Netacno. Loze, prostor za novinare, prostorije za komentatore na Bilinom polju su na istoku!tuzlak1987 je napisao/la:Neka neko javi debilima da istok uopste nije potreban i da ne prave tamo prostorije jer se Evropa ne moze igrati ako sluzbene prostorije, loza, prostor za novinare, prostorije za komentatore i svlacionice nisu smjestne na ZAPADU.
Znaci zato Azmir kaze da necemo igrati Evropu ni sljedece godine kuci jer vidite kakav je zapad. Moras srusiti zapad da bi napravio svlacionice i ostalo iz kojih bi igraci izlazili.
Ovi ce majstori iz opstine kao sto gledam sve ovo napraviti na istoku
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ti kazem, Zeljo je sve sto je uradio uradio na zapadu. Tu ima dosta stvari koje se striktno moraju nalaziti na zapadu kako bi se stadion odobrio..katarakta je napisao/la:Netacno. Loze, prostor za novinare, prostorije za komentatore na Bilinom polju su na istoku!tuzlak1987 je napisao/la:Neka neko javi debilima da istok uopste nije potreban i da ne prave tamo prostorije jer se Evropa ne moze igrati ako sluzbene prostorije, loza, prostor za novinare, prostorije za komentatore i svlacionice nisu smjestne na ZAPADU.
Znaci zato Azmir kaze da necemo igrati Evropu ni sljedece godine kuci jer vidite kakav je zapad. Moras srusiti zapad da bi napravio svlacionice i ostalo iz kojih bi igraci izlazili.
Odredjene prostorije mogu biti na istoku ali odredjene moraju biti na zapadu. A mi zapad nismo stavili kao primarnu stvar, vec grade sjever istok iako je zapad primarna tribina.
Tamo nema prostora dok je ovakva tribina, znaci dok je ovakav zapad i dok se ne sravni i napravi novi nema Evrope.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 jun 2016, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bosna_BabyBoy
- Kontakt:
Je li ovo iz binga?DarioTZ je napisao/la:
Jos da se sezonske pocnu prodavati i spreman za sezonu 16/17![]()
Inace dresovi su TOP za ove pare , a jos klub ima koristi od toga
@Beduin jesil se obezbjedio dresom , i ispunila ti se zelja za prvu domacu
Kazem ti. U Zenici nema nista u sklopu zapada.tuzlak1987 je napisao/la:Ja ti kazem, Zeljo je sve sto je uradio uradio na zapadu. Tu ima dosta stvari koje se striktno moraju nalaziti na zapadu kako bi se stadion odobrio..katarakta je napisao/la:Netacno. Loze, prostor za novinare, prostorije za komentatore na Bilinom polju su na istoku!tuzlak1987 je napisao/la:Neka neko javi debilima da istok uopste nije potreban i da ne prave tamo prostorije jer se Evropa ne moze igrati ako sluzbene prostorije, loza, prostor za novinare, prostorije za komentatore i svlacionice nisu smjestne na ZAPADU.
Odredjene prostorije mogu biti na istoku ali odredjene moraju biti na zapadu. A mi zapad nismo stavili kao primarnu stvar, vec grade sjever istok iako je zapad primarna tribina.
Tamo nema prostora dok je ovakva tribina, znaci dok je ovakav zapad i dok se ne sravni i napravi novi nema Evrope.
Niko, niko, samo Sloboda
. . .za stadion sam još prije mjesec dana (ovdje) pisao da nema ništa od jula . . . Biće za 100 godina. Samo sabura 
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Jeste ovo su dresovi koji se prodaju u binguBosna_BabyBoy je napisao/la:Je li ovo iz binga?DarioTZ je napisao/la:
Jos da se sezonske pocnu prodavati i spreman za sezonu 16/17![]()
Inace dresovi su TOP za ove pare , a jos klub ima koristi od toga
@Beduin jesil se obezbjedio dresom , i ispunila ti se zelja za prvu domacu
Osim prostora za komentatore i snimateljekatarakta je napisao/la:
Kazem ti. U Zenici nema nista u sklopu zapada.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Komentatori su na juznoj tribini. Kabina na korneruPacov je napisao/la:Osim prostora za komentatore i snimateljekatarakta je napisao/la:
Kazem ti. U Zenici nema nista u sklopu zapada.
Niko, niko, samo Sloboda
Tu ti je studio. Komentator je gore i do kvalifikacija moraju jos uredit (nedavno su net prikljucivali i to).katarakta je napisao/la:Komentatori su na juznoj tribini. Kabina na korneruPacov je napisao/la:Osim prostora za komentatore i snimateljekatarakta je napisao/la:
Kazem ti. U Zenici nema nista u sklopu zapada.samo sni atelji onda
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Ajax Feynord tu se cuju najjace provokacije.zamorano1plus8 je napisao/la:sad sam skonto, neki navijaci su tako provocirali izraelce na utakmici, ali ne znam jesu li dobili kaznu za to. ako si na to aludiroNighthawk je napisao/la:Sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
- BlueBosnian
- Kontakt:
Dres je vrh, prava je šteta što nisam imao priliku kupiti ga 
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Ima dresova jos u Bingu Sjenjak, bivsem Interexu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ima 5-6 komadaSkojevska je napisao/la:Ima dresova jos u Bingu Sjenjak, bivsem Interexu.
-
Bosna_BabyBoy
- Kontakt:
Zna li ko vas ko je kupovao dresove u Bingu da li uopšte imaju u broju XXL?
Puno vise, radim tu.cadillac je napisao/la:Ima 5-6 komadaSkojevska je napisao/la:Ima dresova jos u Bingu Sjenjak, bivsem Interexu.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
xl najveci koliko sam ja vidioBosna_BabyBoy je napisao/la:Zna li ko vas ko je kupovao dresove u Bingu da li uopšte imaju u broju XXL?
-
Bosna_BabyBoy
- Kontakt:
Da li ima XXL?Skojevska je napisao/la:Puno vise, radim tu.cadillac je napisao/la:Ima 5-6 komadaSkojevska je napisao/la:Ima dresova jos u Bingu Sjenjak, bivsem Interexu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
M je veci M, L je veci L.. Tako sa je XL povelik 
Istina ja inace nosm L a dres sam uzeo M , i taman mi je . Tako da probajte prije kupovine . BIlo je nekoliko i na stupinama u bingu i cak sta vise msm da imaju i na stanju osim sto je izlozeno kako meni ona radnica rece .tuzlak1987 je napisao/la:M je veci M, L je veci L.. Tako sa je XL povelik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.