Moderator/ica: GracanicaAA
Igrači su bili iznervirani sudjenjem i već nakon prvog crvenog čini mi se u 47 minuti su počeli sa prigovorima i pritiskom na suca.BaDa12 je napisao/la:Sramota. Ako je tačno ono što je @sekretar pisao, znači da su igrači podlegli pritisku uprave i morali protiv sebe "igrati". Mišljenja sam da je ok nemati ambicije za viši rang, jer su troškovi mnogo veći a igrački kadar ne garantuje uspjeh i u sljedećoj sezoni. Ali, onda se to treba na regularni način provesti, a ne dovoditi igrače i stručni štab u nezgodnu situaciju, da djeca zamrze sport a stručni kadar klub. O bacanju ljage na klub da ne pričam.
Sad čekam objašnjenje iz kluba...
Tuzlacima čestitam.
Gledala sam prvu utakmicu gdje je Krajina većim dijelom bila bolja. Žao mi je što to nisu mogli pokazati i u gostima, ali može se donekle razumjeti njihov bijes. Nikako se ne smije opravdati, ali uzimajući u obzir svjesnu nepravdu i uzrast momaka koji nastupaju za Krajinu, jasno je da su bili izrevoltirani i nekontrolisani. Ne znam kako bih ja reagovala u takvim situacijama, kad bih znala da uprava ne podržava moj uspjeh i sve se vrti da se to spriječi, ali sigurno nikad ne bih pucala na svoj gol. Prigovori se mogu razumjeti...Mortus je napisao/la:Igrači su bili iznervirani sudjenjem i već nakon prvog crvenog čini mi se u 47 minuti su počeli sa prigovorima i pritiskom na suca.BaDa12 je napisao/la:Sramota. Ako je tačno ono što je @sekretar pisao, znači da su igrači podlegli pritisku uprave i morali protiv sebe "igrati". Mišljenja sam da je ok nemati ambicije za viši rang, jer su troškovi mnogo veći a igrački kadar ne garantuje uspjeh i u sljedećoj sezoni. Ali, onda se to treba na regularni način provesti, a ne dovoditi igrače i stručni štab u nezgodnu situaciju, da djeca zamrze sport a stručni kadar klub. O bacanju ljage na klub da ne pričam.
Sad čekam objašnjenje iz kluba...
Tuzlacima čestitam.
Zaiosta ne znam zašto je dodijelio taj prvi crveni odnosno drugi žuti igraču krajine, ali i dalje su momci uz crvenim dresovima imali rezultat.
Sudac u tim momentima nije sudio u korist Sloge, a momci iz Krajine su valjda bili iznervirani i u mislima im je bio samo sudac i taj crveni karton, umjesto da su pokušali da čuvaju reuzltat koji je u tim momentima i dalje imali aktivan rezultat, već sui svaku sudačku odluku komentirali i prigovarali mu.
Nakon jednog od prigovra opet zbog gluposti je dodijeljen drugi crveni karton i tad su oni krenuli da pucaju na svoj gol i dalje se igralo možra još jedno 2-3 minuta te je dodjeljen i treći crveni zbog pljuvanja sudca...
Momci iz Cazina nisu trebali tako nastupat, zaista neprofesionalno, jer iako su znali da se radi van terena, trenbali su ostati dostojanstveni i trebali su ako su već imali aktivan rezultat isti braniti, a ne dozvoliti da ih sudija isprovocira i da mu priogovaraju, jer ovaj je na svaki prgopvor dodjeljivao žute kartone....
Sloga je bila boilja i u prvom poluvremenu imali su dista šansi, Krajina niti jedu, iako je u prvom poluvremenu sudija više sudio u korist gostiju.
Bilo kako bilo Sloga je zasluženo došla do plasmana u prvu ligu, samo je šteta što je sudija pokvario fudbal danas, jer se stavio u prvi plan....
Čestitke i Slogi i Krajini jer obje ekipe su tu negdje bara bara....
Salihovic,Omic,Prses,Moranjkic,Muminovic,Hadzic,moguca su pojacanja Sloge.staragarda je napisao/la:Salihović,Omic i jos par igraca su bili nazočni ovom doigravanju protiv ovih miki mausa iz Cazina
Mogla bi se tu napraviti respektabilna ekipica od bivsih igraca Slobode koji su tu u Lukavcu, Gracanici, Banovicima...solinas je napisao/la:Salihovic,Omic,Prses,Moranjkic,Muminovic,Hadzic,moguca su pojacanja Sloge.staragarda je napisao/la:Salihović,Omic i jos par igraca su bili nazočni ovom doigravanju protiv ovih miki mausa iz Cazina
Ciru za trenera.Skver je napisao/la:Azmire, vrati nam Redzepija i ostale iz Federalne lige....Mehidica, Krpica.....
Ćiro + Izbjeglice = show epskih razmjeraSkver je napisao/la:Ne znam jel Ciro vise potentan...jedino ga staviti da bude predsjednik kluba, zbog sukoba interesa......naravno, valja misliti i na trgovinu, Ciro je stari trgovac....