FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
vjeran1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom 
A sta je bilo sa Spalevicem, on bi bio idealan napadac za nas, jel moguce da se nisu dogovorili, znal neko ocel ista bit od tog

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ebo te spalevic!!EdinTM87 je napisao/la:A sta je bilo sa Spalevicem, on bi bio idealan napadac za nas, jel moguce da se nisu dogovorili, znal neko ocel ista bit od tog![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
tm87gigo je napisao/la:eno Balak slobodan igrac a mozemo da govest netreba obestecenje placati, bilo bi ga lijepo vidjetu u svetom dresu![]()
cccccccccc
pasa moj on ce u sarajevo...
dogovorit ce nova uprava
Por que ? Por que somos los mejores...
Taj je nepoželjan u Dolini.EdinTM87 je napisao/la:A sta je bilo sa Spalevicem, on bi bio idealan napadac za nas, jel moguce da se nisu dogovorili, znal neko ocel ista bit od tog![]()
![]()
![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Jel Facin sin?vjeran1987 je napisao/la:jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom
Cuva Bog Zelju svog!
-
vjeran1987
- Kontakt:
eto "nasih" upucenih navijaca,zalosno....Virtu4l je napisao/la:Taj je nepoželjan u Dolini.EdinTM87 je napisao/la:A sta je bilo sa Spalevicem, on bi bio idealan napadac za nas, jel moguce da se nisu dogovorili, znal neko ocel ista bit od tog![]()
![]()
![]()
-
vjeran1987
- Kontakt:
ma daidza mu valjda,koji je sam rekao svim momcima koji treniraju sa zerom da ce naravno prvo svog progurati kao sto bi i svako drugi uradio,a zaista momak nije nista posebno,da ne pricam u duelu kakav je,cim vjetar puhne odnese,mada mozda ima taj kakav takav zadnji pas,sve u svemu meni nedorastao za prvog tima,mnogo boljih igraca ima u nasem pogonu...mirzza je napisao/la:Jel Facin sin?vjeran1987 je napisao/la:jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom
Mali doprinos...
(desni klik >> View image)
(desni klik >> View image)
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
nesto mi nelogicno da mu je dajdza, jer se ne bi isto prezivali al eto, vidjet cemo, ima amar pa nek cijenivjeran1987 je napisao/la:ma daidza mu valjda,koji je sam rekao svim momcima koji treniraju sa zerom da ce naravno prvo svog progurati kao sto bi i svako drugi uradio,a zaista momak nije nista posebno,da ne pricam u duelu kakav je,cim vjetar puhne odnese,mada mozda ima taj kakav takav zadnji pas,sve u svemu meni nedorastao za prvog tima,mnogo boljih igraca ima u nasem pogonu...mirzza je napisao/la:Jel Facin sin?vjeran1987 je napisao/la:jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom
Cuva Bog Zelju svog!
ma dajdza, amidza tako nešta, uglavnom u srodstvu su, al mu nije otac 100%mirzza je napisao/la:nesto mi nelogicno da mu je dajdza, jer se ne bi isto prezivali al eto, vidjet cemo, ima amar pa nek cijenivjeran1987 je napisao/la:ma daidza mu valjda,koji je sam rekao svim momcima koji treniraju sa zerom da ce naravno prvo svog progurati kao sto bi i svako drugi uradio,a zaista momak nije nista posebno,da ne pricam u duelu kakav je,cim vjetar puhne odnese,mada mozda ima taj kakav takav zadnji pas,sve u svemu meni nedorastao za prvog tima,mnogo boljih igraca ima u nasem pogonu...mirzza je napisao/la: Jel Facin sin?
i to je da je govorio da će ga gurati i da će kod njeg uvijek igrati, je tačno
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Visoki igrac na pripremama, kojeg ste spominjali, je Damir Poturović necak Face i Senada Zerica tj. sin njihove sestre! @Strauss je bio u pravu samo je malo masio sa prezimenom .. 
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- cinclatorTM
- Kontakt:
Ma pusti lopte na tim clipovima se vidi jedno zajednistvo i to treba da nas veseli jer su svi kao jedna velika porodica i odma se bolje i borbenije igra kao brat za brata, lijepo nema sta.
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
kako je za SportSport.ba potvrdio Irfan Redžepagić, menadžer našeg reprezentativca, u ponedjeljak počinju pregovori nakon kojih bi mnoge stvari trebale biti jasnije. Naime, Džeko će čelnicima Wolfsburga jednostavno poručiti: Želim otići!
Idi vise
Idi vise
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Uvijek nam je dobrodošao, + je napadač 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
sad bi nam pare od dzeke legle ko budali samar
Ma ovaj igrač je velika nula bit će iznenađenje ako potpiše za Želju igro sam protiv njega ima samo duge noge a tehnika skok igra sa obzirom na njegovu visinu je nula bodova. Ali bice zanimljivo al mislim da on nema mjesta u ZeljiStrauss je napisao/la:Evo nasmrdo' sam i ja te slike![]()
da ne bude zabune ipak nije veći od Ćuluma
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Ispade da je lik retard mrtvi, nevjerujem da bi bio tamo da je tako los ko sto svi vi pricate
jel sutra utakmica u 18h ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.