, greske se cine i u najjacim klubovima sa po 20 skauta...
To je nevezano za tematiku

Ne znam koliko pratis ali ima dosta frke u tom takmicenju a bice sigurno i ove sezone .... Pri tom mislim na neregularnosti....tek sada to moze biti interesantno tu se slazemo, ali kao sto i drugi spomenuse ako sada formiramo fks 2 poceli bi od najnize lige i to je patnja i put do 2 lige je prevelik i trazio bi puno ulaganja....nemjerljivo je jednostavnije preuzeti klub i preimenovati ga a da nije geografski daleko.....prebacivanje igraca usred sezone nije dozvoljeno jer se igraci registruju na pocetku iste, pravila postoje nije FIFA 12, jedino ukoliko bi igrace vodili kao na posudbi a to opet nije idealno jer nakon jednog vracanja ostaju u klubu a u 2-ici imaju igraca manje....

Volio bi da nam je ovo jedini problem....

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 21 jun 2016, 19:11

DenchiNL je napisao/la:
Majkl je napisao/la: Pa igrace Balic ,ovaj Novakovic ,tu je Kovacevic ,Mihojevic .Bekove imamo odlicne ,tu je i Hodzic koji moze i na krilo,tu je Crnkic.
O tom i govorim stoperi kovacevic i mihojevic, kikser i akademac
Zadnji vezni rustemovic koji je ni zadnji ni centralni vezni

A hoces titulu, nece moci s ovim tarabama.... Tu treba cvrstina i iskustvo, to ako ne dodje , bit ce uprava leti u nebo dio 3....

Dulja ide, ovo ostalo treba se navici i uigrati pa da vidimo da li vrijede ista.....bit ce fula sigurno....
Ja mislim da Rustem moze u ovakvom sastavu odgovorit zadatku,on ie trkac,fizikaner,a ovim majstorima to treba i u paru sa Saricem koji isto puno posla i bitki dobije na terenu ,to ce biti to,ali vidjecemo jesam li upravu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

DenchiNL
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 21 jun 2016, 19:22

Majkl je napisao/la: Ja mislim da Rustem moze u ovakvom sastavu odgovorit zadatku,on ie trkac,fizikaner,a ovim majstorima to treba i u paru sa Saricem koji isto puno posla i bitki dobije na terenu ,to ce biti to,ali vidjecemo jesam li upravu.
Zaboravlja se da su sad sve tekme ili 80% jake tj. Derbiji,
Rustemovic se provlacio na trk i zalaganje protiv slabijih ekipa, svaki jaci vezni red nas je pregazio.....svaki konkurent....dovodimo igrace koji su jaki na lopti / tehnicari, a zaboravljaju da im treba neko dati tu loptu tj. Osvojiti....previse se fula s tim....prvo postavis cvrste temelje/odbranu , destruktivca ispred njih pa se onda mogu fulat i zajebavat u napadu....mozes i juniora stavit na krilo, spic....kad si nazad beton...

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 21 jun 2016, 19:23

BIT ČEŠ OPET PRVAK ČEST - 1946

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 53 gosta.