Fakat nije bilo od srca, cak su izgledali kao da im nije drago zbog njih..NEZALAGANJE je napisao/la:Meni je ono njihovo cestitanje vise bilo da ih se ne osudi,nego li je bilo od srca.
NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
ser del barça es el millor que hi ha !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nema nigdje @Kobea, da cujemo njegovo strucno mišljenje ?
[youtube][/youtube]

Nema nigdje @Kobea, da cujemo njegovo strucno mišljenje ?

- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa logično da im nije drago, ljudi su upravo izgubili finale, i to ekstremno važno finale kada se uzme u obzir sezona kakvu su imali. Čestitanje poslije poraza je ionako samo formalnost, stvar opšte kulture.
- AshburtonG
- Kontakt:
Green je tip igraca koji daje sve od sebe,dok je na parketu da bi postigao ono sto hoce.Znaci ne bira sredstva,da pobijedi.Dok ovako poslije ovih situacija vidis,da je zapravo ljudska gromada,i jedini je zapravo i mislio ono sto je rekao i jedino njegove cestitke drzim kao iskrene.Ovi ostali,sve je to slatkorjecivo,a u sebi sekunde iskrenosti.
Od 22k postova jedno 15k napises ironicno i sad si se nasao da je ne prepoznasDonnie Darko je napisao/la:Pa logično da im nije drago, ljudi su upravo izgubili finale, i to ekstremno važno finale kada se uzme u obzir sezona kakvu su imali.

Cijelu sezonu citam kako ga vrijedjaju a meni pravo gotivan lik, svaka tekma na vrhunskom nivou i jos mi fantasyu donese titulu, pa ne vidim na njemu ni tu odvratnu facu koju toliko spominju ove godine. Momak bas djeluje inteligentno uz eto par tih mrlja na terenu ali eto svi kukaju kako je liga premekana u odnosu na 90' a kad se pojavi neko ko radi malo grublje stvari, cijeli svijet se digne da se suspenduje..AshburtonG je napisao/la:Green je tip igraca koji daje sve od sebe,dok je na parketu da bi postigao ono sto hoce.Znaci ne bira sredstva,da pobijedi.Dok ovako poslije ovih situacija vidis,da je zapravo ljudska gromada,i jedini je zapravo i mislio ono sto je rekao i jedino njegove cestitke drzim kao iskrene.Ovi ostali,sve je to slatkorjecivo,a u sebi sekunde iskrenosti.
ser del barça es el millor que hi ha !
Nestade hajp oko Ratnika, splahnuo, i svi tuku nekog finjaka sad, kao drago im sto su uzeli Cavsi. Ne daju da se pise ista protiv igraca niti ekipe, iako su zasluzili, kao da je gsw tema a ne ova koja jest. A da li je GSW odbranio titulu, bilo bi 1000 postova o dinastiji, o eri, o sutu za 4 poena itd itd.
Normalno da nece cestitati od srca, od srca bi cestitali suigracima a protivnicima se pruzi ruka preko one stvari jer dzaba izjave dzaba sve niko to ne misli ali sportski je pruziti ruku pa makar i nezasluzen trijumf bio.
Kakav odvratan igrac je onaj Varejao, pa lik flopa na Irvingove ulaze i baca se. Nije mi jasno kako mu sudije ista sude, ne treba mu suditi ni kad je prekrsaj zbog toga.
Do godine isto finale sa istim ishodom :p
Normalno da nece cestitati od srca, od srca bi cestitali suigracima a protivnicima se pruzi ruka preko one stvari jer dzaba izjave dzaba sve niko to ne misli ali sportski je pruziti ruku pa makar i nezasluzen trijumf bio.
Kakav odvratan igrac je onaj Varejao, pa lik flopa na Irvingove ulaze i baca se. Nije mi jasno kako mu sudije ista sude, ne treba mu suditi ni kad je prekrsaj zbog toga.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Pa normalno da je drago svima koji prate kosarku radi kosarke. Svjedocili smo istorijskom finalu Cavsa i LeBrona.. ali meni licno ne bi bilo krivo ni da je GSW potvrdio 73-9 sezonu sa prstenom.
Iako si registrovan prije 3 mjeseca, pretpostavljam da si duze tu jer imas neki pik na likove koji gotive igru GSWa.. i normalno je da se nece pisati toliko o njima kada je zavrsena sezona. Ako se dobro sjecam, nije se puno pisalo ni na kraju prosle sezone, ako izuzmes upise "GSW imao srece", "GSW ne bi uzeo da su svima svi bili zdravi" i odgovori na takve upise.
Pored Brazilca jos im samo fali Noah na centru, pa da prakticno naprave jednu od najantipaticnijih centarskih linija.. Varejao, Noah + Green u smallballu.
Iako si registrovan prije 3 mjeseca, pretpostavljam da si duze tu jer imas neki pik na likove koji gotive igru GSWa.. i normalno je da se nece pisati toliko o njima kada je zavrsena sezona. Ako se dobro sjecam, nije se puno pisalo ni na kraju prosle sezone, ako izuzmes upise "GSW imao srece", "GSW ne bi uzeo da su svima svi bili zdravi" i odgovori na takve upise.
Pored Brazilca jos im samo fali Noah na centru, pa da prakticno naprave jednu od najantipaticnijih centarskih linija.. Varejao, Noah + Green u smallballu.
zasluzio jedino jeste steph i kerr da se pljuje po njima.Steph sigurno nije bio na 100% spreme citav plejoff ali to mu ne bi trebao biti izgovor.Bobadilla je napisao/la:Nestade hajp oko Ratnika, splahnuo, i svi tuku nekog finjaka sad, kao drago im sto su uzeli Cavsi. Ne daju da se pise ista protiv igraca niti ekipe, iako su zasluzili, kao da je gsw tema a ne ova koja jest. A da li je GSW odbranio titulu, bilo bi 1000 postova o dinastiji, o eri, o sutu za 4 poena itd itd.
Ipak sami su sebi krivi,previse su gazili u rsu sve ekipe,obarali mnoge rekord.Valjda je iz tog razlog toliki hype? Ipak su historijska ekipa
ja i dalje mislim da ce oni biti dinastija,3titule u 4 godine je dinastija kao i 5t u 8 god.
Steph moze potrajati jos barem 4god
Sent from my iPhone using Tapatalk
Makaveli je napisao/la:ne bih da umanjujem ovaj istorijski uspjeh ... pogotovo sto je ovaj podvig klivlenda otjelotvorenje ideje sporta...
igra po zadatim pravilima u kojima ce pobjednika odrediti splet okolnosti individualnih igraca... zaista srcem su igrali ...i against all odds ...
ali malo o tehnickim stvarima ....da uptam iskusnije..
ovaj ..i nebrojeni drugi klipovi sugerisu da su ovi cavalirsi znacajno losije organizovana ekipa ....da li je to u mjeri u kojoj se predstavlja na ovim analitickim klipovima ?
da li me vara utisak da su gsw puno teze izlazili na kraj sa okc ....te da je ovaj klivlend po nekim objektivnim kriterijumima slabija od sas/gsw/okc
Cavsi bi se igrali sa OKC a Spursi bi bili malo tezi,jer je Popovic

adriano_leite je napisao/la:Jedini koji je pravo u svlacionicu otisao je Klay (koliko sam uspio upratiti). Da je moj tim izgubio i ja bih pravo otisao u svlacionicu i jedva cekao sljedecu sezonu da im se osvetim. Definitivno meni najjaci (najdrazi) igrac u GSW. Momak sve radi na terenu plus je veliki borac, ogromno srce ima.
Klay je picka

- adriano_leite
- Kontakt:
James je to isto radio...lumani je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Jedini koji je pravo u svlacionicu otisao je Klay (koliko sam uspio upratiti). Da je moj tim izgubio i ja bih pravo otisao u svlacionicu i jedva cekao sljedecu sezonu da im se osvetim. Definitivno meni najjaci (najdrazi) igrac u GSW. Momak sve radi na terenu plus je veliki borac, ogromno srce ima.
Klay je pickaDodjes kao frajer cestitas protivniku
nagnes se na uho i kazes,sledeci prsten je moj.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
isto vazi i za Jamesa
Green je dokazao respekt i vratio se na teren 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
E, svasta.NEZALAGANJE je napisao/la:Meni je ono njihovo cestitanje vise bilo da ih se ne osudi,nego li je bilo od srca.

Izvini @NEZALAGANJE al malo je reci da si kontradiktoran....Sad "napadas" GSW sto nisu cestitali od srca, a citav PO napadas po forumu kad neko kaze da mu je drag GSW a ne navija za njih, jer ne moze ti biti drag neki tim koji je protivnik tvom timu, pa kako onda da od srca cestitas nekom ko te dobio u finalu, tvoj tim....Osim ako si se zajebavao s ovim, nadam se..
Jbg trebali su Steph, Klay i Dray ostat na terenu, odrzat pobjednicki govor za Cavse i urucit im peher i onda bi se moglo rec da su im od srca cestitali.
budimo realni, koliko cestitki protivniku su iskreno od srca? Mozda 5 % mada ni u to nisam bas siguran...sportista si i zelis pobjedu, citavu godinu treniras i radis za to tako da uopste ne vidim nista strasno u tome. Znaci izgubis, napustis teren,nervozan, ljut, pustis ljude da slave u miru i vozdra...
NEZALAGANJE is at it again.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
@NEZALAGANJE cijeni samo iskrena cestitanja, recimo kao ovo na slici. Pogledajte Tima, po pogledu se odmah vidi iskrenost, cak bih rekao da uziva u trenutku.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koji vam je??Ko ih napada??Samo sam ustvrdio da ne treba GLORIFIKOVATI cestitanje Greena koje je bilo na nekoliko prethodnih stranica jer je lik to odradio reda radi!!!Uopste poenta nije bila da li je trebao ili nije cestitati od srca!?Ja sam samo dodao da je to bilo najnormalnije cestitanje ,ali da nije bilo od srca kakvo smo znali vidjati.Dakle,nisam ni sugerisao da je trebao tako cestitati i prbo procitajte moj cijeli post prije nego li vas se 10 nakaci na isti!!!
NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
nezalaganje heroj a ne zlocinac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.