Copa América Centenario
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Copa América Centenario
Valjda nađu dva pristojna beka za Mundijal.Pa da se pomokre po konkurenciji.
Ovaj Messi napreduje iz godine u godinu jbt.
Ovaj Messi napreduje iz godine u godinu jbt.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovim golom Messi je prestigao Batistutu i postao najbolji strijelac (55) reprezentacije svih vremena. 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
I onda kazu da je Ronaldo bolji.CR svake sezone za nijansu slabiji,ne pruza ono sto je pruzao,a Messi majke mi sto je stariji to je bolji.Nekad je bio samo zaduzen za golove,a sad je organizator igre,fakticki igra veznog igraca.
Guzan
Guzan

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- branimir85
- Kontakt:
ameri opako prljavo igraju
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Al ga opali 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Romagnoli13
- Kontakt:
Možeš trenirati koliko želiš, žrtvovati se, i to će donijeti rezultate, ali to je ograničeno jer jednostavno postoji granica do koje se možeš istrenirati.Ali Messi je vjerovatno najtalentovaniji igrač koji je ikad živio na ovoj planeti. Još ga krasi nevjerovatna fudbalska inteligencija.Kad njega gledaš, sve djeluje tako jednostavno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- branimir85
- Kontakt:
ne znam koji **** hoće,majmunišeAntonChigurh je napisao/la:jel me neko fura il Klinsmann nešto se.re sudijama protiv suđenja
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
To bi ipak bio zubati velemajstor. Onakav talenat se nikad vise nece vidjet. Onaj je fudbal vidio na neki nacin koji je svima ostalima neobjasnjiv. Bez postenog treniranja i konstantnog opijanja se sprdao s konkurencijom.Romagnoli13 je napisao/la:Možeš trenirati koliko želiš, žrtvovati se, i to će donijeti rezultate, ali to je ograničeno jer jednostavno postoji granica do koje se možeš istrenirati.Ali Messi je vjerovatno najtalentovaniji igrač koji je ikad živio na ovoj planeti. Još ga krasi nevjerovatna fudbalska inteligencija.Kad njega gledaš, sve djeluje tako jednostavno.
Kakva igra i kakava asistencija kao rukom i onda onaj slobodnjak. Argentina igra bolje nego na SP. Da je izvuci jos 2 dobra beka do 2018 da isprskaju konkurenciju.
Prelijepo igraju , onda nije ni zao ostati do 5 ujutru.
Prelijepo igraju , onda nije ni zao ostati do 5 ujutru.
27.10.2020
- branimir85
- Kontakt:
srećom na ovoj temi nema razni fanboyeva,Messi je izvan svih konkurencija-on je spojio sve vrhunske majstore ove lijepe igre u samog sebe 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Zasad sam više dobrog fudbala vidio na Copi nego na Euru.I ovo takmičenje je dosta underrated, a ima par ekipa koje bi bez problema bile u samoj završnici Eura.
- DragonReborn
- Kontakt:
Kakvo sprdanje sa zlom imperijom.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
To je tacno.Ali neke sljedece generacije nece spomenut Ronaldinha,jer nikad nije uradio do kraja ono sto se ocekivalo.Ono sto je Messi uradio do sad,a i tek ono sto ce uradit niko nikad nece stici.Pa i ove novije generacije da ne postoji internet ja mislim da mnogi ne bih znali to sto je on radio.Epidaurus je napisao/la: To bi ipak bio zubati velemajstor. Onakav talenat se nikad vise nece vidjet. Onaj je fudbal vidio na neki nacin koji je svima ostalima neobjasnjiv. Bez postenog treniranja i konstantnog opijanja se sprdao s konkurencijom.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sudija je mutavac neki, pa Ameri su do sad trebali imati 4-5 žutih kartona najmanje.
- branimir85
- Kontakt:
kakvo razbijanje

Al se razvali covjek
yebemti reklame 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- branimir85
- Kontakt:
slušam i ja ove američke komentatore jbte ko da igraju košarke ,pa evo sad će preokret

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne želim da vjerujem kako u Estudiantesu, San Lorenzu, Newellsu, Rosariu, Riveru, Boci i ostalim argentinskim klubovima nema kvalitetnijih bekova.messilla je napisao/la:Tacno ovi Argentinci postenog beka nemaju. Rojo i Mercado cisti fizikalci
Ova dvojica više liče na stopere, Mercado posebno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.