Samo ako se 10 njegovih profila banuje.POLITICAR je napisao/la:jedan betmen je morao biti ubiven
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
POLITICAR je napisao/la:jedan betmen je morao biti ubiven

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MocMahale444
Jašta, svaka cast. Prelazi se granica u zadnje vrijeme cesto.aleksandar_veliki je napisao/la:Tema je prepucavanja ali to ne znaci da mozete pisati ovakve gadosti. Oni koji ne budu ozbiljno shvatili ovo upozorenje bice trajno odstranjeni s foruma.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Adin Džafić je napustio redove Slobode još početkom 2015. godine, kada je saznao da na njega ne računaju u tuzlanskom premijerligašu. Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, ovih dana pokušava da sazna kako i na koji način može doći do neisplaćenih dugovanja Tuzlaka prema njemu.
“Ja sam zastupan po svom advokatu g. Čolpi organima saveza podnio tužbu protiv Slobode, sa ukupnim potraživanjima od skoro 14.500 KM. Nakon što su utvrđene sve činjenice iz naše tužbe, Komisija za status igrača NS TK donijela je odluku 13. novembra 2015. godine kojom nalaže Slobodi da mi isplati sva sredstva navedena u našoj tužbi. Međutim, do danas meni je isplaćeno samo 3.500 KM.
Zašto samo toliko ne znam i nije mi jasno”, govori Džafić i nastavlja: “Pokušali smo na sve načine saznati kako to da je Sloboda i pored duga koji postoji prema meni, dobila licencu za takmičenje i Evropu, ali nismo mogli pronaći niti dobiti odgovor. Boli me što moram na ovakav način apelovati da mi neko objasni o čemu se radi, ali izgleda da ću morati svoja prava tražiti izvan granica BiH. Svoj predmet ću poslati Sudu u Lozani, koji će nadam se donijeti pravu odluku i naložiti da mi se isplati dug.”
Napomenuo je da će tražiti od Sportskog suda u Lozani, da se ispita ko je i kako dao licencu Slobodi, iako nije postupila po rješenju i tražiti da se kazne odgovorni, bez obzira kakve to posljedice povlačilo. A jedna od posljedica može biti i suspenzija Tuzlaka iz evropskih takmičenja, što bi svakako bilo pogubno po Slobodu.
Hajde sad fino, odakle Slobodi licenca?

“Ja sam zastupan po svom advokatu g. Čolpi organima saveza podnio tužbu protiv Slobode, sa ukupnim potraživanjima od skoro 14.500 KM. Nakon što su utvrđene sve činjenice iz naše tužbe, Komisija za status igrača NS TK donijela je odluku 13. novembra 2015. godine kojom nalaže Slobodi da mi isplati sva sredstva navedena u našoj tužbi. Međutim, do danas meni je isplaćeno samo 3.500 KM.
Zašto samo toliko ne znam i nije mi jasno”, govori Džafić i nastavlja: “Pokušali smo na sve načine saznati kako to da je Sloboda i pored duga koji postoji prema meni, dobila licencu za takmičenje i Evropu, ali nismo mogli pronaći niti dobiti odgovor. Boli me što moram na ovakav način apelovati da mi neko objasni o čemu se radi, ali izgleda da ću morati svoja prava tražiti izvan granica BiH. Svoj predmet ću poslati Sudu u Lozani, koji će nadam se donijeti pravu odluku i naložiti da mi se isplati dug.”
Napomenuo je da će tražiti od Sportskog suda u Lozani, da se ispita ko je i kako dao licencu Slobodi, iako nije postupila po rješenju i tražiti da se kazne odgovorni, bez obzira kakve to posljedice povlačilo. A jedna od posljedica može biti i suspenzija Tuzlaka iz evropskih takmičenja, što bi svakako bilo pogubno po Slobodu.
Hajde sad fino, odakle Slobodi licenca?

- PitarBordo
- Kontakt:
Al' zamisli ispuše to... Zbog 11.000 KM... Pa punac bi to zaklopio da su javili na vrijeme. 

Samo Saraj'vo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Husicu fukaro, vrati pare covjeku !
- zamorano1plus8
- Kontakt:
za lijekova mu zatrebalo ( u pitanju je sizofrenija
)

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Zanimljivo je da smo se na odluku NS FBiH o tome da se Slogi Simin Han ne dozvoli igranje u Prvoj ligi FBiH klub žalio N/FSBiH, ali mi je tada iz Pravne služne krovne fudbalske asocijacije saopšteno da ista nema kontrolu nad entitetskim savezima. Samo se pitam otkud sada da me entitetski savez može kazniti na obavljanju funkcija na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine?Thetraphak1921 je napisao/la:Adin Džafić je napustio redove Slobode još početkom 2015. godine, kada je saznao da na njega ne računaju u tuzlanskom premijerligašu. Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, ovih dana pokušava da sazna kako i na koji način može doći do neisplaćenih dugovanja Tuzlaka prema njemu.
Hajde sad fino, odakle Slobodi licenca?![]()
![]()
![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
I dalje si član NS TK. Gdje god da igraš, to ti je nadležni organ.
Samo Saraj'vo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Za sta god mu treba, nisu mu isplacena dugovanja i na ko zna kakav nacin ste dobili licencu.zamorano1plus8 je napisao/la:za lijekova mu zatrebalo ( u pitanju je sizofrenija)
Boze sacuvaj cim se Husic sve sluzi od dolaska u PLBiH.

Da, to ti je nadlezni organ na nivou federacije, a ne na nivou drzave zato postoji NSBIH.PitarBordo je napisao/la:I dalje si član NS TK. Gdje god da igraš, to ti je nadležni organ.
Jedna od stvari s kojom se sluzi je vazelin, da vas manje boli kad igrate sa SlobodomThetraphak1921 je napisao/la:Za sta god mu treba, nisu mu isplacena dugovanja i na ko zna kakav nacin ste dobili licencu.zamorano1plus8 je napisao/la:za lijekova mu zatrebalo ( u pitanju je sizofrenija)
Boze sacuvaj cim se Husic sve sluzi od dolaska u PLBiH.
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakvu golcinu je veceras Dzenis zabio za Tursku :smajlikojiseklanja:
- PitarBordo
- Kontakt:
Ama to ti je nadležni organ na nivou kantona NS TK = Nogometni Savez Tuzlanskog Kantona, ima jurisdikciju nad klubovima koji su registrovani i nastupaju unutar istog.samirr je napisao/la:Da, to ti je nadlezni organ na nivou federacije, a ne na nivou drzave zato postoji NSBIH.PitarBordo je napisao/la:I dalje si član NS TK. Gdje god da igraš, to ti je nadležni organ.

Samo Saraj'vo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Podatak da ste u jednoj sezoni savladali sarajevske slobodno upisite u historiju. Mi cemo, primjera radi, ovo..pinoglavi je napisao/la: Jedna od stvari s kojom se sluzi je vazelin, da vas manje boli kad igrate sa Slobodom

Htio sam ti ovu postaviti, ali vas ne mogu pronaci. Gdje ste?

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi imamo Husica, Sarajevo Tana, a Zeljo Hodzurdu i Tiaga 

Zeljo ima kamatara. To se ne smije zaboraviti kad se oni spominju, nema Amara i nema kupljenih titula. Sarajevo je najveci klub u BiH i najtrofejniji. Sve titule koje je Zeljo kupio na celu sa Amarom Osimom ne racunam.tuzlak1987 je napisao/la:Mi imamo Husica, Sarajevo Tana, a Zeljo Hodzurdu i Tiaga
FKS 1946 !
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sjedimo, brojimo pehare i bole nas kamatarski kurcevi sto ih ti ne racunas.batman10 je napisao/la:Zeljo ima kamatara. To se ne smije zaboraviti kad se oni spominju, nema Amara i nema kupljenih titula. Sarajevo je najveci klub u BiH i najtrofejniji. Sve titule koje je Zeljo kupio na celu sa Amarom Osimom ne racunam.tuzlak1987 je napisao/la:Mi imamo Husica, Sarajevo Tana, a Zeljo Hodzurdu i Tiaga
Nije ti malo cudno sto Miske uplati kamatu tek onda kad to objavi Mreza ?Thetraphak1921 je napisao/la:Sjedimo, brojimo pehare i bole nas kamatarski kurcevi sto ih ti ne racunas.batman10 je napisao/la:Zeljo ima kamatara. To se ne smije zaboraviti kad se oni spominju, nema Amara i nema kupljenih titula. Sarajevo je najveci klub u BiH i najtrofejniji. Sve titule koje je Zeljo kupio na celu sa Amarom Osimom ne racunam.tuzlak1987 je napisao/la:Mi imamo Husica, Sarajevo Tana, a Zeljo Hodzurdu i Tiaga
Ili sto je trazio da mu se odmah isplati dug ?
FKS 1946 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.