FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 21 jun 2016, 23:49

ledesma je napisao/la:Loš Novaković do Bola,... uprvo dobar za raskidanje ugovora u decembru, kad raja ponovo otvori oči ko i za Karamara... kad god vidiš njegova ekipa gubi, on ko nešto pokušava, al hafifan skroz... fakat ne znam ko skautira oe igrače, Bože sačuvaj
HURTIC ISAO DA GLEDA RUMUNSKU, ALBANSKU I SLOVACKU LIGUU SA OSTALIM "SKAUTIMA"!

ma sve je ovo isto kao i prosle godine i zime... mednazerski igraci ood 3 jedan valja ova dva raskid ugovora i tal se baci
optimizma nema dok one ubblehe sjede na svojim stolicaama
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2016, 23:50

socrates je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
socrates je napisao/la:Kao moguće pojačanje na poziciji napadača spominje se crnogorski fudbaler Fatos Beqiraj. Trenutno nastupa za Dinamo iz Moskve, a u svojoj karijeri igrao je još za Shqipnja, Besa Peja, Buducnost iz Podgorice, Dinamo Zagreb, Yatai, i Dinamo Minsk

Ovi ba nisu normalni nikako :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Sto se tice ovog Sase izgleda da ce on posluziti samo za "ugradjivanje",dao Bog da nije tako,ali... :think:
Sta ne valja kod Fatosa? Znas li ko je to?
Nemam pojma,prvi put cujem,reci mi??

Kakav ti je to nastup jadan ne bio,pasa malo taj gard spusti dole nema potrebe za tako tendecioznim pitanjem,ok??

Kad ce se Ibrahimovic poceti povezivati s nama??
Nema nikakvog garda? Nije mi jasno da navodis da se kao on povezuje sa nama i onda stavljas :facepalm: :facepalm: :facepalm: Sta nije ok sa Fatosom? Ne zadovoljava tvoje apetite ili mislis da ga je nemoguce dovesti?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2016, 23:52

Testo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Testo je napisao/la:gdje su kallasi, emerson, cezar , dzemo ?
Cezar se vratio u onaj klub iz kojeg je dosao.
hvala na info, onda je sigurno i emerson sa njim (oni ko sijamski blizanci).
konkretno me zanimalo da nisu jos uvijek kod nas jer nigdje nije pisalo zvanicno da su ugovori raskinuti. :thumbup:

zao mi kallasija ljudi, mogli smo ga staviti na lijevi bek kao backup barem
Eh nisam vidio Emersona na slikama, samo Cezara i pozeljeli su mu dobrodoslicu nazad. Emerson moze sebi naci neki klubic u Carioci ili Paulisti sigurno, sigurno bi mogao i Cezar obzirom da je prosao skolu koja se tamo cijeni.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2016, 23:52

Beqiraj bi bio sjajno pojačanje,ako je to još uvijek onaj isti igrač kakav je bio u Zagrebu i Minsku donekle..
Sabrine mi moje!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2016, 23:54

ledesma je napisao/la:Loš Novaković do Bola,... uprvo dobar za raskidanje ugovora u decembru, kad raja ponovo otvori oči ko i za Karamara... kad god vidiš njegova ekipa gubi, on ko nešto pokušava, al hafifan skroz... fakat ne znam ko skautira oe igrače, Bože sačuvaj
Jesi ga to gledao zbog kladionice ili onako pratis fudbal u Rumuniji?

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 23:54

socrates je napisao/la:
batman10 je napisao/la:Dolaskom Crnkica gotovo pa sigurno je da ide Duljevic sto i nije tako lose jer cemo zaraditi neki novac njegovom prodajom. Mozda i Bekica staviti na njegovo mjesto mislim da ne bi bilo lose. Ovim ljudima u klubu je potreban mir, drago mi je da nema euforije kao onda kad smo osvojili titulu.
Ti udario od sinoc po jednom te istom..Mir,pa mir..Snimio ti jednu te istu kasetu,i samo vrtis. Ti angazovan samo za taj dio da propagiras,jel?

Reci raji ko ti je od pojedinaca poslodavac,pa cemo te pustiti da zaradis dnevnicu. Ti rece da si zavrsio s tim dijelom ovdje i da se neces vise oglasavati po tom pitanju.

Gori si od enterokolitisa,idi tamo one provociraj bolje ti to ide :stop:

Edit: Dobro si ti rekao,neki novac ce te zaraditi,ja ti to vjerujem 100%
Ako mislis da sam ovdje po necijem naredjenju ne mogu te ubjediti u suprotno i to ne zelim ni pokusati. Ovdje sam radi FKS i zelim da ove godine uzmemo jedan od trofeja, a to cemo uspjeti ako pustimo ovu ekipu da radi u miru bez euforije.

Dobro došao Novakovicu medju pravu raju.
FKS 1946 !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 jun 2016, 23:55

@sabinho, skoro pa nemoguce!
Svi jaci igraci koji su povezivani s nama nisu dosli: sharbini,kvrzic,cvijanovic pa sad beqiraj! Suplja prica samo za mazanje ociju dok se dovode novi 'kramari' i 'cezari' u vidu cetkovica,crnkica,novakovica...
Zivi bili pa vidjeli,a dosadasnja iskustva govore da sam u pravu!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2016, 23:58

zagorski je napisao/la:@sabinho, skoro pa nemoguce!
Svi jaci igraci koji su povezivani s nama nisu dosli: sharbini,kvrzic,cvijanovic pa sad beqiraj! Suplja prica samo za mazanje ociju dok se dovode novi 'kramari' i 'cezari' u vidu cetkovica,crnkica,novakovica...
Zivi bili pa vidjeli,a dosadasnja iskustva govore da sam u pravu!
Ja sto se tice povezivanja citam od insajdera i izjave u medijima. Po pitanju Cvijanovica, Kvrzica i Beqiraja sam cuo samo ovako od insajdera, niko to nije potvrdio dok su Anasov otac i brat potvrdili da je nas klub kontaktirao navedenog igraca u cilju angazovanja za narednu sezonu. Problematika je bas oko tog povezivanja, ko i sta je povezivao to je jako bitno. ;)

DBR1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DBR1987 » 21 jun 2016, 23:59

Majkl je napisao/la:skonto sam Sabinho brate od sad i ovaj levat ide na ignore.Kakvi likovi ne vjerujem
Kao prvo kuci pa svoje levatima zovi .... drugo opet ponavljam NEMOJ SE PRAVIT PAMETAN NEDO BOG MOZES OSTAT TAKAV .... trece raspravljas samnom o igracu koji igra u Rumuniji i pritom se borio za opstanak .... izvini ali TO NIJE IGRAC DOSTOJAN DA IGRA ZA FK SARAJEVO !!!
Ovo je pojacanje za Borac (mozda) .... dosta je ovih sa propalom karijerom ako je imao uopste da se dovode u klub .....

Dzidic je za ovog lika Pique !

ADMINISTRACIJA NAPOLJE,a snjom i potplacena g0vna koja je brane ! UKLJUCUJUCI TEBE !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 22 jun 2016, 00:01

Sabinho je napisao/la:
Jesi ga to gledao zbog kladionice ili onako pratis fudbal u Rumuniji?
Ni jedni, ni drugo... nego klipove na youtube... ako su ovo najbolji njegovi potezi, onda bolje da igramo formaciju bez štopera, ako je ikako moguće :salut:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 22 jun 2016, 00:03

Sabinho jarane,evo objasnio Zagorski. U pogresan kontekst si stavio to sto sam ja komentarisao takvu igracinu. Htio sam samo reci upravo evo sto je covjek pojasnio. Mazat' nam oci medom,i vrijedjati inteligenciju svih nas jer zele pokazati kako toboze rade,trude se,bla,bla..nece proci sto se mene tice,vjerujem i tebe sta god ti mislio o svemu tome,pa cak i sto se tice ovih koji su na njihovoj strani bar deklarativno i ovdje.

Zivio :salut:

Odbijena ponuda Duisburga 400k e za Benku :?: :?: :?: :?: :?:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 jun 2016, 00:03

Pustiti Dzidica i Kostica da nam odu ispred nosa,a dovoditi nekakvog Novakovica je u najmanju ruku nelogicno da ne kazem sumnjivo.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 22 jun 2016, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 jun 2016, 00:03

Novakovic je bespotreban igrac, nit je mlad, nit je klasa nit je domaci igrac. Nijedan valjan argument ne postoji za njegov dolazak.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 22 jun 2016, 00:07

socrates je napisao/la:Odbijena ponuda Duisburga 400k e za Benku :?: :?: :?: :?: :?:
Ne vjerujem u ovo ...mislim da bi ovo nasi objerucke MOMENTALO PRIHVATILI :)
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2016, 00:07

socrates je napisao/la:Sabinho jarane,evo objasnio Zagorski. U pogresan kontekst si stavio to sto sam ja komentarisao takvu igracinu.

:thumbup: :thumbup:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2016, 00:10

Kad pricamo o pojacanjima ja cu samo reci Stojcev i Cimirot dosli iz leotara koji je ispao,Said kad je dosao smijali mu se kolike je gzuove imao znamo kako su ovi momci igrali. Stepanov,Alispahic ,Ikande dosli kao top pojacanja i sta bi ? Toliko o unaprijed prici o pojacanjima

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 22 jun 2016, 00:11

Sabinho je napisao/la:
socrates je napisao/la:Sabinho jarane,evo objasnio Zagorski. U pogresan kontekst si stavio to sto sam ja komentarisao takvu igracinu.

:thumbup: :thumbup:
Benki je dobro ,zadovoljan je i sretan u Sarajevu,tako da bas mora biti neka nemoralna ponuda pa da on ode.Isto tako i Duljevic.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 jun 2016, 00:15

Mislim da bi i Benko i nasi iz kluba prihvatili ovu ponudu od 400k eura,naravno pod uslovom da je ista uopste i dosla.
Imao bi sigurno bolja primanja,a uzeti za igraca od 33 godine kojem ugovor istice za 6 mjeseci te pare je bingo objektivno.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 22 jun 2016, 00:16

bordobijeli je napisao/la:Kad pricamo o pojacanjima ja cu samo reci Stojcev i Cimirot dosli iz leotara koji je ispao,Said kad je dosao smijali mu se kolike je gzuove imao znamo kako su ovi momci igrali. Stepanov,Alispahic ,Ikande dosli kao top pojacanja i sta bi ? Toliko o unaprijed prici o pojacanjima
Kad pričamo i Cimirotu, on je imao 19godina, kad je došao, i imao par utakmica za mladu reprezentaciju, već tada je bio perspektivan igrač...
Stojčev, kad je dolazio već je igrao u našoj igi, i mnogi su govorili da je dobar(jer je bio u Leotaru) a i vidjelo se da zna igrati fudbal...
Za Saida je to tačno, al i on je imao iskustvo igranja naše lige, i došao je ipak iz Werdera(samo ne možeš njega sad spominjati, jer ipak nije isti budžet danas i prije, tako da su svima malo i apetiti porasli)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 22 jun 2016, 00:17

bordobijeli je napisao/la:Kad pricamo o pojacanjima ja cu samo reci Stojcev i Cimirot dosli iz leotara koji je ispao,Said kad je dosao smijali mu se kolike je gzuove imao znamo kako su ovi momci igrali. Stepanov,Alispahic ,Ikande dosli kao top pojacanja i sta bi ? Toliko o unaprijed prici o pojacanjima
Tako je drug,sacekajmo pa cemo vidjeti.Stepi kako su mu tepali ovdje ,nema gdje nije igro pa eno ga radi ko konobar u Novom Sadu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.