NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Mogu li se igraci naknadno prijaviti ako prodjemo u drugo pretkolo ili?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ne mislis valjda da cemo sa ovim sastavom nekoga proć?Android je napisao/la:Mogu li se igraci naknadno prijaviti ako prodjemo u drugo pretkolo ili?
Pa ako nas zapadnu neke ekipe iz Andore, San Marina i takvih drzava, zasto ne?
HRHB
HRHB
S obzirom da smo nositelji, uz povoljan ždrijeb bi i igrači Mladosti imali šanse kamo li Široki.
#CRO
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Bit ce liga za prvaka nakon 22 kola 
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Kako znas da cemo uci u nju [emoji14]Strob1996 je napisao/la:Bit ce liga za prvaka nakon 22 kola
HRHB
HRHB
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Trebali bi i moraliAndroid je napisao/la:Kako znas da cemo uci u nju [emoji14]Strob1996 je napisao/la:Bit ce liga za prvaka nakon 22 kola
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Igramo 30.06. u 20.00h na Pecari, Hrvatska ako prođe u četvrtfinale igra također 30.06. u 21.00h. Treba tražiti da se pomakne satnica ili da igramo da ranije. Nece biti nitko na utakmici 
Ja imam ispit u 5 koji se radi 2 sata, bus 15 do 8. Nema druge nego koliko uradim do 6:15 (bus) uradim, imaju rujanski rokovi 
Jesi se proslavio s ovom izjavom? Da nije tužno bilo bi žalosno. Promisli malošampioni je napisao/la:Igramo 30.06. u 20.00h na Pecari, Hrvatska ako prođe u četvrtfinale igra također 30.06. u 21.00h. Treba tražiti da se pomakne satnica ili da igramo da ranije. Nece biti nitko na utakmici
Sreca meni je u podne ispitGalion je napisao/la:Ja imam ispit u 5 koji se radi 2 sata, bus 15 do 8. Nema druge nego koliko uradim do 6:15 (bus) uradim, imaju rujanski rokovi
Kakva Hrvatska, samo Siroki
HRHB
HRHB
Slažem se, zbog nas i govorim, lako za HrvatskuAndroid je napisao/la:Sreca meni je u podne ispitGalion je napisao/la:Ja imam ispit u 5 koji se radi 2 sata, bus 15 do 8. Nema druge nego koliko uradim do 6:15 (bus) uradim, imaju rujanski rokovi![]()
Kakva Hrvatska, samo Siroki
Živi bili pa vidjeli ako se desi!!! 
Sta rece i osta ziv.....šampioni je napisao/la:Igramo 30.06. u 20.00h na Pecari, Hrvatska ako prođe u četvrtfinale igra također 30.06. u 21.00h. Treba tražiti da se pomakne satnica ili da igramo da ranije. Nece biti nitko na utakmici
Kad Siroki igra, nema nikakvih drugih utakmica!
Ljudi žalosno je ali @šampioni je u pravu
Ne računajući Škripare i neke najvatrenije simpatizere među kojima ekipa s foruma zar mislite da je ostalim našim građanima Široki na prvom mjestu? Pa ima ih dosta neće na utakmicu ako Hajduk igra u isto vrijeme a kamo li Hrvatska
Eto vidjet ćemo ako se dogodi takva satnica, ja se nadam da ja i @šampioni griješimo.
Da ne bi bilo zabune ne govorim u svoje ime, a nadam se nit kolega forumaš u svoje, samo mislim da tako većina naših građana razmišlja.
Ne računajući Škripare i neke najvatrenije simpatizere među kojima ekipa s foruma zar mislite da je ostalim našim građanima Široki na prvom mjestu? Pa ima ih dosta neće na utakmicu ako Hajduk igra u isto vrijeme a kamo li Hrvatska
Eto vidjet ćemo ako se dogodi takva satnica, ja se nadam da ja i @šampioni griješimo.
Da ne bi bilo zabune ne govorim u svoje ime, a nadam se nit kolega forumaš u svoje, samo mislim da tako većina naših građana razmišlja.
Potpisujem! Naravno da bi ja bio na Pecari. Ali misljena sam da bi bilo vise ljudi u kaficima gledalo Hrvatsku nego Siroki na Pecari!Galion je napisao/la:Ljudi žalosno je ali @šampioni je u pravu![]()
Ne računajući Škripare i neke najvatrenije simpatizere među kojima ekipa s foruma zar mislite da je ostalim našim građanima Široki na prvom mjestu? Pa ima ih dosta neće na utakmicu ako Hajduk igra u isto vrijeme a kamo li Hrvatska![]()
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
To ti dovoljno govori kakav je mentalitet tu, sve zatucane seljačine od reda 
- Evolve
- Kontakt:
Nadam se da bi mogli pomaknut satnicu, ako je i moguce uopce? Inace, ako Hrv prodje mozemo ocekivat poraznu posjetu.
NK Široki Brijeg
Meni prijatelj s kojim dosta puta odem na utakmice Širokog kaže da će on gledat Hrvatsku ako tako bude i da će na stadionu bit 70 ljudi. To je upravo ono razmišljanje kojeg sam se plašio kod ljudi 
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, VivaLaLiberta i 17 gostiju.