PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
13 utakmica je Džafić krv pišao da bi mu sisoje na kraju tako vratio.
Azmire odlazi!
Azmire odlazi!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
SAMIRE PRODAO SI SE! ISTI SI POSTAO KAO I PREVARANT SISOJE... NEKAD SI BIO DOBAR MOMAK ALI TAJNI MODERATOR TE POKVARIO
sporcki podpis
POLITICAR je napisao/la:SAMIRE PRODAO SI SE! ISTI SI POSTAO KAO I PREVARANT SISOJE... NEKAD SI BIO DOBAR MOMAK ALI TAJNI MODERATOR TE POKVARIO

[youtube][/youtube]
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Virto te malo zeza jer se brzo naljutis, pusti njega udvara se pitama. Nego brate ti vec jedno 7 dana samo Miske mr.7%, aldin istinu govori, ko vam vodi klub? Gdje bio Mirso tokom rata, podrska instrumentu itd. Haj prvih dana okej ali sad vec isfuralo. Stvarno si rega I lipicaner ove teme ali daj loma stipu.samirr je napisao/la:Rega si lik Muha, ne mogu da popustim jer znam da bi se ovdje pisalo dan-noc da je obrnuta situacija.MocMahale444 je napisao/la:Tebi stalno do FKS plahoVirtu4l je napisao/la:I lažno je optužio FKS za namještanje i premiranje, izmislio punca![]()
@Samire popusti malo, nisi dobar zadnjih dana nikako kralju.
Vidiš da pokušava pitare uvuci u raspravu.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 22 jun 2016, 03:31, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
tebi je do muzike a momak je u ovakvom stanju
bio dok je igrao za sarajevo
pretukli ste ga kada je tražio svoje teško zarađene pare... gdje će vam duša...

sporcki podpis
Ne ljutim se ja, nego došao piše popusti malo svaki dan pišeš o Zelji itd, šta ocekujes kako da ti se uzvrati. Onda sam ja trebao napisati svaka cast Solinaš zbog toga što si napisao da se Sarajevo sravni sa zemljom pljuju oni Slobodu i Tuzlake svaki dan, ali nisam tu je razlika izmedju mene i njega!MocMahale444 je napisao/la:
Virto te malo zeza jer se brzo naljutis, pusti njega udvara se pitama. Nego brate ti vec jedno 7 dana samo Miske mr.7%, aldin istinu govori, ko vam vodi klub? Gdje bio Mirso tokom rata, podrsaka instrumentu itd. Haj prvih dana okej ali sad vec isfuralo. Stvarno si rega I lipicaner ove teme ali daj loma stipu.
To za aldina sam napisao da je upravu napisao da ide Zahirovic pogodio onaj se Rokoko zaletio trebao je sacekati samo malo vidjeti jel ide ili ne , ovako sad to Alda koristi na vašoj temi maximalno. Miske uzima kamatu ništa nisam izmislio mozes se ti ljutiti koliko hoces ali je tako.Ne znam zasto se kod vas pljuje instrument covjek osvojio sa Zeljom 17 trofeja. Šiljak je ratni profiter i to ja nisam izmislio kao što neki to ovdje rade.
- MocMahale444
Samke ko je ljut pa jesam li prvo rekao Virtizlu da ne kuha riblju corbu jer vidim ti se pecas pravo.samirr je napisao/la:Ne ljutim se ja, nego došao piše popusti malo svaki dan pišeš o Zelji itd, šta ocekujes kako da ti se uzvrati. Onda sam ja trebao napisati svaka cast Solinaš zbog toga što si napisao da se Sarajevo sravni sa zemljom pljuju oni Slobodu i Tuzlake svaki dan, ali nisam tu je razlika izmedju mene i njega!MocMahale444 je napisao/la:
Virto te malo zeza jer se brzo naljutis, pusti njega udvara se pitama. Nego brate ti vec jedno 7 dana samo Miske mr.7%, aldin istinu govori, ko vam vodi klub? Gdje bio Mirso tokom rata, podrsaka instrumentu itd. Haj prvih dana okej ali sad vec isfuralo. Stvarno si rega I lipicaner ove teme ali daj loma stipu.
To za aldina sam napisao da je upravu napisao da ide Zahirovic pogodio onaj se Rokoko zaletio trebao je sacekati samo malo vidjeti jel ide ili ne , ovako sad to Alda koristi na vašoj temi maximalno. Miske uzima kamatu ništa nisam izmislio mozes se ti ljutiti koliko hoces ali je tako.Ne znam zasto se kod vas pljuje instrument covjek osvojio sa Zeljom 17 trofeja. Šiljak je ratni profiter i to ja nisam izmislio kao što neki to ovdje rade.
Ostalo sve ti halal I sve je tacno, nemam sta ni oduzeti ni dodati

POLITICAR je napisao/la:tebi je do muzike a momak je u ovakvom stanjubio dok je igrao za sarajevo

betmen je u pravu.batman10 je napisao/la:Ni na jednoj temi to nije dozvoljenojoker90 je napisao/la:Zalutao si na pogresnu temu decko!
pauzica.
Nema smisla ovo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Hoće se neko kladit u avatar da Sloboda prolazi Beitar?
- PitarBordo
- Kontakt:
Like anybody cares...WolfOfWallStreet je napisao/la:Hoće se neko kladit u avatar da Sloboda prolazi Beitar?

Samo Saraj'vo.
Jel se ovo i zeljo raspada il je u pitanju sezonski remont ???

Otišao nam miske, kuka nema 30 hiljada za reprogramMustafa10 je napisao/la:Jel se ovo i zeljo raspada il je u pitanju sezonski remont ???![]()
Miske obeco kule i gradove, a uzeo kamatesubic je napisao/la:Otišao nam miske, kuka nema 30 hiljada za reprogramMustafa10 je napisao/la:Jel se ovo i zeljo raspada il je u pitanju sezonski remont ???![]()

Kostica ko da je pravio Jesic, kakav deja vu. 

Kostic is on fire, our defence is terrified
Stici ce Misketa Sabljine suze. 

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Koji vazan igrac je otisao pa da se moze pricati o raspadu? Enis Sadikovic, Hodzurda, Nedo Turkovic? Jedini igrac za kojim zalim a bar jos uvijek nije otisao jeste Dado.Mustafa10 je napisao/la:Jel se ovo i zeljo raspada il je u pitanju sezonski remont ???![]()
- MocMahale444
Meni je isto pravo zao Dade, ostali neka ih sreca prati.
Dadu je povreda zeznula ali ipak opet bi mu dao sansu jer stvarno ima poteza I zna lopte.
Dadu je povreda zeznula ali ipak opet bi mu dao sansu jer stvarno ima poteza I zna lopte.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, feniksptica, newton_heath_lyr, ristagrad, xinxee i 45 gostiju.