Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
13%
Četvrtfinale
1
4%
Polufinale
1
4%
Finale
9
38%
It's coming home
10
42%

Ukupno glasova: 24

gaston
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la gaston » 21 jun 2016, 00:23

BigBigBang je napisao/la:Aha, onda ne kontam ovaj potez Engleza ako su kalkulisali jer im plus italijana, francuza i njemaca tu moze vrlo lako da zavrsi i Portugal koji bi mogao biti drugi u svojoj grupi i u osmini ici na Engleze. Bice ipak da Engleski levati nakrcani igracima luzerpula nisu imali kvalitet da pobjede slovake.
To se čekalo :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 21 jun 2016, 00:42

Ko ono ima strašan centaršut u PL, Popivoda? Nisam brojao situacije ali Henderson je iz igre, iz slobodnjaka i iz kornera imao nekolicinu ubačaja ili preko sviju ili na prvu slovačku glavu. Na kraju umalo da asistira Alliju. Usput, Stu i Alli se fino izgleda razumiju, to se vidjelo i u prošloj utakmici.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 21 jun 2016, 00:48

Makanaky je napisao/la:Ko ono ima strašan centaršut u PL, Popivoda? Nisam brojao situacije ali Henderson je iz igre, iz slobodnjaka i iz kornera imao nekolicinu ubačaja ili preko sviju ili na prvu slovačku glavu. Na kraju umalo da asistira Alliju. Usput, Stu i Alli se fino izgleda razumiju, to se vidjelo i u prošloj utakmici.
Neki tajni izvori otkrivaju da ce u narednoj utakmici kornere izvoditi Hart...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 jun 2016, 11:31

dvojica najgorih sinoc

Chris Smalling 5

Huge gaffe that went unpunished on an otherwise quiet night. Can thank Joe Hart for saving his bacon.

Jack Wilshere 5 (Rooney, 56)

Looked rusty and didn’t provide enough penetration. First player subbed. Failed to make a case for his inclusion in the next round.

Sent from my iPhone using Tapatalk

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 21 jun 2016, 16:21

Jack katastrofalan. Jedna od najgorih partija nekog igrača na EURU, bez dileme
A.F.C. Bournemouth!

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 21 jun 2016, 20:00

Dier - armirani beton. :bow:
A smooth sea never made a skilled sailor.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 jun 2016, 20:32

Nathaniel Clyne created seven chances for England last night, equalling their record for a single match at a major since 1980.
Walker lost possession 21 times vs Russia, and 23 times vs Wales. Clyne lost possession 8 times last night.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 jun 2016, 21:58

O čemu pričaš, Walker je imao strašnu sezonu iza sebe
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 22 jun 2016, 12:34

BigBigBang je napisao/la:Aha, onda ne kontam ovaj potez Engleza ako su kalkulisali jer im plus italijana, francuza i njemaca tu moze vrlo lako da zavrsi i Portugal koji bi mogao biti drugi u svojoj grupi i u osmini ici na Engleze. Bice ipak da Engleski levati nakrcani igracima luzerpula nisu imali kvalitet da pobjede slovake.
Ima jedan klub koji 55 godina nije osvojio titulu, a ima pet Englezića na ovom prvenstvu od kojih je samo jedan baš dobar na ovom prvenstvu. Pogodi koji. :kafa:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 jun 2016, 12:48

Njihovi igraci su bili u borbi za titulu u protekloj sezoni i individualno i timski su imali odlicnu sezonu mada ja se slazem sigurno da likovi ala Walker i Rose nisu kvalitet za reprezentaciju koja puca na zavrsnicu a i ovaj Ali mi ne bi uvijek bio u 11, Dier i Kane su klase...Kakvu su sezonu imali ovli luzerpulovci i koji je argument u njihovim minutazama? Onaj Lalana nezamjenjiv ja se kladim taj lik npr. u Hrvatskoj ne bi ni poziv dobio a u reprezentacijama ala Spanija ne bi bio ni usirim kombinacijama.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 22 jun 2016, 12:59

BigBigBang je napisao/la:Njihovi igraci su bili u borbi za titulu u protekloj sezoni i individualno i timski su imali odlicnu sezonu mada ja se slazem sigurno da likovi ala Walker i Rose nisu kvalitet za reprezentaciju koja puca na zavrsnicu a i ovaj Ali mi ne bi uvijek bio u 11, Dier i Kane su klase...Kakvu su sezonu imali ovli luzerpulovci i koji je argument u njihovim minutazama? Onaj Lalana nezamjenjiv ja se kladim taj lik npr. u Hrvatskoj ne bi ni poziv dobio a u reprezentacijama ala Spanija ne bi bio ni usirim kombinacijama.
Bili u borbi za titulu i uspjeli završiti treći tako što su popili petardu kod već ispalog Newcastlea (od kojeg su izgubili i kad je McClaren vodio). Walker i Rose su fizikalije minus mozak, Alli nije loš kad uzmeš u obzir da je do juče igrao treću ligu, a Kane je, hajd' da upotrebim tvoj izraz, emotivno potrošen finišom sezone. Jedino Dier igra baš, baš dobro na prvenstvu.

Ne velim ništa za Liverpoolove igrače, meni je Lallana smiješan kad nešto zayebe pa onda sam sebi aplaudira, samo dopunjavam da ima i klubova sa luzerskijim mentalitetom u Engleskoj koji su pride puno zastupljeniji u G(o)rdom Albionu.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 jun 2016, 13:08

Haj nemojmo se zavaravati sezona Totenhema je zavrsila onim golom Hazarda kada su izgubili sve sanse za titulu tada su i prestali da igraju, naravno to je njihova krivica sto su ispustili drugo mjesto ali opet i razumijem ih nije neki motiv bas nakon gubitka titule boriti se za drugo mjesto. Naravno kod njhi to svi gledaju zbog Arsenala tj. da su trebali zavrsiti ispred prcije ali vjerovatno su poslije one utakmice svi oni bili i fizicki i psihicki potroseni pa i nisu imali snagu da se motivisu mada ja sam uvjeren da su oni vec racunali da ce sigurno biti ispred prcije jer su mislili da prcija nema sanse da uzme bod na etihadu Cityu kojeg je taj bod mogao kostati Lige Sampiona da United nije prosuo kod WH.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 22 jun 2016, 13:12

Kakvo rezonovanje. :lol:

Jasno da skoro niko iz ofanzivnog odjela nije pruzio neku super partiju, iako je jos rano za konacan sud.

Spursi su dali tri strasno mlada igraca plus Walkera i Rosea.

Upravo ta petorka je pokazala strasne stvari prosle sezone (dok je npr. Kane na top nivou vec drugu zaredom).

Takodjer treba biti realan pa reci da npr. Lalana nije toliko los koliko neki brbljaju.
A smooth sea never made a skilled sailor.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 jun 2016, 13:17

Protiv Slovačke su očigledno bili krivi Spursovci na klupi :urnebes:

Jbemu, ako neko ne konta da je ovdje trener amater i najveći krivac za loše partije onda nek prestane pratit nogomet. Ono, Engleska je, hvala Bogu, prije luzera iz Tottenhama imala briljantne rezultate :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 22 jun 2016, 14:01

Rose i Walker su najmanji problem ove reprezentacije i po meni su oba sasvim dobro odigrali ove dvije utakmice, Walker je stvarno premašio neka moja očekivanja i bio je odličan.

Alli i Kane se mogu kritikovati jer se od njih više očekivalo (barem sam ja više očekivao), ali i ovdje treba uzeti u obzir neiskustvo jer sigurno da njihov talenat nije upitan. Dier je ponajbolji igrač repke do sada, za njeg se nema šta dodati.

Vidjećemo na šta se Roy odlučio u nastavku, već je sada trebao skontati i uvidjeti ko mu treba igrati i s kojon postavkom krenuti, ali naravno teško je to od njega očekivati.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 jun 2016, 15:26

Lillard je napisao/la:Protiv Slovačke su očigledno bili krivi Spursovci na klupi :urnebes:

Jbemu, ako neko ne konta da je ovdje trener amater i najveći krivac za loše partije onda nek prestane pratit nogomet. Ono, Engleska je, hvala Bogu, prije luzera iz Tottenhama imala briljantne rezultate :urnebes:
Vidio bi ti setanje da igraju Walcott i Welbeck :lol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 22 jun 2016, 16:31

Ova tema je najjača tokom eura. Nadati se samo da neće Englezi brzo ispasti. :-D
Kocka je bačena

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 jun 2016, 20:32

Island :beba:

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 23 jun 2016, 00:43

Ovaj poklon u vidu Islanda se mora proći
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jun 2016, 01:04

Koja je komedija na ovoj temi. Kad je igrac Arsenala los onda se i navijaci Arsenala sloze da je los. Kad su igraci Totten..... losi onda se navijaci Uniteda bune kako to nije istina, i kako su oni imali dobre sezone. Nije mi jasna ova zaludjenost navijaca Uniteda oko jednog malo iznad prosjecnog tima.

Ukoliko Englezi zele dalje izbaciti ce Kanea, Walkera, Rosea pa cak i Allija iz prvih 11. Kao uostalom i Jacka, te Lallanu.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.