Pantelija je napisao/la:joker90 je napisao/la:Besic je napisao/la:Jadan je klub u kome je Radovac čak i u drugom planu.
Seres brate fakat, nemoj praviti od njega svoju novu zrtvu! Kraj sezone je odigrao odlicno, znamo sta ga je syebalo, ima tu i njegove krivice, ali on ima jos sansu da napravi nesto od karijere.
radovac je prokockao jedno 3 sanse, i niko odim njega nije kriv za stanje u kojem se nalazi
ne trudi se, ne trenira dovoljno, umjesto ispracljanja gresaka u igri i fizickim predispozicijama on duva šišu i voza bibija i trebice... jedan je gojkara
Samo sam te cekao, znao sam da neces odoliti da Radovca nabodes!

Naravno da je dosta krivice na njemu, to i rekoh, ali Boga mi i ono j.. mrtvih u Zenici na koje je on reagovao, pa ispao levat ga je unazadilo, a tu se ne zna ko je ispao vece dijete na kraju, on ili oni momci sa sjevera. Bgm ne moze se reci da se ne trudi i ne bori, pogotovo pred kraj sezone. Rustemovic isto ima samo tu borbu i 35 pogresnih dodavanja po tekmi, a stariji je od Samira 3-4 godine. Znam da njega smatras igracem.
Sto se tice nargile, cisto sumnjam da se vise bavi time, nakon svih uvreda i prozivki koje je na taj racun dobio, ali ako jeste, volio bih neku sliku ili potvrdu toga i ja ga vise nikad necu braniti. Sto se tice ispravljanja gresaka u igri, za to mu treba dobar trener, a ne lik koji ne zna sta mu se desava sa ekipom!